Om Margaretas Bröd & Bakverk AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Margaretas Bröd & Bakverk AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMargaretas Bröd & Bakverk AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.11.2012
Org.nr:5569108011
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch10710 Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk, 47241 Specialiserad butikshandel med bröd och konditorivaror, 56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Valentin LemserVerkställande direktör
Johan Valentin LemserLedamot
Henning Jakob Emanuel WeimarckSuppleant
Kjell Lars-Erik ErikssonRevisor

Omdömen om Margaretas Bröd & Bakverk AB

K Al Saidi

mer än ett år sedan

Dålig bemötande har jag upplevt i flera tillfällen , idag var jag där och skulle äta frukost ,jag ville betala men personalen ignorerade mig helt
Hon hade mobilen i ena hand och disk trasa i den andra ,hålla på torka diskbänken och pratar med någon om sin semester ,hon regerade inte på något sätt när hon såg att jag står och väntar men förtsätt prata och torka ,då lämnade jag cafet !
I ett annat tillfälle bjöd jag min vännina på fika på en lördag ,klockan var 15:15 och ni stänger 16:00 men ändå fick vi inte välja bord för att personalen sa att vi stänger snart och vi håller på o städa här så vi satt på ett annat bord ,då kännde vi att vi var mycket stressade trotts att vi borde ha 45 min på oss
Ni har mycket goda bakverk och bröd men tyvärr respekt är viktigare för kunden
Med vänlig hälsning,

Anonym användare

mer än ett år sedan

Handlar ofta hos Magaretas bröd å bak, smakar perfekt. Bland annat deras frallor,som finns i många varianter, kan jag handla även så tidigt som kl-5 på morgonen, var kan du göra det? Av en underbar personal.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Margaretas Bröd och Bageri förstörde en födelsedagstårta. De skrev fel namn och då de inte packar tårtorna framför en så visste jag inte vad som stod på den förrän det var försent. Som kompensation fick jag ett ynka bröd och 30 kr för skylten tillbaka. Damen i kassan var något av den otrevligaste och torraste människa jag mött. Skall aldrig mer beställa något av Margaretas.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hej! Jag köper alltid mitt bröd på margaretas, dem har alltid så goda surdegsbröd och massor av annat att välja mellan. Jag brukar åka förbi tidigt på morgonen innan jobbet och det är alltid öppet. Det finns alltid olika nyheter och goda chokladbitar och tårtor av olika sorter, kanonbra! Personalen är alltid jättetrevliga och vänliga när man kommer, stort plus! Hälsningar från en väldigt nöjd kund!

Katrine

mer än ett år sedan

Himla goda bakverk och annat. Men synd att personalen är så dyster och tråkig. Inte alls vad man förväntar sig när man kliver in i bageriet med goda grejjer.

Svar från företaget

Vad roligt att du tycker att vi har goda bakverk. Jättetråkigt att du inte tyckte att bemötandet var på topp. Vi tillhör en bransch där man får personlig service, vilket kunderna uppskattar enormt. Man kan få hjälp och information om produkterna på ett proffsigt sätt som på många sätt gör skillnaden mellan att handla bröd på en stormarknad. Men det är trots allt människor vi pratar om och alla kan ha mindra glada dagar. Jag hoppas att du om du kommer tillbaka får ett positivare intryck!

Erik

mer än ett år sedan

Jag har drivit restaurang i tio år och handlar alla tårtor hos Margaretas. Jag gjorde misstaget att smaka på deras vörtbröd och efter det äter jag inget annat. Det finns inga genvägar till framgång, man kämpar hårt med stor kunskap och riktiga råvaror. Kommer alltid att handla där.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

03127185803-127 18 58031-27 18 580312-718 58