Om företaget

  Mae Thai grundades 2005 av mor och två söner som inspirerats av den Thailändska matkulturen och de vänliga invånarna. För att kunna tillaga maten precis som i Thailand är givetvis våra kockar därifrån och resultatet är enastående.

  Läs mer om företaget
  Telefonnummer
  08-650 48...
  Adress

  Drottningholmsvägen 14

  11242 Stockholm

  Hemsida och e-postGå till hemsida

  Mer information

  Öppettider

  Stängt

  Omdömen

  Företaget har inga omdömen än

  Karta

  test
  KartaGå till kartvy

  Få hjälp med din synlighet online

  Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

  Bildgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om oss

  Mae Thai grundades 2005 av mor och två söner som inspirerats av den Thailändska matkulturen och de vänliga invånarna. För att kunna tillaga maten precis som i Thailand är givetvis våra kockar därifrån och resultatet är enastående.

  En Liten Wok Historia!

  Efter att ha drivit ett morgonfik i 9 år bestämde vi oss (mor och två söner) för att prova på något nytt. Ett café i Hornstull, Stockholm, verkade lovande. Innan vi startade igång den nya utmaningen tog vi en välbehövlig semester till Thailand. Vi blev direkt förtjusta i landet, framför allt i maten och de otroligt vänliga människorna, i kulturen och i den underbara naturen.

  Efter semestern återvände vi till Sverige och öppnade vårt café som vi höll igång i ca 1 år. Men efter ha arbetat i samma bransch i ca 10 år kände vi att vi behövde en ny utmaning. I baktanken fanns alltid upplevelsen i Thailand och därför tog vi beslutet att försöka dela med oss denna upplevelse med svenska folket. År 2005 startade vi vår första Thai Wok i ett garage ute på Tyresö som vi byggde om. Vi anställde en professionell kock och skapade en meny med smaker från Thailands kärna. Kunderna gav en positiv respons till Thailändska smaker så när vi hittade en konfektyrkiosk ute på Gärdet tog vi beslutet att köpa den och göra om den till en Thai Wok.

  Mae Thai Fridhemsplans utvalda länkar

  För dig som driver företaget

  Att synas online
  Vi fixar det åt dig

  Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

  Närvarokollen
  Har du korrekt info på nätet?

  Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

  Hemsidekollen
  Bra hemsidor lockar fler kunder

  Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

  Företagsinformation

  Mae Thai Fridhemsplan

  Omsättning

  13 260 tkr

  Vinstmarginal

  24.90 %

  Anställda

  4

  Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Mae Thai Fridhemsplan finns på Proff.se

  Läs mer om företaget på Proff
  Juridiskt namn

  Check in Thai Fridhemsplan AB

  Org.nr:

  5590340575

  Bolagsform

  Privat aktiebolag

  Arbetsgivaravgift

  Ja, registrerad

  SNI-bransch

  56100 Restauranger

  Registrerad för moms

  Ja

  F-skatt

  Ja, registrerad för F-skatt

  Datum för upprättande

  08.11.2015

  Exekutiva befattningar/Administration
  Proff logo
  Möjliga telefonnummerformat

  086504890

  08-650 48 90

  086-50 48 90

  0865-048 90