Se på karta
Långeväg 136-4023691 Höllviken

Vi tillverkar fönster, dörrar, trappor, grindar efter era önskemål. Då vår yrkeserfarenhet sträcker sig så långt som 50 år tillbaka i tiden är vi vana vid de flesta former av snickerier. Vår specialitet är att tillverka nya snickerier på gammalt vis och i gammal stil.

Ripavägen 2227576 Äsperöd

4.8 (5)

RK-Svetsmontage är ett modernt företag med fokus på hög kvalitet, effektivitet och snabb behovsanpassling. För att möta det krav som våra kunder ställer vi i sin tur krav på engagerad personal med ett individuellt kvalitetsansvar.

Ådalsvägen 2027736 Vitaby

4 (1)

Specialbyggda trappor - närproducerade på Österlen!Vitaby Snickerifabrik grundades 1917 och har sedan dess funnits i hjärtat av Österlen ett par kilometer från Kivik.

Konsul johnsons väg 1114945 Nynäshamn

Engs Glas AB är Nynäshamns mest erfarna och pålitliga glasmästeri! Även i Nynäshamn kan det oväntade hända, då är det bra att ha ett glasmästeri nära till hands. Som tur är finns Engs Glas AB precis där du behöver det, när du behöver det. Vi utför i princip allt inom glas och tillhandahåller också vissa finsnickeritjänster. Vårt mål är alltid ett perfekt utfört arbete, snabbt och billigt för att skapa nöjda kunder för ett långsiktigt samarbete.

Gjuterigatan 1046238 Vänersborg

Välkommen till Dalbo Snickeri! Det lilla företaget med det stora kunnandet.

Närlundavägen 969633 Askersund

Välkommen till Askersund Bil & Planglasmästeri! Vi utför alla slags arbeten inom glas, reparation och nyglasningar.

Överjärva Gårdsväg 217067 Solna

Stort lager med gamla fönster, dörrar, pardörrar och glasverandor. Vi har alltid minst 30 st gamla pardörrar inne och du kan även hitta annat för ditt hem, såsom gamla platsbyggda serveringsskåp eller ett vackert dörrtrycke. Även utbudet av gamla låskistor och kammarlås är stort och vi har de reservdelar och den kunskap som krävs för att få dem i toppskick igen. I samband med butiken finns vår verkstad där vi hjälper dig med renovering av fönster och dörrar. Eftersom vi även nytillverkar både fönster och dörrar enligt gamla metoder, kan du vara säker på att du alltid hittar något som passar.

Linde hägvalds 20062357 Hemse

SNICKERI OCH GLASMÄSTERIVi hjälper dig med det mesta inom snickeri och glasmästeri!Vi säljer enkelglas samt isolerrutor.Utför fönsterrenovering samt tillverkning av nya fönster.Säljer fönsterkitt, lim av olika slag, silikon och färg.Finsnickeri och byggnadssnickerier samt fönsterbyte m.m.Uthyrning av skylift.Har du frågor om vi gör någonting som inte står ovan, vänligen ring oss.

Storgatan 7538337 Mönsterås

Ni är mycket välkomna att komma in och få råd och hjälp utav vår kunniga personal. Ring innan besök då vi kan vara ute på jobb.

Skarprättarvägen 1B17677 Järfälla