Se på karta

mark o anläggning 

gav 28943 företag inom detta område

Låsbomsgatan 3558941 Linköping
logo

Vi är ett väletablerat mark- och anläggningsföretag som utför de flesta arbeten inom vår bransch för kommuner och företag.Välkommen till oss!

(4)

Östergärde Industriväg 41541729 Göteborg
logo

Vi utför de flesta typer av markanläggningar såsom plattläggning, stenläggning, murar, dräneringar, planteringar, gräsmattor m.m.

Svenarum BJÖRKHOLMEN 156793 Hok
logo
Berghöjdsgatan 468831 Storfors
logo

Vi är ett entreprenadföretag som arbetar med mark- och anläggningsarbeten samt rivning och marksanering. Vi säljer och levererar även material som är kopplat till vår bransch, till exempel grus- och bergprodukter. Sedan starten 1949 har vi strävat efter att jobba nära tillsammans med våra kunder. Nu ser vi fram emot att få hjälpa dig med ditt nästa projekt och ta ansvar hela vägen. Välkommen till Jordkullen!

Förrådsvägen 3190132 Umeå
logo

Vi arbetar med allt från uthyrning av enstaka maskiner med förare till att utföra stora schakt- och transportentreprenader.

Hammarvägen 9A93161 Skellefteå
logo

Gräv och Schakt är en ekonomisk förening som funnits sedan 1969. Den huvudsakliga verksamheten är förmedling och fakturering av entreprenadmaskinarbeten samt övriga administrativa göromål. Föreningen sköter även om förhandlingar och tecknar avtal med kunder/beställare. Med en välutrustad maskinpark utför vi såväl stora och komplicerade, som små och enkla uppdrag, efter kundens önskemål med en välutbildad och erfaren personal.

(5)

Amnevägen 3754772 Otterbäcken
logo

Vi på Mark och Bygg, Gullspångs Grävmaskiner AB utför mark-, anläggnings- och rivningsentreprenader främst i Skaraborg, Värmland och Närke.

Lastbilsgatan 875454 Uppsala
logo

Idag är Skuttunge Mark & Bygg ett etablerat företag som bedriver entreprenadarbeten. Kärnverksamheten ligger inom mark och anläggning. #nl#Med 30 anställda täcker vi behovet hos både små och större företag. Självklart jobbar vi även mot privatpersoner. Vi har utfört jobb för Uppsala kommun, Tierps kommun och diverse större byggföretag och bostadsföreningar.

Snötomta Björkbacken 59473 Överum

Vi utför bygg, mark och anläggningsarbeten samt yttre miljöombyggnader. Vi riktar oss mot proffsiga beställare såsom företag, offentliga beställare och bostadsrättsföreningar. Vi har varit etablerade sedan 1995. Verksamhetsområdet är främst i storgöteborg med kranskommuner.

Skällby 14038894 Vassmolösa
logo

Alla typer av gräv- och schaktarbeten som avloppsanläggningar, VA-grävningar, dammar, dikning m.m. Säljer även matjord och grus.

Kabelvägen 1255302 Jönköping
logo

Strand startades 2007 och har sedan dess vuxit sig starkt inom olika typer av entreprenader i olika former i Jönköping. Vi är stolta över att verka lokalt i Jönköping med omnejd då vi, med vår närhet till våra kunder, kan säkerställa kvaliteten samtidigt som vi skapar en känsla av samhörighet. Kvalitet är ett honnörsord som genomsyrar hela Strand. Vi vill genomföra våra projekt rejält och professionellt med leveransprecision - från små detaljer till den stora helheten.

Albacksvägen 258965 Bestorp
logo

Vårt arbetsområde är framförallt Åtvidaberg, Kinda, Mjölby, Norrköping och hela östergötland men vi utför även arbeten på andra håll. Vi vänder oss till alla kundkategorier: privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, kommuner m.fl. Företaget startades 2001 och ägs och drivs av Oskar Bejke. Vi är i dagsläget 13 personer i företaget, med en bred samlad yrkeserfarenhet inom mark- och anläggningsarbete, trädfällning/trädvård, service/reparationer, konstruktions & byggnadssmide m.m.

Sågverksgatan 265221 Karlstad
logo

Vi har 30 år erfarenhet och är specialister på byggmaskiner. Vi hyr ut med eller utan förare. Välkommen att kontakta oss!

Mejselvägen 694336 Öjebyn
logo

Vårt åkeri har funnits i branschen sedan 1982 då under namnet Holms Åkeri. 2006 bytte vi namn till #nl#Gräv och transport i Piteå AB - GOTAB. Vi är i direkt samverkan med BDX företagen med ett 15 - tal fordon, vi kan därför erbjuda specialtransporter, mark och anläggningsarbeten, plognings-och snöröjningsuppdrag. Följebil/varningsbilar är något som vi också erbjuder. Hyr en påfylld sandlåda som körs ut på hösten och hämtas in på våren. GOTAB ser fram emot att tillgodose ditt behov av transport.

Stora esplanadgatan 21E80321 Gävle
logo

Firma Gräv & Last har över 50 års erfarenhet och utför alla slags gräv- och markarbeten i Gävleborg med omnejd. Vi erbjuder kvalitéarbeten inom alla slags förekommande markarbeten bland annat: Stenläggning, Stenläggningsarbeten, Dränering, Grävning och Avloppsgrävning.

Smedjegatan 20A35246 Växjö
logo

Byggsektorn i Sverige växer så det knakar. Att bygga, konstruera och skapa är sedan gammalt ett av våra äldsta yrken. Men bara för det behöver inte branschen vi jobbar i vara likadan. Det är dags för en modernisering av byggbranschen och det är där vi hittar vår roll. Vi är inte som andra byggbolag. Vi vill göra det vi är bäst på men på ett något annorlunda sätt än alla andra.

Remelinvägen 34-429471 Sölvesborg
logo

Lackerar lastbilar, bussar och maskiner. Hör av er för offert!

Blå vägen 20592331 Storuman
logo

Allt inom Entreprenad, Transport och Redovisning

Ödhumlagatan 1272355 Västerås
logo

Välkommen till SN Montering AB. Vi hjälper er med allt inom mark och pålnings arbeten.

Brandthovdagatan 2572135 Västerås
logo

U-Schakt är ett företag som förmedlat maskin- och transporttjänster sedan 1955.

Lagnövägen 2213432 Gustavsberg
logo

Om du vill ha ett arbete genomfört i din utemiljö så kan vi hjälpa dig! Allt som har med sten att göra är vår specialitet! Trappor, murar, gångar, uteplatser, stenklädda pooler, grindstolpar och mycket mer!Behöver du hjälp med en ny gräsmatta i samband med vårt övriga arbete så ordnar vi det också. Vårt företag samarbetar med andra som är duktiga trädgårdsarkiteter, poolbyggare, snickare så behöver du hjälp av andra hantverkare kan vi ge dig tips.

Bromsebyvägen 101B18493 Åkersberga
logo

Vi är väletablerat Mark & Anläggnings-företag med över 35 års erfarenhet i Entreprenadbranschen som idag utför alla vanligt förekommande Markarbeten. Vi har olika storlekar på våra grävmaskiner.