Se på karta

målare göteborg 

gav 643 företag inom detta område

GEMAB MÅLERI AB

Industrivägen 2543361 Sävedalen
logo

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målarlokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på! Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort.

målare Sökord

Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Visa mer

B & M Måleri AB

Skrittgatan 4B43132 Mölndal
logo

Vi har de bästa målarna för ditt måleriprojekt. B & M Måleri har erfarna målare som utför måleritjänster efter önskemål! Professionella målare i Göteborg med omnejd med start 2006. Här hittar du stolta, erfarna och nogranna målare som åtar sig uppdrag stora som små. B & M Måleri hjälper dig som företag, fastighetsägare eller privatperson med eller utan . Våra ledord är: Kvalité, Professionalism & Kundnöjdhet.

målare Sökord

Vi hjälper dig som företag, fastighetsägare eller privatperson med eller utan ROT avdrag. Våra ledord är: Kvalité, Professionalism & Kundnöjdhet.

Visa mer

Hönö Måleri

Bostigen 447542 Hönö
logo

Ericssons måleri

Datavägen 14B43632 Askim
logo

Som medlem i Måleriföretagen kan vi lämna en nöjd kund garanti till dig som privatperson.Det innebär att du har en extra garanti i två år på utfört måleriarbete. Med företagets samlade erfarenhet och vårt engagemang i tekniska frågor som rör måleriet, bistår vi ofta våra kunder med råd och förslag på frågor som rör måleri. Vi är lyhörda för kundens önskemål och har ambition att i slutänden få en nöjd kund som vill beställa målning av oss igen.

Carlsson Handel o. Måleri AB, Valter

Backa bergögata 642246 Hisings Backa
logo

Valter Carlsson Måleri AB är en målerifirma som utför högkvalitativa måleritjänster åt kunder i Storgöteborg. Vi satsar på framför allt fyra områden: fasadmåleri, interiörmåleri, dekormåleri, samt i vårt dotterbolag: fönsterrenovering.

Mölndals Målar'n AB

(4.86)

Nedergårdsvägen 343892 Härryda
logo

Vi utför målning, tapetsering och renovering åt större och mindre byggbolag samt fastighetsförvaltare och privatpersoner, se gärna våra bilder under Referenser. Kundfokus är för oss självaste grundstenen i vår verksamhet! Välkommen!

Mölnlycke Måleri Peter Enerås AB

Stenhuggarevägen 143541 Mölnlycke
logo

Måleriarbete med kunden i centrum. Oavsett kund eller storlek på projekt arbetar vi med att erbjuda måleriarbeten med hög kvalité och stor servicekänsla. Vi arbetar för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och andra byggföretag där målet är att erbjuda en snabb och kvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Våra tjänster innefattar alla slags måleriarbeten från minsta lilla fondvägg till stora utvändiga fasadmålningar.

Melin Måleri AB

Gruvgatan 31B42130 Västra Frölunda
logo

Vi utför allt inom måleri. Hög kvalitet och god service. Välkommen att kontakta oss för prisuppgifter, förslag och rådgivning.

Anders Larssons Måleri

Lyckevägen 847540 Hönö
logo

Måleri med kreativitet.Anders Larssons Måleri är en målarfirma som erbjuder alla förekommande tjänster inom målning och måleri. Anders heter jag som driver firman. Jag har varit i branschen i många år och besitter en stor kunskap och kreativitet.

Björn Johansson Måleri

(5)

Brobackevägen 2143854 Hindås
logo

TV Fasad - Fasadrenovering

Boråsvägen 543531 Mölnlycke
logo

Etablerad i Göteborg sedan 1990. Utför olika typer av fasadbehandlingar, även nybyggnation. Vi utför även grundliga balkongrenoveringar, kakel, klinker och murningsarbeten. Service, kvalitet och nöjda kunder är vårt mål. Kontakta oss så kommer vi med en offert!

Svenska Målareförbundet avd 3 Väst

Solhusgatan 1341276 Göteborg
logo

Isde Kök Och Sprutmåleri AB

Järnstångsvägen 2743330 Partille
logo

Skoglund & Björnsson Måleri

Benjamins väg 443338 Partille

Fräntorps Måleri Färg och Design

(5)

Heliotropvägen 1041676 Göteborg
logo

Med 20 år inom branschen utför vi allt inom måleri såsom: byggnadsmålning, lägenhetsreparationer, industrimålning, utvändig målning, färgsättning, besiktning och dekorationsmålning.Vi utför tjänster åt privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, butiker samt åt byggföretag då som underentreprenör.

Måleri1 i Lindome AB

Bangårdsvägen 1442835 Kållered
logo

Dags att måla om? Vårt fokus ligger på kvalitét och nöjda kunder. Vänligen kontakta oss så hjälper vi er.

Bengt Göransson Måleri AB

Linnégatan 5241308 Göteborg

Flatås Måleri AB

Traneredsvägen 4342677 Västra Frölunda
logo

Vi är ett måleriföretag med huvudsaklig inriktning på byggnadsmåleri samt lägenhetsrenovering. Vi kan även erbjuda dekorationsmålning.

Wi Måleri AB

Södra Ligården 11642530 Hisings Kärra
logo

Välkommen tillWi Måleri AB. Ett enmansföretag med stor erfarenhet inom branschen. Jag håller till i Kärra, men jobbar från Kungälv till Kungsbacka och utför jobb allt däremellan. Jag jobbar framförallt med privatpersoner direkt eller via andra totalentreprenader. Jag jobbar med allt inom måleri och tapetsering och är du intresserad av att anlita mig så kommer jag gärna och tittar och lämnar kostnadsfri offert. Välkommen att kontakta mig!

J-O Nyans AB

Smuttenvägen 843081 Köpstadsö
logo

Söker du efter en målare i Göteborgs södra skärgård?Då har du kommit rätt.J-O Nyans AB är en målarfirma som utför måleritjänster och tapetsering av hög kvalitet inom nybyggnation och renovering i Göteborgs södra skärgård med omnejd.Vi arbetar bara med duktiga och erfarna målare och utför små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt privatpersoner, föreningar och företag.

Hindås Måleri AB

Kalle Bas Väg 643854 Hindås
logo

Hindås Måleri AB - Sätter färg på tillvaron. Hindås Måleri AB är en småskalig målerifirma med många års erfarenhet av invändigt och utvändigt måleriarbete. Som kund hos oss har du alltid direktkontakt med hantverkaren som utför arbetet i ditt hem. Vi hjälper dig med allt ifrån underarbete till färdigställande av större projekt. Behöver du målare finns vi här för dig!

Lasses Färg & Tapeter, Båtsmanstorpet

(4)

Askims kyrkväg 4643642 Askim
logo

Lasses Färg & Tapeter startades 1973. Din färgbutik i västra Göteborg. Här hittar du färg från Jotun och en av Göteborgs största tapetutställning.

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Byggteknik Partille AB

(5)

Brodalsvägen 1A43338 Partille
logo

ByggTeknik Partille AB startades 2012, men vi som arbetar i firman har många fler års erfarenhet än så.Skillnaden med vår firma och andra byggfirmor är att vi tar ansvar för att du som kund är nöjd med både vårt arbete och vårt pris.Vi vill nämligen att du rekommenderar oss och även anlitar oss igen.Kontakta oss!

Sverigeide

Ringögatan 241707 Göteborg
logo

Vi är en städfirma i Göteborg som erbjuder bra billig städning till både företag och privatpersoner. Vi utför flera olika tjänster inom städ, så som flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, trappstädning och fönsterputsning. Vi på konkurrenskraftiga priser inom städtjänster.