Vägbeskrivning

möbeltyger

gav 6875 företag
Karta
 • Pinhättevägen 15
  24657 BARSEBÄCK
  Visa vägbeskrivning
  070-670 13...
  Visa nummer
  Från gammalt till nytt med hantverkMöbelSöm i Skåne har lång erfarenhet av omklädsel av många typer av möbler. Jag ser möbler som en viktig del av historien och framtiden och använder mig av traditionella metoder.Lämna in stora som små uppdrag såsom sömnad av kuddfodral till omklädsel av soffor. Det är lika roligt och tillfredsställande varje gång att se en trasig eller obrukbar möbel få nytt liv. Kontakta mig om du vill lämna dina möbler i goda händer.
 • Kvarngatan 18
  68630 SUNNE
  Visa vägbeskrivning
  0565-130...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkomna till butiken med det lilla extra! Birgitta Andersson startade företaget 1997 och driver det nu tillsammans med dottern Linda. Hos oss finner du ett brett sortiment med det bästa från två världar! Unika och designade kläder för kvinnor i alla åldrar i strl. 34-56. Personliga presenter för alla tillfällen och mycket vackert till ditt hem. Vi hjälper dig att hitta just det du söker. Du får personlig service och nöjda kunder är det viktigaste för oss.
 • Hsb-gatan 1B
  79530 RÄTTVIK
  Visa vägbeskrivning
  0248-100...
  Visa nummer
  Våra leverantör är Opalgarn, Mondial, NewOldCompany, Ullcentrum, Teetee, Sandnes, Onion, Viking, Cewec, Fantasy Craft, Garngrossisten, Trend Tex, Falks och Permin. Dom flesta modeller i butiken är självklart till salu.. Välkomna in och inspireras av alla härliga garner och tillbehör. Tillsammans hittar vi ett handarbete som passar just dig!! Har du långt till oss så skickar vi självklart hem varorna till dig. Varmt Välkomna till vår butik!!
 • Näbbtorgsgatan 2
  70223 ÖREBRO
  Visa vägbeskrivning
  070-752 57...
  Visa nummer
  Kapitän är en arkitekt och formgivningsbyrå. Ett litet kontor med stor bredd där gestaltande och inrednig av offentliga miljöer (inne som ute) tillsammans upptar det mesta av vårt engagemang. Offentlig utsmyckning är en viktig del av detta. Andra typer av arkitektuppdrag, grafisk formgivning samt formgivning av möbler och andra saker arbetar vi också med.
 • Roslagsgatan 1
  75327 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  018-60 41...
  Visa nummer
  Öppet
  På Stickspåret finns en spännande blandning av design, konsthantverk, kläder och smycken, det mesta av nordisk design. En perfekt butik för dig som söker det där lilla extra till ditt hem, i klädväg, eller som är ute efter en annorlunda present. Urvalet görs med utgångspunkt från form, funktion, fairtrade och miljöhänsyn. Välkommen in!
 • Norra Vägen 13
  30232 HALMSTAD
  Visa vägbeskrivning
  035-13 38...
  Visa nummer
  Stängt
  Tillhandahåller tyger för t. ex. heminredning och klädsömnad ...Bomullsgarn av bästa kvalitéSyr även upp måttbeställda gardiner, draperier o.dyl.
 • Karlsgatan 43
  29159 KRISTIANSTAD
  Visa vägbeskrivning
  044-785 96...
  Visa nummer
  Öppet
  I vår butik finns stora ytor och något för alla. Välkommen att handla och att fika i vårt kafé! Vi tar tacksamt saker och möbler som du vill skänka! Vi saknar tvättmöjligheter för kläder och textil och vi är därför tacksamma om det som skänks är helt och rent. Vi tar emot det mesta, dock undanber vi oss kemikalier, vitvaror, pianon och större vävstolar.
 • Långgatan 16
  64730 MARIEFRED
  Visa vägbeskrivning
  070-677 21...
  Visa nummer
  Jag arbetar med det traditionella tapetserarhantverket och använder naturliga material som kroll, tagel, hampa, lin bomull och just samt utför resårsnörning. Jag tycker också om modern design och at jobba med moderna material, tekniker och med nydesign på nyritade möbler.
 • Döderhultsvägen 10
  57231 OSKARSHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0491-144...
  Visa nummer
  (7
  Stängt
  Missionsbåten Shalom seglar längs ostkusten och under sommaren även i Göta Kanal och Vättern. Vår och höst tar vi emot grupper av konfirmander, skolklasser, företag, bibelskolor med mera för kortare eller längre segelturer. Under sommaren håller vi bryggmöten med sång och evangelisation i ett femtiotal hamnar. Och ett par veckor under vintern kör vi Julbåten utmed ostkusten, stannar i hamnar, har öppet skepp och bjuder på fika och sång.
 • Sotenäsvägen 72
  43364 SÄVEDALEN
  Visa vägbeskrivning
  031-336 79...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Sävedalens tapetserarverkstad!Mitt namn är Maria Borg. Jag gick tapetserarutbildning i Ljungby 89-90. Därefter praktiserade jag i min pappas verkstad i tre år. Jag innehar gesällbrev. Sedan 1997 har jag drivit Sävedalens tapetserarverkstad.Jag stoppar och klär om alla typer av möbler. Även försäljning av möbeltyger och material.
möbeltyger gav 6875 företag