Se på karta
Sjöviksvägen 597597 Luleå

Välkommen till Brändö Schakt AB i Luleå!Våra huvudsakliga arbetsområden:Sjötransport t.ex. stugor och andra föremål som ska forslas på vatten.Muddrar samt planerar och utför förarbeten till husgrunder och husbyggen.Entreprenad.Snöröjning.Maskintransport.Byggmaterialtransport.Skogsmaskinstransport.Schaktarbeten m.m.

Norramarksvägen 11695442 Södra Sunderbyn
Banvägen 12A97346 Luleå

Carlssons Lastmaskiner är ett Norrbottensföretag med lång tradition och vi har verkat i branschen sedan 1952. Vi har genom åren skaffat oss en bred kompetens och utför alla typer av sortering, krossning och anläggningsarbeten. Vi sorterar allt från grovt till fint - jord, sand, grus och stenmaterial.

Murbruksvägen 1897345 Luleå

Din partner för bygg och anläggning - Vi är ett företag som arbetar hårt för att alltid leverera av hög kvalité & med 35 år i branschen – kan du känna dig trygg när du beställer jobb utav oss.

Murbruksvägen 1497345 Luleå

HÖ Allbygg är ett 52-årigt företag i bygg- och fastighetsbranschen. Företaget har kontor i Kalix och i Luleå.

Krossvägen 697345 Luleå

Med 70 år i branschen är Berggren & Bergman ett av Norrbottens mest anrika bygg- och anläggningsföretag. Vårt namn finns kvar men idag som en del av Veidekke. Vill du kontakta oss eller veta mer om Veidekke, hittar du oss på veidekke.se.

Svetsvägen 695261 Kalix

Företaget finns i Kalix men välkomnar kunder från Luleå.

Vi är ett familjeföretag som producerar egna betongvaror med hög kvalité. Med goda kunskaper i tillverkning av betongprodukter strävar vi efter att leverera felfria produkter för att möta våra kunders behov och höga krav. Företaget är anslutet till BDX och har lång erfarenhet av olika kostnadseffektiva logistiklösningar som bidrar till att ge våra kunder trygghet.

Sjötorpsvägen 4997595 Luleå