Se på karta

möbler - tillverkare, grossist 

gav 4683 företag inom detta område

Conform Collection AB

Vetlandavägen 1457453 Holsbybrunn
logo

Mitt i det natursköna Småland, några km utanför Vetlanda, tillverkar vi våra fåtöljer med naturens egna material som bas.

Steelnova AB

Stängt

Karlavägen 3456730 Vaggeryd
logo

Produktutveckling och pålitlighet är nyckeln till våra framgångar.Vår specialitet är produktutveckling och produktion av rör-, tråd- och plåtprodukter med tyngdpunkt mot möbelindustrin. Välkommen!

Möbler - Tillverkare, Grossister Sökord

Er kompletta samarbetspartner inom produktion och produktutveckling utav rör- tråd- och plåtprodukter, främst inom möbelindustrin.

Visa mer

AB Stig Rylander

Toltorpsgatan 2543139 Mölndal

Bröderna Anderssons Industrier i Ekenässjön AB

Stängt

Vetlandavägen 857450 Ekenässjön
logo

Bröderna Anderssons är en av Skandinaviens ledande stoppmöbeltillverkare. För mer information se vår hemsida. Välkommen!

Johpomek AB

Industrigatan 1628350 Osby
logo

Johpomek AB erbjuder en komplett lösning. Från produktion till montering, packning och utleverans till slutkund.

Kila Möbler

Kila 161190 Ålberga
logo

Lövsättra Snickeri AB

Sandkilsvägen 1318442 Åkersberga
logo

VARMT VÄLKOMMEN TILL Lövsättra Snickeri, det hållbara snickeriet. Vi utför all sorts specialsnickeri i hela Stockholmsregionen. Enligt dina önskemål utformar vi särskilt anpassade lösningar, med utgångspunkt i en etablerad hantverkstradition och med hjälp av den senaste tekniken. Med lång erfarenhet av branschen kan vi bidra med professionell yrkeskunskap och garantera ett föredömligt resultat. Våra utbildade och auktoriserade snickare är tillmötesgående och värdesätter personlig service.

Eva Abrahamsson

Stängt

(4.5)

Frejgatan 1611349 Stockholm
logo

Vi vill med vår kollektion av möbler och textilier skapa stämningsfulla miljöer och ge dig lust att inreda.Vi finns bredvid låssmeden.

Secura Sweden AB

Skyttelgatan 2375342 Uppsala
logo

ecura Sweden AB har stor erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av brandklassade skåp. Produktionen av våra egenutvecklade produkter sker vid vår moderna fabrik i Bollnäs där vi även bedriver viss legotillverkning och diverse specialproduktion av t.e.x pelletsbrännare.

Levide Snickeri

Stängt

Levide pejnarve 46262353 Hemse
logo

Möbelsnickeri i Levide med 100 årig tradition. Tillverkar bland annat "Gotlandsstolen" men även bord och kökssoffor.

W-Snickerier AB

Vagnmakarevägen 15025477 Fleninge
logo

Välkommen till W-Snickerier AB i Fleninge. Vi hjälper dig med allt från den lilla träkomponent till mer komplexa massiva produkter. Vi arbetar med massivt trä som ask, ek, björk och bok. Om Du har en idé, så har vi möjligheten att förverkliga den. Vi kan leverera en bra produkt!

Nilsson Snickerifabrik AB, Torsten

Magistervägen 627350 Brösarp
logo

Legotillverkning av allt inom möbler och inredningar, för hem och offentlig miljö. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Möbler Sökord

Legotillverkning av allt inom möbler och inredningar, för hem och offentlig miljö. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Visa mer

Slöjd o. Finsnickeri

Frillestadsvägen 425353 Påarp
logo

Mitt namn är Lennart Nilsson och jag driver företaget Slöjd & Finsnickeri sedan 1994. Jag finns i Påarp utanför Helsingborg och har nöjda kunder i hela Norden.

HK Butiksinredning AB

Stängt

Byabacksvägen 3127195 Ystad
logo

HK Butiksinredning AB är ett serviceinriktat företag som säljer och tillverkar butiksinredning passande de flesta branscher. Ring gärna 0411-38 01 24 innan besök

Silentia AB

Stängt

Plogvägen 731150 Falkenberg
logo

Silentia Skärmsystem är en patenterad avskärmningslösning, som utvecklats för att göra livet lättare på sjukhus och andra vårdinrättningar. Till glädje för både patienter och personal. Det svensktillverkade systemet har sedan introduktionen 1990 skördat stora framgångar och bidrar idag till snabb och effektiv avskärmning inom vården - världen över.

L.E. Svensson Snickeri AB

Stängt

Gjutarvägen 613238 Saltsjö-boo
logo

L.E. Svensson Snickeri AB grundades 1903 och tillverkar inredningssnickerier för offentlig och privat miljö. Genom unik erfarenhet, gediget hantverkskunnande, modern produktionsteknik och stort nätverk av samarbetspartners är vi er totalleverantör. Kontakta oss gärna.

Ogeborg Golv AB

Stängt

Maria skolgata 8111853 Stockholm
logo

Sedan början av 1960-talet har Ogeborg hjälpt inredare, arkitekter och företag i skapandet av vackra och hållbara kontorsmiljöer på den svenska marknaden. Våra ledord flexibilitet, kvalitet och service genomsyrar hela vår verksamhet i alla dess delar.

Nitton93 Inredningar AB

Tomtebogatan 270343 Örebro
logo

Vi är en butiksinredningsleverantör och grunden i uppdraget är att leverera attraktiva och säljande butiksmiljöer.

Support Design AB

Stängt

Brårudsallén 668633 Sunne
logo

Välkommen till Support Design AB. Ergonomiska stolar tillverkade i Sverige. Om ditt arbete kräver att du ska sitta under långa perioder, kanske det är dags att vara snäll mot dig själv och din kropp.Det är lätt att en felaktig arbetsställning blir en dålig vana. Att sitta är en vana som startar tidigt, eftersom de flesta av oss aldrig har blivit lärda hur vi ska sitta.De är därför som vår design för sittande är så smart.

A-Grossisten AB/ AG Home & Light

Gevärsgatan 1025466 Helsingborg
logo

Grossist inom heminredning, möbler,lampor och speglar. Vi har lager och showroom i Helsingborg.Säljer endast till återförsäljare

Bolander & Schön AB

Björkhemsgatan 4050646 Borås
logo

Vi tillverkar inredning för butiker och receptioner, mässmontrar, perforerade paneler och brandklassade paneler. Med stor kompetens och lång erfarenhet skapar vi produkter som andas hög kvalitet och möter kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information.

XL-BYGG KG Ahlqvist

Stängt

Verkstadsgatan 462141 Visby
logo

Välkommen till en riktig bygghandel!Stort sortiment inom bygg, trädgård, badrum, kök m.m. för både privatpersoner och företag.

Peter Fransson Snickeri AB

Stängt

Kråksjö Nyalund 36594 Skruv
logo

Vi tillverkar furu möbler till våra möbelhandlare runt om i landet. Vi kör olika komponenter till kunder där det är både fräsning och lackering

Englesson & Company Möbelbutiken

Öppet

(3)

Danderydsvägen 6918262 Djursholm
logo

Möbler & sängar du trivs med länge! I mer än 50 år har Englesson byggt möbler och sängar kända för sin höga kvalité. Vi har möbler för hela ditt hem - vardagsrum, sovrum och matrum

ColorGlo International Sweden

Stängt

(4.71)

Karbingatan 1225467 Helsingborg
logo

Vi på ColorGlo är specialister på restaurering, reparation, färgning och rengöring av skinn, plast, tyg, läder, vinyl och andra inredningsmaterial. Våra patenterade, unika och miljövänliga behandlingsmetoder återställer originalinredningar till ett skick du förmodligen inte trodde var möjligt. En sliten, skadad eller missfärgad favorit återställs helt… utan att det kostar dig skjortan.ColorGlo finns på 22 orter i Sverige. Vi har varit igång sedan 1975 och etablerats i 51 länder världen över

0