Om företaget

Vi gör det enkelt att flytta... Oavsett om du vill ha hjälp med hela flytten eller du flyttar själv är Möbelkillarna det självklara valet. Vi flyttar både företag och privatpersoner.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
042-14 33...
Adress

25278 Helsingborg

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Öppet

7:30 - 12:00

13:00 - 16:30

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi gör det enkelt att flytta... Oavsett om du vill ha hjälp med hela flytten eller du flyttar själv är Möbelkillarna det självklara valet. Vi flyttar både företag och privatpersoner.

Om Möbelkillarna

Möbelkillarna grundades 1990, och har sedan starten utvecklats från att vara ett litet enmansbolag till att idag vara ett företag att lita på när det är dags att flytta. Vi har genom åren fått förtroendet att flytta allt ifrån rockstjärnor, polis och skattemyndigheter, internationella företag, kända entreprenörer, politiker, åklagarmyndigheten...till en familj av igelkottar.

Vi hoppas givetvis att detta bygger trygghet när ni nu står inför er flyttning och tackar er för att ni har gett oss chansen att hjälpa er.

Vår affärsidé - Vi gör det enkelt att flytta!

Flytta privat

Jämför oss gärna!

Du har tillräckligt att tänka på… låt oss göra det enkelt för dig!

Här nedan kan du boka direkt online. Vi har rutiner och system som är anpassade för att göra ditt liv lite enklare när det är dags att flytta. Vi vet att det är mycket att tänka på och gör vårt yttersta för att göra din flyttning lite enklare…

Vi har olika flyttpaket för att det ska passa just dig!

Flytta företag

Vi kan hjälpa er med allt från omflytt och montering till hela företagsflyttar. På vår hemsida kan du se våra paketförslag. Hittar du inte något som passar? Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för just dig!

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller under så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler.

Bra priser… tryggt, säkert och enkelt! Magasinering med eller utan försäkring.

Flyttstädning

Fokusera du på att komma tillrätta i ditt nya hem… Så tar vi hand om flyttstädningen av din gamla bostad! Vårt städ-team skrubbar och dammar medan du hänger upp tavlor, gardiner och bygger upp mysfaktorn i din nya bostad! Flyttstädning med garanti.

Omdömen

V

Viveca

Mer än ett år sedan

De hade tid att ombesörja flytten inom få dagar. De ringde och bekräftade när de var på väg. De var oerhört effektiva...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Möbelkillarna AB

Omsättning

15 553 tkr

Vinstmarginal

7.90 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Möbelkillarna AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Möbelkillarna Aktiebolag

Org.nr:

5563807923

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49420 Flyttfirmor

52100 Centrallager och magasin

81210 Städföretag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.12.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Kategorier
Sökord
bohagsförvaring, flygelflytt, flyttbilar, arkivflytt, arkivförvaring, flyttfirmor, flytta möbler göteborg, flyttfirma malmö, bohagsflyttningar, bohagsflytt, flygeltransporter, flytta, möbelkillarna, flyttbolag, kontorsflytt, malmö flytttjänst, flyttfirma priser, flytta möbler själv, hjälp att köra möbler, flytt lund, malmö flyttfirma, lund flyttfirma, magasinering lund, flytthjälp, flyttfirma pris, möbelkillarna lund, möbelkillarna helsingborg, skyddsplast säng flytt, hur mycket kostar det att flytta, flytta tunga möbler, flytta piano malmö, flytthjälp pris, hur lång tid tar det att flytta, flyttföretag malmö, flytt skåne, flyttfirma lund, flyttfirma malmö pris, flytta möbler, flyttpriser, flyttfirmor malmö priser, flytthjälp lund pris, flyttfirma malmö priser, flyttfirma skåne, möbelkillarna ab, pianoflytt lund, hjälp med flyttning, magasin lund, flyttfirma, hjälp med transport av möbler, förvara möbler lund, magasinera möbler, billig flyttfirma malmö, hjälp att flytta, möbelkillarna omdöme, flyttfirmor lund, tunglyft, flytta enstaka möbler göteborg, flytt malmö, flyttkillarna, flytt av möbler, magasinera möbler malmö, malmö flytt, flytta möbler stockholm, flyttbolag malmö, flytthjälp malmö, flyttfirma helsingborg, flytthjälp lund, hjälp med flytt av möbler, möbler tansport, hjälp med att flytta möbler, flyttfirma i malmö, skydda möbler vid flytt, flytthjälp malmö pris, flyttfirma malmö omdöme, möbelflytt, flyttfirmor malmö, privat flytthjäp, flytta enstaka möbler malmö, magasinering malmö, flytt, flytta enstaka möbler stockholm, flytta malmö, magasinera lund, packa tv vid flytt, flytt och städ malmö, möbelkillarna malmö, flytta tunga saker, bra flyttfirma malmö, flyttfirma lund pris, flytthjälp skåne, flyttning, hjälp att flytta möbler, flyttfirmor skåne, flyttfirmor i malmö, hjälp flytta möbler, flyttpågarna, magasinering
Möjliga telefonnummerformat

042143311

04-214 33 11

042-14 33 11

0421-433 11