Se på karta

målare stockholm 

gav 3329 företag inom detta område

Bröderna Siljendahl Måleri AB

Öppet

(2.75)

Västertorpsvägen 13512944 Hägersten
logo

Ett gott resultat är ett väl utfört jobb, en nöjd kund och en tillfredsställd målare. Här är resultat alltid det viktigaste. Vid ombyggnation, nybyggnad, fönster- och dekorationsarbeten.

Målare Sökord

Hos oss på Siljendahls finns erfarna målare för nybyggnationer och renoveringar, men också specialister på dekorationsmålning och restaurering.

Visa mer

Lmf Måleri

Öppet

Kämpavägen 913555 Tyresö
logo

Lmf Måleri din målare på Tyresö. Vi är ett företag som fokuserar lika mycket på de små detaljerna som på de stora! Vi expanderar kontinuerligt och jobbar samtidigt med ständiga förbättringar för både miljön och för kunderna. Vi är en prisvärd firma som hanterar vårt avfall efter Sveriges miljölagar. Ring oss idag, Vi har kostnadsfri offert och alltid nöjda Kunder i hela Stockholm. Heltäckande Tjänster.

Tak och Fasad i Stockholm AB

(5)

Domargränd 1612947 Hägersten
logo

Välkommen Till Tak och Fasad. Putsfasader, Fasadmåleri Nytt tegeltak och plåt arbeten Egna ställningar med utbildade ställningsbyggare med ansvar. Fasad tvätt 90 Graders Hett vatten med Alcros mögel tvätt o Alcros tvätt Borstar oTrasor (Före målning) OBS ​Vid skriven offert med följer 40 st Adresser med Bästa Referenser från Mina Nöjda kunder.

BS Målerientreprenader AB

Telegramvägen 4413235 Saltsjö-boo
logo

Ska du måla om fasaden på din villa eller fastighet kan du anlita oss. BS Målerientreprenad, också kända lokalt som BS Måleri, har över 40 års erfarenhet i branschen och erbjuder en rad tjänster utöver fasadmålning som t.ex. in- och utvändig målning, målning av golv, fönstermålning och tapetsering. Vi kan även rekommendera andra skickliga hantverkare som elektriker, murare och snickare.

JF Måleriteam AB

Lysviksgatan 8312342 Farsta
logo

JF Måleriteam AB ägs och drivs av Fredrik Nilsson och Johnny Söderling. I dagsläget har företaget 8st anställda målare. Vi finns i Farsta men har hela Storstockholm som vår arbetsplats.

Målerifirma Stefan Branting AB

Bondegränd 1117545 Järfälla
logo

Huvudstadens Måleri AB

Flottiljvägen 117569 Järfälla
logo

Östermalms Måleri AB

Löjtnantsgatan 811550 Stockholm
logo

Välkommen till Östermalms Måleri! Vi utför renoverings- och nyproduktionsarbeten för privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Vi handlägger ROT-avdrag.

A. Dahls Måleri

Högalidsgatan 2511730 Stockholm

Millands Måleri AB

Russinvägen 7412359 Farsta
logo

Vi på Millands Måleri AB hjälper dig med all slags målning, utvändigt och invändigt. Vi tar även försäkringsjobb och har arbetat med vatten- och brandskador de senaste 15 åren. Med vår gedigna branscherfarenhet kan vi garantera dig ett arbete utfört med hög kvalitet.Ett företag i 3:e generationenFöretaget startades 1975 av min far och mig, Kaj Milland. Det började som ett handelsbolag men har senare blivit ett aktiebolag. Släkten Milland har funnits inom måleri sedan 1925.

Målare Sökord

Vi jobbar med all slags målning, utvändigt och invändigt. Vi tar även försäkringsjobb och har arbetat med vatten- och brandskador de senaste 15 åren.

Visa mer

D.D Måleriservice AB

Öppet

(5)

Carl barks väg 15F16343 Spånga
logo

D.D Måleriservice målar och tapetserar i såväl nybyggnation som renoveringsobjekt. Vi utför arbeten för företag, brf föreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Med många års erfarenhet inom branschen erbjuder vi ett vi ett väl utfört arbete med ett proffsigt resultat. Vi erbjuder kvalitetsfärg från Flügger och Alcro till ett bra pris, men utför självklart arbetet även om du väljer en egen leverantör. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Väddö Måleri

(5)

Grisslehamnsvägen 776430 Väddö
logo

Vi är den personliga målarfirman som utgår från Väddö, men verkar i hela Roslagen. Vi arbetar med både större och mindre uppdrag. Så ring Väddö Måleri när ni behöver ett glatt och proffsigt gäng målare som gärna löser ert måleri.

Bröderna Bergströms Måleri KB

Ropgränd 2518742 Täby
logo

Vi utför alla typer av måleriarbeten proffsigt och smidigt. Vi arbetar nära våra kunder med kvalitet som huvudfokus. Välkomna.

Södra Stockholm's Byggservice AB

Ängsvägen 57C13648 Handen
logo

Vi utför det mesta tänkbara inom byggnation, ombyggnader, fastighetsservice, reparationer, badrum, kontor, takarbeten, kök, altaner samt underhållsarbeten. Vi har även ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga underentreprenörer.Vi ställer upp för företag och privatpersoner.

Asklunds Måleri AB

Gösta Frohms väg 2014634 Tullinge

Hillgren Måleri

Almvägen 5719144 Sollentuna

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Delér Måleri AB

Stora gungans väg 212262 Enskede
logo

Delér Måleri är ett familjeföretag med tradition. På nyckelorden kvalitet, inspiration, och kreativitet har vi byggt vår affärsfilosofi i 30 år. Vår eftersträvan är att vara ledande inom dessa områden genom att hela tiden vara aktivt kunskapssökande när det gäller nyheter inom färg, måleri och färginredning. Vi utför alla i branschen förekommande målningsarbeten till förväntad kvalitet, till en konkurrenskraftig totalkostnad, samt 2 års garanti på utfört arbete.

Herwig Måleri AB

Häradsvägen 2114143 Huddinge
logo

Herwig Måleri AB är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i branschen.Personalen i företaget har alla den kompetens som är nödvändig för att kunna motsvara de krav och förväntningar som våra kunder ställer, vi jobbar ständigt med miljöarbetet och har kontinuerlig kontakt med våra färgleverantörer om de senaste produkterna.

Järna Lasyrmåleri AB

Skäve 15331 Järna
logo

Vi arbetar med färgsättning, lasyr-, monumental-, bild- och kvalitetsmåleri. Välkommen att kontakta oss för mer information!

T Gränd Måleri

Ramunds backe 417960 Stenhamra
logo

HG's Måleri AB

Solfagravägen 1014145 Huddinge
logo

Letar ni efter perfektion? Låt yrkesmän göra jobbet!

Nykvist & Son AB, Målerifirma

Grenvägen 415242 Södertälje
logo

MR Måleri AB

(5)

Ulvsundavägen 3116732 Bromma
logo

MR Måleri AB är ett väletablerat måleriföretag med gedigen branscherfarenhet, verksamt i Stockholmsområdet.

Trio Måleri AB

(5)

Tallhammarsvägen 13K18633 Vallentuna
logo

Utvändig och invändig målning. Fasadmålning, fönstermålning tapetseringar, renoveringar och husmålning.

L-A Måleri AB

Dumpervägen 314250 Skogås
logo

L-A Måleri har varit verksamma i 25 år. Vi har från start haft som målsättning att renovera och bevara äldre byggnationer som är av kulturhistorisk art, vilket nu även har blivit vårt specialistområde. Vi utför självklart alla typer av målningsuppdrag och har ett bra samarbete med övriga närliggande yrkesgrupper så vi kan åta oss både små och stora objekt, in- och utvändigt.