Se på karta
Skiffervägen 244361 Stenkullen

Vi erbjuder nybyggnadsmålning, renoverings- och tillbyggnadsmålning, även tapetsering samt fönster- och fasadrenovering. Välkomna!

Målare Sökord

Personalen är utbildad och erfaren. Bland de tiotalet anställda finns specialkompetens inom traditionellt måleri och färgborttagning med speedheater.

Kålkullavägen 5544391 Lerum

4.94 (51)

CNI Måleri AB - Lerum - Floda - Gråbo. Vi på CNI Måleri erbjuder all typ av måleri till privatpersoner, företag, bostadsföreningar och fastighetsägare m.m. Oavsett om det är invändig målning, utvändig målning, tapetsering eller vad ni nu önskar för målarhjälp i Lerum med omnejd så tveka inte att höra av er till oss. Vi är både prisvärda och tillmötesgående!

Industrivägen 2543361 Sävedalen

Företaget finns i Sävedalen men välkomnar kunder från Lerum.

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målarlokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på! Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort.

målare Sökord

Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Gamla Kyrkvägen 2044831 Floda

Företaget med yrkesfolk - när det är dags att måla om.Välkommen till Standerths Måleri, din bästa samarbetspartner när det är dags att måla om.Standerths Måleri erbjuder professionell hjälp med hög kvalitet till rätt kostnad.

Vegagatan 1150635 Borås

Företaget finns i Borås men välkomnar kunder från Lerum.

Fasadkraft AB är ett företag specialiserat på fasadrenovering i Göteborg med inriktning på noggrant murningsarbete. Vi har erfarna och pålitliga murare som har arbetat inom branschen i över 30 år. Vår expertis sträcker sig över olika typer av fasader, inklusive putsade fasader, tegelfasader och träfasader.

Lindåsvägen 644345 Sjövik

5 (1)

Sjöviks Måleri & Puts är en enskild firma som ska bedriva verksamhet inom bygg, måleri samt puts och därmed förenligt verksamhet.