Om Mörbylånga Bostads AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Mörbylånga Bostads AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Mörbylånga Bostads Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.02.1996

Org.nr:

5565287629

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

15000000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

reviews aboutName

Y

Yvonne Jansson

moreThanAYearAgo

under dessa år som jag bott Sjöbergs äng har jag alltid fått den hjälp som jag behövde .det är bra bemötande av personalen.Vi tar nya tag att få lägenhet hos er

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Till att börja med kan ni ju börja med att lyssna på oss boende i området när vi ber om hjälp och sluta mer attityden att inget behövs göras!
Ska INTE rekommendera andra att flytta till era bostäder!

S

Simon Olsson

moreThanAYearAgo

Uruselt bemötande av damen som sköter tillsättningar utav lägenheter (nämner inga namn). Allmänt känt vem de är men få ändå behålla tjänsten trots ytterst olämplig..
Särbehandlingar vid tillsättning av lägenhet. Efterbliven policy att man ska behöva vänta 2år innan man kan få lägenhet igen. Händer inte mycket vid reperationer heller. Rekommenderas inte!