Se på karta

möbelrenovering stockholm 

gav 429 företag inom detta område

Viggbyholmsvägen 7318377 Täby
logo

På Möbelrenovering i Täby tar jag emot både nya, gamla och antika möbler för renovering. Det slitna eller skadade behandlas med stor kunskap och omsorg, så att möbeln åter blir brukbar.

Gjutarvägen 613238 Saltsjö-boo
logo

L.E. Svensson Snickeri AB grundades 1903 och tillverkar inredningssnickerier för offentlig och privat miljö. Genom unik erfarenhet, gediget hantverkskunnande, modern produktionsteknik och stort nätverk av samarbetspartners är vi er totalleverantör. Kontakta oss gärna.

Kungsgatan 9011227 Stockholm
logo

Älskar du din gamla sittmöbel?Är den sliten och blekt men du vill ändå inte skiljas från den?Ta med din favoritmöbel till oss!

Sandelsgatan 3811533 Stockholm
logo

Välkommen till Hägglunds Eftr. Möbelateljé där vi restaurerar era moderna och antika möbler. Välkomna in med möbler som behöver en ordentlig renovering såväl som de som enbart behöver fräschas upp för att återfå sin glans. Vi samarbetar med tapetserare i området i de fall ni även behöver klä om era möbler och på så sätt få en komplett restaurering.

(4)

Stopvägen 8116836 Bromma

Vi arbetar med möbelstoppning, möbelrenoveringar, läder- och skinnarbeten, sadelmakeri, mc-sadlar, båtinredningar m.m. Välkommen!

Lövängsvägen 9518730 Täby
logo

Heijkenskjölds Möbeltapetserarverkstad, din tapetserarverkstad i Täby! Vi erbjuder allt från möbelrenovering, möbelomklädnad och möbelsnickerier. Vi är helt enkelt en komplett verkstad för dina möbler. Öppet enligt överenskommelse. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt, välkommen!

Fannys väg 513154 Nacka
logo

Vi utför tapetserararbeten åt både offentlig miljö och privatpersoner. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort.Vi utför alla arbeten på ett fackmannamässigt sätt och vi åtar oss de flesta förekommande tapetserararbeten.Tillsammans med dig kommer vi fram till vilka material just din möbel eventuellt ska stoppas med, samt vilket tyg som passar bäst. Vi har ett stort urval av tygprover som du kan låna hem. Vi finns vid Sickla i Nacka - i Kinnarpshuset.

Fregattvägen 918137 Lidingö
logo

Behöver din stol eller soffa en bättre hållning? Tveka inte att höra av dig! Vi på Artesan Studio Stockholm har specialiserat oss på professionell möbeltapetsering. Ett månghundraårigt hantverk, där vi omformar gamla möbler och förvandlar dem till dina drömmöbler.

Pingstvägen 5412636 Hägersten
logo

Vi klär om dina möbler och ger dem nytt liv. Med lång erfarenhet av möbeltapetsering utför vi omstoppning, omklädning, sömnad och lagning av möbler både för hemmet och offentlig miljö.Vår ambition är att alltid leverera ett kvalitativt hantverk oavsett om vi tar hand om antika möbler, båtdynor, arvegods eller din favoritfåtölj. Har du frågor om vad vi kan göra för dig eller funderingar kring en specifik möbel? Kom gärna förbi vår verkstad och prata med oss, ring eller mejla oss

Bergshöjden 617445 Sundbyberg
logo

älkommen till oss på Klä om! Kul att du har hittat oss. Vi kan förverkliga dina idéer. Från din skiss till färdig produkt. Vi är ett fullfjädrat företag som hjälper dig med allt inom tapetsering (möbeltapetsering), möbelrenovering, möbeltillverkning, möbeltyger, gardintyger, skräddarsydda gardiner, måttanpassade gardiner, gardintillbehär, dynor, madrasser, skum, skumplaster mm. Välkommen att kontakta oss!

Kometvägen 718333 Täby
logo

Välkommen till Möbeltapetsering i Täby! Vi klär gärna om era möbler, båtdynor och fixar stoppningen. Vi tillhandahåller även möbeltyger, tapetserarmaterial, läder och fårskinn.För att få en offert, mejla oss på: [email protected]

Nämdövägen 5813771 Dalarö
logo

Båtnamnbrädor & Nautika

Duvnäsvägen 113142 Nacka
logo

Välkommen till Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad! Din tapetserare i Nacka! Söker du en kunnig tapetserare med öga för din möbels stil och lyhördhet för dina önskemål? Då har du hittat rätt! I mer än 35 år har Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad hjälpt privatpersoner och företag att förnya och bevara sina klädda och stoppade möbler. Nyfiken på vad jag kan göra för dig?

Almvägen 5719144 Sollentuna

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Skogsrovägen 314461 Rönninge
logo

Vi på Södra Låsteknik AB har lång erfarenhet av säkerhetslösningar som utöver era önskemål uppfyller rådande krav på tillgänglighet, inbrottsskydd, utrymning och brandkrav. Vår expertis omfattar allt ifrån traditionella låssmedstjänster till installation, underhåll och uppgradering av lås- och säkerhetssystem, kameraövervakning samt automatisering av dörrar för ökad tillgänglighet och säkerhet. Tillsammans besitter vi över 40 års erfarenhet i säkerhetsbranchen.

Rosenlundsgatan 2211853 Stockholm
logo

Möbeltapetserare med gesällbrev och erfarenhet från både privatkunder och företagskunder. Arbetar mycket i skinn och har stor kunskap om sömnad.Behov av tapetserare?- Ring eller skicka ett meddelande via sms eller e-mail med information och gärna bilder på er möbel.

Ibsengatan 5816847 Bromma
Victor Balcks Väg 10212240 Enskede
Berga Backe 818253 Danderyd