Se på karta

måltider 

gav 367 företag inom detta område

Storgatan 8A93331 Arvidsjaur
logo

Grillrestaurang i Arvidsjaur.

(4.5)

Kronoskogsvägen 8390361 Umeå
logo

Med över 30 års erfarenhet och kunskap inom restaurangbranschen driver jag idag en av Umeås främsta pizzerior -La Ciau. Vi på La Ciau strävar alltid efter att erbjuda våra kunder dem bästa råvarorna. Våra gäster är viktiga för oss och just därför vill vi att det ska finnas något för alla när ni besöker oss. Vi har ett stort utbud och hoppas på att just DU ska hitta något du tycker om.Kom som en gäst, gå som en vän.– Majid.

Björsaråsvägen 242471 Olofstorp
logo

Goda pizzor, pasta och sallader.

Högalidsgatan 2452161 Stenstorp
logo

Mysigt hotell med äldre standard, alla rum har dusch. pris enkelrum 600:- dubbel 800:- Frukost kan köpas till 145:- Hund/katt får medtagas för 100:-/djur Restaurangen erbjuder god vällagad husmanskost eller festmåltid vid förbokning arrangerar minnesstunder, dop med mera. Välkommen med förfrågan! Beställ er tårta - smörgåstårta hos oss! Vi erbjuder även catering.

(5)

Vasagatan 1379232 Mora
logo

Upplev Thailands smaker hos oss! Autentisk thai-kök, färska ingredienser och en varm atmosfär. En kulinarisk resa till hjärtat av Thailand.

Gråsjälsgränd 697435 Luleå
logo

Välkommen in till oss på Lux Bar & Grill. Vi finns på Gråsjälsgränd 6 Luleå.

Kungsgatan 135230 Växjö
logo

Njut av smaken medan du äter rätt. Växjös bästa sallader! Nyttig kosthållning börjar med en god sallad.

Tackjärnsgatan 570383 Örebro
logo

Köket Restaurang och Pizzeria Ni hittar oss på Tackjärnsgatan 5. Med flera års erfarenhet av restaurangbranschen är vårt mål att erbjuda hög kvalité och därigenom alltid se till att våra kunder är nöjda. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Hos oss kan du avnjuta en god Kökets pizza, kebab eller varför inte en fräsch sallad från vår varierade meny. Varmt välkommen till oss på Köket Restaurang och Pizzeria i Örebro!

Kyrkogatan 326331 Höganäs
logo

Varmt välkomna in till oss på Plaza och njut utav en mysig miljö. Vi garanterar er & ert sällskap en riktig chock för smaklökarna. Vi prioriterar våra kunder & våra råvaror i första hand.

Västra Hamngatan 1641117 Göteborg
logo

Welcome for amazing pizzas and fresh salads! We have the good vibes Monday-Sunday.

Nyköpingsvägen 3161150 Nyköping
logo

Välkommen till Nya Kreta Restaurang & Pizzeria. Här kan du beställa din mat och få den levererad direkt hem till dörren eller färdig att hämta i vår restaurang.

Torggatan 1674949 Enköping
logo

Vi på Grekiska grill & bar är passionerade av att alltid sätta gästen i centrum. Vår meny präglas av traditionella grekiska rätter med högkvalitativa råvaror och en touch av Sverige. Inredningsmässigt låter vi Grekland möta Sverige på ett lekfullt sätt. Välkommen till oss på Grekiska grill & bar och för en smakupplevelse hela vägen från Grekland och Medelhavet.

Östergatan 16B43430 Kungsbacka
logo

Vi erbjuder en mycket distinkt meny som innehåller många amerikanska och svenska rätter. Smaken är mycket distinkt och servicen är utmärkt.

Lantmannagatan 343442 Kungsbacka
logo

Marios Pizzeria drivs av passionerade matälskare.Vi befinner oss på Lantmannagatan 3 Kungsbacka, mitt emot TOYOTA.Du kan äta kebab, kyckling kebab, sallad, hamburgare, falafel, chicken nuggets och 64 olika typ av pizzor hos Marios. Du kan hitta här god och färsk mat med varmt bemötande.

Karstavägen 7729194 Kristianstad
logo

Restaurang och kafé med fokus på säsongens smaker och närproducerade råvaror. Vi erbjuder även catering. Varmt välkommen in!

Hammarkulletorget 842437 Angered
logo

När vi nu ansvarsfullt öppnar upp Grillogården på Hammarkullen så är vi stolta och glada att kunna möta många av våra Kunder. För oss är våra värderingar vår kompass i allt vi gör Lunch eller middag? Vilket du än är ute efter finner du det hos Grillogården! En bekväm och elegant gatukök med rötterna från östern, lokaliserad mitt i Hammarkulletorget.

Drottninggatan 165224 Karlstad
logo

Välkommen till Asian Taste! I vår restaurang tillagar vi samtliga rätter från grunden med färska råvaror. Dessutom erbjuder vi möjligheten att skräddarsy din matupplevelse efter dina preferenser. Vi strävar efter att ge dig en högkvalitativ asiatisk kulinarisk upplevelse.

Skomakaregatan 521134 Malmö
logo

På V Malmö äter du modern italian i stilig miljö kantad av marmor och graffitikonst. Pizzan, pastan och antipasti beställer du genom QR kod och komponeras effektivt i vårt öppna kök framför dig. Till maten serveras ett urval av italienska viner och öl och alkoholfritt. Huvudnummer är finpizzorna som är klara på ett par minuter. Drop in gäller alla dagar men det går att boka bord för små och större sällskap.

(4.75)

Västra Brogatan 22A97245 Luleå

(3)

Elsa Brändströms Gata 258227 Linköping
Stadsparken 613538 Tyresö

(3.2)

Stora gatan 4172212 Västerås