Om Möbelkillarna AB

Vi erbjuder flyttningar och tillhörande tjänster åt företag, myndigheter och privatpersoner som kräver ett prisvärt och professionellt utfört uppdrag.Oavsett om du vill ha hjälp med hela eller delar av din flyttning, så kan vi hjälpa dig med allt från planering, packning, montering, transport, städning och avveckling.Vi erbjuder även magasinering till bra priser...Tryggt, säkert och enkelt!Vi gör det enkelt att flytta...

Om Möbelkillarna

Möbelkillarna grundades 1990, och har sedan starten utvecklats från att vara ett litet enmansbolag till att idag vara ett företag att lita på när det är dags att flytta. Vi har genom åren fått förtroendet att flytta allt ifrån rockstjärnor, polis och skattemyndigheter, internationella företag, kända entreprenörer, politiker, åklagarmyndigheten...till en familj av igelkottar.

Vi hoppas givetvis att detta bygger trygghet när ni nu står inför er flyttning och tackar er för att ni har gett oss chansen att hjälpa er.

Vår affärsidé - Vi gör det enkelt att flytta!

Flytta privat

Jämför oss gärna!

Du har tillräckligt att tänka på… låt oss göra det enkelt för dig!

Här nedan kan du boka direkt online. Vi har rutiner och system som är anpassade för att göra ditt liv lite enklare när det är dags att flytta. Vi vet att det är mycket att tänka på och gör vårt yttersta för att göra din flyttning lite enklare…

Vi har olika

för att det ska passa just dig!

Flytta företag

Vi kan hjälpa er med allt från omflytt och montering till hela företagsflyttar. På vår

kan du se våra paketförslag. Hittar du inte något som passar? Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning för just dig!

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller under så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler.

Bra priser… tryggt, säkert och enkelt! Magasinering med eller utan försäkring.

Flyttstädning

Fokusera du på att komma tillrätta i ditt nya hem… Så tar vi hand om flyttstädningen av din gamla bostad! Vårt städ-team skrubbar och dammar medan du hänger upp tavlor, gardiner och bygger upp mysfaktorn i din nya bostad! Flyttstädning med garanti.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Burlöv - 1
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Burlöv - 2
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Burlöv - 3
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Burlöv - 4
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Burlöv - 5
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Burlöv - 6
  • Möbelkillarna AB Flyttfirma, Burlöv - 7

Möbelkillarna AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMöbelkillarna Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.12.1989
Org.nr:5563807923
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49420 Flyttjänster, 52100 Magasinering och varulagring, 81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Mikael Christer KlausenOrdförande
Mikael Christer KlausenLedamot
Sven Ove Christer KlausenLedamot
Martin Patrik Jörgen HanssonSuppleant
Paul Mikael Åke HanssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Möbelkillarna AB

Rasmus Ling

mer än ett år sedan

Oerhört nöjd med flytt av Möbelkillarna! Snabba, flexibla, trevliga killar. Kändes tryggt på alla sätt. Även extrabonus för kom extra dagen efter och lämnade dotterns lilla träcykel som blivit kvar, och fin välkomstpresent.

Pia Fagerberg

mer än ett år sedan

Mycket bra flyttfirma
Hämtade och lämnade som avtalat
Trevliga och serviceinriktade

anna eriksson

mer än ett år sedan

Vi var inte helt förbereda när flyttdagen väl kom, men killarna som flyttade var väldigt flexibla kring detta och tog saker efterhand som det var redo. Ingenting skadades, varken av sakerna som flyttades eller i vårt nybyggda hus som det flyttades till. Dessutom väldigt trevliga. Flytten hade helt enkelt inte kunnat gå smidigare.

Shantiom Mumtaz Mahal

mer än ett år sedan

TACK SÅ MYCKET!
Tack så mycket för att ni arrangerade en sådan fin flytt från Danmark till Sverige den 15-!6 november 2018!
Alla som hjälpte oss att flytta såg till att hjälpa till på bästa sätt och ni hade en väldigt hög serviceanda men var också mycket försiktiga och rädda om grejerna.
Det fick oss att känna oss avslappnade och trygga!
När vi ska flytta i framtiden kommer vi med säkerhet att be er om hjälp igen.
Igen ett stort tack till alla inblandade i vår flytt!
Vänliga hälsningar
Margrete Lindgren och Shantiom Hedlund

Megan Megan

mer än ett år sedan

Jag flyttade den 22 december 2015. Möbelkillarna kom punktligt, jobbade snabbt och väl organiserat. Alla möbler var på plats blixtsnabbt och utan det minsta missöde på vägen dit. Killarna var dessutom trevliga och priset för flyttet var skäligt. Om jag någonsin ska behöva flytta, kontaktar jag Möbelkillarna AB Malmö igen. Ewa S

Hans-Åke Persson

mer än ett år sedan

trevlig, effektiva och sympatiska killar! Arbetade väldigt i snabbt med mycket gott humör

Camilla

mer än ett år sedan

Anlitade Möbelkillarna för en kontorsflytt och det gick över förväntan. Snabbt och smidigt samarbete. Trevliga killar som var mycket serviceinriktade. Rekommenderas.

Jessica

mer än ett år sedan

Proffsiga och mycket trevliga flyttgubbar/gumma som slet för att flytta vårt bohag inom den tidsram som beställts. Allt helt och på plats! Dessutom fenomenal flyttstädning efter flytten samma dag. Stort tack!

Henrik

mer än ett år sedan

Trevliga killar som hälsade i hand när de kom och åkte! Snabba, effektiva och flexibla. Det gänget som flyttade år mig kan jag varmt rekommendera!

Annika Andersson

mer än ett år sedan

De svarade snabbt på mejl med ett trevligt bemötande. Gav pris och tid som de höll. Bara allmänt trevliga och pålitliga. Hade jag haft fler piano att flytta hade jag bett dem igen ;)

Anonym

mer än ett år sedan

Trevliga killar (3) hjälpte oss med vår flytt till Malmö. Upplevde att de var försiktiga med våra saker, inte supersnabba men ser hellre att allt kommer fram helt!

Marcus

mer än ett år sedan

Kom i rätt tid & till rätt plats!
Lätt värt pengarna! Lite dyrare än dem på blocket men mycket tryggare.

Meijers

mer än ett år sedan

Snabba, duktiga å super proffsiga!
Absolut värd varje krona!!
Tack ni får flytta till mig nästa gång åxå!!

Sven

mer än ett år sedan

Enkla att ha och göra med, serviceminded och helt underbara killar som utförde flytten. Rekomenderas varmt!

Inger

mer än ett år sedan

Flytten gick bra men jag tyckte att de var ganska dyra! 2 av killarna berättde att de bara hade jobbat med flytt några månader. HUr kan de vara bland de dyraste i Malmö när de har så oerfaren personal?

Thomas

mer än ett år sedan

Använde nyligen Möbelkillarna till vår flyttning av en villa från Lomma till ett nybyggd hus i Bjärred.

FANTASTISKT! Från första kontakten till ett besök av en rådgivare till killarna som utförde flytten. Jag önskar att ALLA företag kunde ha den höga service nivå och det engagemang som Möbelkillarna har. Ett stort TACK, jag kommer att varmt rekomendera er till alla som jag känner!

Anton

mer än ett år sedan

Kanske inte billigast i stan men grymt snabba och professionella killar. Väll värt priset!
Rekommenderas verkligen!

Linda Hägg

mer än ett år sedan

Snabba, effektiva och noggranna. Packade fint in alla ömtåliga saker. Jag hade väldigt mycket saker och de skötte det galant med ett leende på läpparna! Rekommenderas varmt!

Dorota Johansson

mer än ett år sedan

Jag har använd Möbelkillarnas flytt tjänster
till en mindre flytt från Malmö till Stockholm. Under planeringsfasen har jag fått en snabb återkoppling på mina frågor via mejl. Allt gick enl planen. Flytten gick smidigt och bra. Kan definitivt rekommendera företaget.

Claes Persson

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda. Killarna är både hårt arbetande, trevliga och snabba. De har en mycket positiv inställning till arbetet och har en fantastisk serviceanda.

Kristina Blomqvist

mer än ett år sedan

Bästa. Flytten. Nånsin!!! Trevliga, glada, hjälpsamma, snabba och dessutom försiktiga. Allt från bokning till själva flytten utfördes på utomordentligt sätt, och till det överenskomna priset. Jag kan inte rekommendera dem nog!

Bjørn Jensen

mer än ett år sedan

Ett mycket service minded gäng. Har stor känsla och kunnighet för sitt arbete. Kan varmt rekommendera Möbelkillarna om man behöver flytt hjälp. Även deras flyttlådor håller en MYCKET hög kvalitet.

Denise

mer än ett år sedan

Anlitade Möbelkillarna för flytt och flyttstädning. Städningen var fläckfri, ville nästan inte flytta längre! Flytten gick snabbt och smidigt, trevliga flyttgubbar och tiden hölls. Kan varmt rekommenderas!!

Denise

mer än ett år sedan

Anlitade Möbelkillarna för en företagsflytt och allt gick väldigt smidigt och framför allt fort! Trevliga flyttgubbar som hade tålamod och var mycket hjälpsamma!

Roland

mer än ett år sedan

Anlitade möbelkillarna för att hämta från tre adresser och lämna allt på ny adress den 3/3-14.
Dom kom i tid, var mycket trevliga och hjälp-samma samt gjorde att vår långa flyttdag blev mycket enklare och trevligare.
Lasse och Dick, vi är jättenöjda med Er hantering av flyttningen, stort tack.

Majliz Olsson

mer än ett år sedan

Vilka killar! Som hjälpte oss att flytta från vårt hus i Lomma till vår nya lägenhet. Supertrevliga, snabba och proffsiga. Möbelkillarna är verkligen priviligierade med sådan personal!

Monica Norrman

mer än ett år sedan

Supertrevliga och duktiga och hjälpsamma. Otroligt försiktiga med allt packade in och skyddade allt. Hjälpte tom oss att montera ihop vår säng på plats. Rekommenderar denna flyttfirma till alla jag vet skall flytta. Även bra kontakt innan flytt. 10 stjärnor av 10 möjliga ger vi denna firma.

Ö.S

mer än ett år sedan

Skulle betala för en halv dag men det blev mycket dyrare än vad vi kommit överens om från början. Känner mig lite lurad faktiskt.

Bosse och Eva

mer än ett år sedan

Trevliga och snabba killar hjälpte oss med vår flytt till Malmö. Rekommenderas varmt!

jonne

mer än ett år sedan

Helt ok flytt, lite sena annars bra.

Siv

mer än ett år sedan

Unga killar, men verkligen service-minded. Trevligaste "flyttgubbar" vi stött på och de höll ett högt tempo hela dagen, och inget gick sönder.

Bosse

mer än ett år sedan

Har flyttat många gånger tidigare, men detta var först gången allt gick lika smidigt som utlovat!

SIgurd

mer än ett år sedan

Trevliga killar.
Men inget för den som vill ha någon med erfarenhet av flytt.

Ganska dyra oxå!

Sökord

bohagsförvaringflyttflygelflyttflyttbilararkivflyttarkivförvaringflyttfirmorflytta möbler göteborgflyttfirma malmöbohagsflyttningarbohagsflyttflygeltransporterflyttaflyttbolagkontorsflyttmalmö flytttjänstflyttfirma priserflytta möbler självhjälp att köra möblerflytt lundmalmö flyttfirmalund flyttfirmamagasinering lundflytthjälpflyttfirma prismöbelkillarnamöbelkillarna lundmöbelkillarna helsingborgskyddsplast säng flytthur mycket kostar det att flyttaflytta tunga möblerflytta piano malmöflytthjälp prishur lång tid tar det att flyttaflyttföretag malmöflytt skåneflyttfirma lundflyttfirma malmö prisflytta möblerflyttpriserflyttfirmor malmö priserflytthjälp lund prisflyttfirma malmö priserflyttfirma skånemöbelkillarna abpianoflytt lundhjälp med flyttningmagasin lundflyttfirmahjälp med transport av möblerförvara möbler lundmagasinera möblerbillig flyttfirma malmöhjälp att flyttamöbelkillarna omdömeflyttfirmor lundtunglyftflytta enstaka möbler göteborgflytt malmöflyttkillarnaflytt av möblermagasinera möbler malmömalmö flyttflytta möbler stockholmflyttbolag malmöflytthjälp malmöflyttfirma helsingborgflytthjälp lundhjälp med flytt av möblermöbler tansporthjälp med att flytta möblerflyttfirma i malmöskydda möbler vid flyttflytthjälp malmö prisflyttfirma malmö omdömemöbelflyttflyttfirmor malmöprivat flytthjäpflytta enstaka möbler malmömagasinering malmöflytta enstaka möbler stockholmflytta malmömagasinera lundpacka tv vid flyttflytt och städ malmömöbelkillarna malmöflytta tunga sakerbra flyttfirma malmöflyttfirma lund prisflytthjälp skåneflyttninghjälp att flytta möblerflyttfirmor skåneflyttfirmor i malmöhjälp flytta möblerflyttpågarnamagasinering

Möjliga telefonnummerformat

04043331104-043 33 11040-43 33 110404-333 11