Mösgårn Atelje Trixa logo

Mösgårn Atelje Trixa

Om företaget

Medeltidskläder Medeltidsmönster, medeltid Bröllopskläder Indiska kläder Naturmaterial Linnekläder Bältespung Grytlappar Hemgjort papper, Skinnbälten Struthätta Smycken Sleipnershovar, Stevik Nordic Ice, Vindspel,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-358 18...
Adress

Hantverksbyn 11

78433 Borlänge


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Medeltidskläder Medeltidsmönster, medeltid Bröllopskläder Indiska kläder Naturmaterial Linnekläder Bältespung Grytlappar Hemgjort papper, Skinnbälten Struthätta Smycken Sleipnershovar, Stevik Nordic Ice, Vindspel, retrogodis, Indiska tvålar, Medimix, huvudkrans, vindspel, Buddha figurer, Fotlänk, rökelse, Böcker av lokala författare som Annah nozlins, Elvira Birgitta Holm och Anna Tägtström Visconti

Mösgårn Atelje Trixa

Jag jobbar en del vid datorn också, designar affischer och teaterprogram samt sköter bokföringen till bland annat Södra dalarnas medeltidsförening och ATF Jernet.

Jag har även gjort några gratulations album, där vi scannat in bilder och andra minnes saker och gjort färdiga sidor med bild och text och satt in i album. Mycket uppskattat både hos givaren som sluppit klippa sönder och ge bort sina bilder och hos mottagaren som fått kopior på sina barndomsminnen.

Sortiment

Hos oss hittar ni bjällror i olika storlekar, stenar med runor och magiska stenar, CD skivor med passande musik. Skinnpungar att bära på bältet eller mindre att hänga runt halsen.

Linnekläder såsom klänningar, mössor, förkläden, byxor och capér för stora och små syr vi själva och även om det är medeltids modeller så passar kläderna till både vardag och fest.

Vi gör även runstenar av björk som passar bra som dörrskylt.

Sist men inte minst så gör vi Tomtar med en lykta i handen som man kan ha ute och kopior på en gammal modell av ljusstake med en ängel.

Mösgårn Atelje Trixas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0703581834

07-035 818 34

070-358 18 34

0703-58 18 34

070-3581834