Se på karta
Forsby 7774190 Knivsta

Välkommen till Knivsta Grävmaskiner AB. Vi är ett entreprenadföretag med en bred maskinpark av i huvudsak miljöklassade maskiner som har en stor kapacitet. Vi kan utföra stora som små arbeten för företag och privatpersoner.

Vallby Gård74195 Knivsta

En del av vad wesses gräv utför är grundisolering, avloppsarbeten, markarbeten, grundarbeten och kabelschakter m.m.

Stadsängsgatan 8819337 Sigtuna

Företaget finns i Sigtuna men välkomnar kunder från Knivsta.

Vi på solstråles hjälper privatpersoner, företag, föreningar med alla typer av elinstallationer och entreprenader, vi jobbar även med mindre som större projekt med byggström/event och grävtjänster, vi hyr även ut centraler/kabel och belysning.Välkomna!

Uppsalavägen 1819330 Sigtuna

Företaget finns i Sigtuna men välkomnar kunder från Knivsta.

Specialitet omplanering och förbättring av redan etablerade villatomter.Markarbeten med minigrävare på villatomter sedan 1989 med alla där förekommande grävarbeten, från stubbar och häckdiken till grusgångar, garageinfarter, underlag till stensättning, kabel- och rördiken, fiberkabel / fibergrävning, dränering, plintgropar, utfyllning, tomtplanering...Uthyrning av skylift / släpvagnsliftar sedan 2007.

Ledinge Skogsborg 52574190 Knivsta

Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Vi finns i Knivsta och åtar oss arbeten i hela Uppland samt Stockholmsområdet.

Halmby 3074176 Uppsala

CarClean Sweden grundades av mig, Daniel Norén och jag har under många år samlat på mig betydande erfarenheter inom branschen. Tillsammans med talangfulla utvecklare, designers och andra engagerade medarbetare har vi jobbat hårt för att förverkliga vår vision. Vår grundidé är inte bara att erbjuda produkter, utan att skapa en helhetsupplevelse för våra kunder. Vi vill bli det självklara valet för alla som söker efter det bästa inom bilvård. Med högkvalitativa produkter och en personlig kundservice, så strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar.