Mötesplats Kupan Örnsköldsvik logo

Mötesplats Kupan Örnsköldsvik

Om företaget

Välkommen till Kupan Örnsköldsvik! Vår målsättning är att alla ska känna sig välkomna! Butiken fungerar som en mötesplats för människor där man träffas, tar en kaffe, umgås och handlar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0660-196...
Adress

Apoteksgränd 4

89133 Örnsköldsvik


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Välkommen till Kupan Örnsköldsvik! Vår målsättning är att alla ska känna sig välkomna! Butiken fungerar som en mötesplats för människor där man träffas, tar en kaffe, umgås och handlar.

Då och nu

Örnsköldsviks Kupankrets bildades år 1992. Secondverksamheteten startades i små lokaler 1993 och vi växte snabbt. 1996 flyttade vi till större lokal där verksamheten fortfarande bedrivs. Idag 2017 finns 22 aktiva, där alla på olika sätt bidrar och arbetar tillsammans. Dagligen är det ca 100 kunder som besöker Kupan. Under 2015 renoverades butiken och fick en egen ingång. Numera ligger entrén på Apoteksgränd 4A och vi har en ny och fräsch lokal.

RK-designavdelning

I butiken finns en RK-designavdelning. Syftet är att återanvända istället för att kasta. Vi renoverar, lagar, målar och dekorerar. Vi väver också mattor och syr kuddar av återanvänt materiel. Våra färdiga produkter finns i RK-designavdelningen där vi ger tips på hur man kan använda dem och även vad som kan passar ihop.

Vill du lämna in kläder eller saker?

Vi tar emot det mesta; kläder, husgeråd, prydnadsföremål och möbler. Det som lämnas in bör vara helt och rent. Vi kan också hämta möbler om det finns möjlighet. Ta hänsyn till att det finns människor som är mycket allergiska mot dofter. Undvik gärna att använda parfymerad tvättmedel och parfymer vid inlämning och tänk på att emballera riktigt.

Inlämning av varor sker på vår lageravdelning som ligger på Apoteksgränd 3 D, mittemot vår butik. Kontakta gärna personalen innan inlämning.

Övrig verksamhet

En del av överskottet går till Röda Korsets katastrofhjälp. Vi bedriver även besöksverksamhet, samarbete med Arbetsförmedlingen, SFI, Komvux, kommunen med flera. Vi försöker vara en resurs för människor med olika behov, oavsett om det gäller arbete eller hälsa.

Mötesplats Kupan Örnsköldsviks utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Mötesplats Kupan Örnsköldsvik

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

5-9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Mötesplats Kupan Örnsköldsvik finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

SVENSKA RÖDA KORSET KUPAN VERKSAMHETEN

Org.nr:

8896012286

Bolagsform

Ideell förening

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

88994 Humanitära hjälporganisationer

47792 Second hand-butiker m.m.

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.12.1994

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

066019650

06-601 96 50

066-01 96 50

0660-196 50