Se på karta
Brårudsallén 668633 Sunne

Välkommen till Support Design AB. Ergonomiska stolar tillverkade i Sverige. Om ditt arbete kräver att du ska sitta under långa perioder, kanske det är dags att vara snäll mot dig själv och din kropp.Det är lätt att en felaktig arbetsställning blir en dålig vana. Att sitta är en vana som startar tidigt, eftersom de flesta av oss aldrig har blivit lärda hur vi ska sitta.De är därför som vår design för sittande är så smart.

Sandkilsvägen 1318442 Åkersberga

VARMT VÄLKOMMEN TILL Lövsättra Snickeri, det hållbara snickeriet. Vi utför all sorts specialsnickeri i hela Stockholmsregionen. Enligt dina önskemål utformar vi särskilt anpassade lösningar, med utgångspunkt i en etablerad hantverkstradition och med hjälp av den senaste tekniken. Med lång erfarenhet av branschen kan vi bidra med professionell yrkeskunskap och garantera ett föredömligt resultat. Våra utbildade och auktoriserade snickare är tillmötesgående och värdesätter personlig service.

Kråksjö Nyalund36594 Skruv

Vi tillverkar furu möbler till våra möbelhandlare runt om i landet. Vi kör olika komponenter till kunder där det är både fräsning och lackering

Björkhemsgatan 4050646 Borås

Vi tillverkar inredning för butiker och receptioner, mässmontrar, perforerade paneler och brandklassade paneler. Med stor kompetens och lång erfarenhet skapar vi produkter som andas hög kvalitet och möter kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Danderydsvägen 6918262 Djursholm

3 (2)

Möbler & sängar du trivs med länge! I mer än 50 år har Englesson byggt möbler och sängar kända för sin höga kvalité. Vi har möbler för hela ditt hem - vardagsrum, sovrum och matrum

Vintervägen 1013540 Tyresö

Vårt arbeteFrån småskaliga privata kunder till storskaliga företagskunderVi ritar och tillverkar unika inredningar och möbler, skräddarsydda efter era behov och önskemål

Lokstallsgatan 171260 Grythyttan

Själfull komfort, tidlös design. Hitta dina utomhusfavoriter hos oss. Välkommen!

Fregattvägen 918137 Lidingö

Behöver din stol eller soffa en bättre hållning? Tveka inte att höra av dig! Vi på Artesan Studio Stockholm har specialiserat oss på professionell möbeltapetsering. Ett månghundraårigt hantverk, där vi omformar gamla möbler och förvandlar dem till dina drömmöbler.

Hjältebyvägen 11047172 Hjälteby

Finsnickeri, inredningssnickeri och byggnaddsnickeri med fokus på massiva träslag och traditionella tekniker. Utförda i mitt snickeri på tjörn eller på plats hos kunden. Erbjuder även hjälp med entreprenad och bygghantverk.

Bonared Vargåker 351198 Hyssna

Alla byggnader och människor har sin unika personlighet. Därför kommer våra kök och inredningar bara i ett exemplar. Vi på Asteberg skapar platsbyggda och skräddarsydda lösningar som utgår från byggnadens karaktär och individens smak och intressen.Allt vi gör skapas av stilsäkra kreatörer och skickliga hantverkare i vårt snickeri i Hyssna, Västergötland. Vi hanterar hela processen, från val av stil och funktion till produktion och montering.

Prästbordet 20389530 Bredbyn

Edvardssons i Bredbyn AB är ett snickeri som tillverkar träemballage för industrin och Crescendo System, en egendesignad möbelserie, bestående av både bord, sittmöbler och arenagolv.

Levide pejnarve 46262353 Hemse

Möbelsnickeri i Levide med 100 årig tradition. Tillverkar bland annat "Gotlandsstolen" men även bord och kökssoffor.

Magistervägen 627350 Brösarp

Legotillverkning av allt inom möbler och inredningar, för hem och offentlig miljö. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Marielundsgatan 1264634 Gnesta

5 (3)

Vi tillverkar klassiska stilmöbler i vår fabrik i Gnesta. I anslutning till fabriken har vi en stor utställning där vi visar alla våra olika möbler. Besök gärna vår utställning eller hemsida för inspiration. Stort utbud av möbler för hela hemmet.

Ängsstigen 9C31141 Falkenberg

Stranninge Finsnickeri är ett möbelsnickeri och snickeri som drivs av mig, Martin Wessberg.Jag utför hantverk och snickeri, renoveringar och nybyggnationer efter kundens önskemål

Perssons väg 328264 Bjärnum

Vi är en stor skandinavisk tillverkare av hemmöbler och hela interiörkoncept. Våra kunder finns över hela världen men våra rötter finns i Sverige. #nl#För oss är kunden allt!

Veramåla SÖDERGÅRD 136294 Tingsryd

Välkommen till det lilla snickeriet mitt i skogen. Med inriktning och tillverkning av kök, badrumsinredning, och specialtillverkning av byggnadssnickerier samt tillverkning och försäljning av badtunnor. Vi utför även glasning och kittning av fönster.

Eksågsvägen 12C59730 Åtvidaberg

Vare sig ni vill ha nya fönster monterade, bygga ut huset, en stor altan med ett maffigt uterum, platsbyggda möbler och förvarings möjligheter eller varför inte ett nytt fräscht kök från Ikea, Ballingslöv, Falerum kök eller kvalitets märket Kvänum så utförs alla jobb med samma höga noggrannhet och kvalitet.

Hällesdalen 33144497 Svenshögen

Hällesdalens Gård i Bohusläns drivs av Annika och Jonas Knutsson med familj. Naturen är vår största tillgång med hav, strand, bäck, berg, ängar och skog. Gillar du naturen och lugnet så kommer du trivas hos oss. Våra hus är smakfullt inredda och passar både barnfamiljer, vännerna och arbetsgrupper. Upptäck vinterns magi och gemenskap vid havet, vårens grönska, sommarens soliga dagar och höstens färgexplosioner! Välkommen till en plats där varje årstid erbjuder unika upplevelser.

Plogvägen 731150 Falkenberg

Silentia Skärmsystem är en patenterad avskärmningslösning, som utvecklats för att göra livet lättare på sjukhus och andra vårdinrättningar. Till glädje för både patienter och personal. Det svensktillverkade systemet har sedan introduktionen 1990 skördat stora framgångar och bidrar idag till snabb och effektiv avskärmning inom vården - världen över.

Tomtebogatan 270343 Örebro

Vi är en butiksinredningsleverantör och grunden i uppdraget är att leverera attraktiva och säljande butiksmiljöer.

Maria skolgata 8111853 Stockholm

Sedan början av 1960-talet har Ogeborg hjälpt inredare, arkitekter och företag i skapandet av vackra och hållbara kontorsmiljöer på den svenska marknaden. Våra ledord flexibilitet, kvalitet och service genomsyrar hela vår verksamhet i alla dess delar.

Vetlandavägen 1457453 Holsbybrunn

0

Mitt i det natursköna Småland, några km utanför Vetlanda, tillverkar vi våra fåtöljer med naturens egna material som bas.