Om M2 Gruppen

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

M2 Gruppen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om M2 Gruppen

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket bra ställe och de hjälper så fort man får problem så rekommenderas verkligen.

C

mer än ett år sedan

Jag och min sambo flyttade in för en månad sedan. Under de första 5 dagarna uppmärksammade vi några fel i lägenheten som var följande; mattan i duschen hade släppt, det läckte vatten från blandaren i duschen, det saknades "plopp" och sil i handfatet (det var alltså bara ett hål rakt ned i rören), två eluttag satt löst, spisen och ugnen var kass, det saknades ventil på ett element och vi hade ett hål i väggen i köket efter ett gamalt vattenläckage i en lucka. Jag ringde och felanmälde allt detta, två dagar senare kom fastighetsskötaren och tittade på allt och antecknade. Två veckor senare var allt åtgärdat. Vi har fått en ny fin hörn duschkabin, plopp och sil i handfatat är ditsatt, vi har fått ventil till elementet, nya eluttag fastskruvade, hålet i väggen är igensatt och vi har fått en helt ny spis och ugn.
Husen är gamla så ja, det drar lite liiite i några av fönstrena men det tänker man inte på om man inte står precis vid fönstret. Trapphuset är alltis rent och fräscht och tvättstugan lika så. Över lag tycker jag att det är bra och att vi blir behandlade väl som hyregäster !

gäst

mer än ett år sedan

vi var av med sina grejer i föröd tre gånger, m2 gruppen reagerade inte alls på vår klagomål, snart är semestertid, vi väntar våra "gäster" igen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kall lägenhet, dragiga fönster men ändå full hyresavgift. Vaktmästaren Johan i Enköping skriver otrevliga anslag till hyresgäster om att "Ge fan i" osv
Det är inte apor som bor i deras lägenheter även om de tycks anse det. Jag vill inte ange varken signatur eller ePost på grund av risken att särbehandlas på något sätt av företaget

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har varit kund hos M2 gruppen i över 2 år och har alltid betalat min hyra i tid. Nu hade det en månad blivit så att det ej dragits från mitt konto. Det första man får är från inkasso, såååå dåligt att man inte kan skicka en påminnelse som man lätt kunnat betala in på. Jag tycker det är riktigt riktigt dåligt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

M2 is a pretty ok company when it comes to those on the west coust. I have just experience from that so. They were the ones the sold my old place. Went good, they´re pretty ok.

Anonym användare

mer än ett år sedan

När jag flyttade in, sensommaren förra året så gjorde jag en felanmälan på lägenheten, det var en massa saker som var fel. Eluttagen satt väldigt fel, skåp och hyllor bara rasar, dörrar funkar inte som dom ska, solblekta tapeter, trasiga lister plus mögel i köket. Dom kom och fixade eluttagen och 6 månader senare fick jag ringa och höra hur det går med allt dom skulle kolla upp, fick göra en ny felanmälan och dom skulle höra av sig. Dom kom och bekräftade möglet i köket och sa att någon kommer veckan efter.. gick ytterligare två månader och ingen hade kollat på det. Ringde hyresgästföreningen och * på M2 gruppen i västerås ringde upp mig och sa att Jocke (han som fixar allt) skulle ringa upp mig... jag väntar fortfarande på det samtalet...

Ångrar bittert att jag satte mig och min lilla dotter hos denna hyresvärd!

hyresgäst

mer än ett år sedan

skräpig, smutsig område, ofräsch trappa. renoverings behov i huset, och tvättstugan

Söderforsbo

mer än ett år sedan

Företaget har en oerhört dålig stil att behandla sina hyresgäster på.
Visserligen har hyresvärden ingen skyldighet att skicka påminnelse, men det "hör till god ton" att göra detta.
Efter att ha missat en parkeringsplats-avgift på 150:-i juli, har jag blivit upplyst om att jag skall avhysas från nämnda plats genom Kr-F;s försorg
till en kostnad på ca 1000:-.
Detta trots att avgiften är betald, visserligen 3 v. försenad.
Det går inte att få"prata" med någon, ingen tycks ha något ansvar, man hänvisas till "intrium justitia" som sköter bolagets "affärer" .
Över detta kan man spekulera.