Om Möllans Ost

Fantastisk ostaffär på Möllevången i Malmö! Här finns omkring 400 ostar samt en mängd charkuterier och delikatesser. Ett mecka för dig som älskar det goda i livet!Ost är något som alltid engagerar människor och inte minst oss på Möllans Ost. Varje enskild ost har sin egen historia att förtälja och vi berättar den gärna.

Bildgalleri

  • Möllans Ost Mataffär, Malmö - 1
  • Möllans Ost Mataffär, Malmö - 2
  • Möllans Ost Mataffär, Malmö - 3

Möllans Ost, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Möllans Ost AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.11.2005

Org.nr:

5566896758

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46330 Partihandel med mejeriprodukter, ägg, matolja och matfett, 47299 Övrig specialiserad butikshandel med livsmedel, 56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Alltid så tacksam detta ställe finns! Oändligt många guldkorn.

Tim Kilåker

moreThanAYearAgo

Grymt sortiment. Vettiga priser. Kunnig personal allt som allt, några som inte verkar ha helt koll finns dock. Bra service. Lite väl långa köer ibland.

Vill ha barn

moreThanAYearAgo

Jag bor inte i Malmö och är inte på Möllans Ost jätteofta, men något har faktiskt hänt med affären, fast jag har inte kunnat sätta fingret på det riktigt. Något i stämningen de sista gångerna jag varit där, som att det inte andas samma entusiasm längre. Inte samma glädjerus och känsla av att vara i himmelriket!! Kanske att det har något med personalen att göra, som någon skrev; dålig stämning i en personalstyrka märks ju även om det inte är uttalat. Eller är det jag som blivit blasé? :-) Ostarna och det andra är såklart jättegoda, men av outgrundliga anledningar har några av mina favoritostar slutat säljas sista året med motiveringen att de kan köpas på så många andra ställen. Kände mig lite oviktig som kund :(

Hiram

moreThanAYearAgo

Väldigt mycket goda ostar och andra saker, men lite varierande personal. Ibland får man den proffsigaste betjäning, ibland någon som knappt verkar veta vad en ost är, ibland någon som verkar otroligt ointresserad av att sälja och lite sur, tja... listan kan göras lång.

MD

moreThanAYearAgo

Möllans ost är en favorit med ost och delikatesser av högsta standard. Här finns ett unikt utbud, även bland varor som kan vara svåra att få tag på. Ska man kritisera något så är det ju som bekant så att smakar det så kostar det. Går man härifrån utan att ha smällt en femhundring är det ett smärre mirakel.

Ostälskare

moreThanAYearAgo

Fantasiska ostar, mysig stämning och alltid påläst personal som gör allt för att man ska få veta det där lilla extra om deras ostar.
Det känns inte som att gå att handla mer som en upplevelse! Toppbetyg!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

varje gång jag är där. Underbart!

Möjliga telefonnummerformat

04019354504-019 35 45040-19 35 450401-935 45