Se på karta

måla golv 

gav 21 företag inom detta område

Industrivägen 2543361 Sävedalen
logo

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målarlokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på! Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort.

(5)

Hugingatan 526271 Ängelholm
logo

Vi jobbar med kvalité, kunskap och service som ledord. I våra butiker hittar du produkter av högsta kvalité och massor av inspiration för såväl inomhus som utomhusprojekt.

Ängholmsvägen 1047141 Rönnäng
logo

Vår stora och välsorterade Nordsjö Idé & Design butik på 280 kvm hittar du i Rönnäng. Här finns färg för inne- och utomhus, penslar, verktyg och tillbehör. I vårt showroom hittar du närmare 400 st tapetkollektioner att välja bland. Behöver du golv, kakel, klinker eller textila mattor kan vi också hjälpa till. Utöver Nordsjös färgsortiment säljer vi även Jotuns produkter för inne- och utomhus.

(5)

Sollentunavägen 8019140 Sollentuna
logo

Från måleri till totalentreprenad- det är måleri som är vårt hjärta. Sedan starten 1991 har vi utvecklats till att bli den ledande målerifirman i Sollentuna, Danderyd och Täby – kända för att ge extremt bra service.

Handelsvägen 471234 Hällefors
logo

Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska nå de allra bästa resultaten vid stora som små projekt i hemmet.

Ribbings Väg 5C19252 Sollentuna

Välkommen till Stockholm Kvalitet! Din partner för professionell golvläggning i Sollentuna. Vi levererar högkvalitativa lösningar med fokus på skicklighet och noggrannhet. Oavsett om det är trägolv, laminat eller något annat, skapar vi tidlösa ytor. Vår erfarna personal garanterar ett resultat som överträffar förväntningar. Förvandla ditt utrymme med Stockholm Kvalitet – där varje steg är en investering i långvarig elegans och kvalitet. Välkommen till vår värld av professionell golvläggning!

Skrittgatan 4B43132 Mölndal
logo

Vi har de bästa målarna för ditt måleriprojekt. B & M Måleri har erfarna målare som utför måleritjänster efter önskemål! Professionella målare i Göteborg med omnejd med start 2006. Här hittar du stolta, erfarna och nogranna målare som åtar sig uppdrag stora som små. B & M Måleri hjälper dig som företag, fastighetsägare eller privatperson med eller utan . Våra ledord är: Kvalité, Professionalism & Kundnöjdhet.

Björkhemsvägen 2329154 Kristianstad

(4)

Lindhagsgatan 153140 Lidköping

(5)

Tomtebogatan 1411339 Stockholm
Johannesfredsvägen 1216869 Bromma
Klangfärgsgatan 10B42652 Västra Frölunda
Kardanvägen 10046138 Trollhättan