Se på karta
Kyrksjönäsvägen 1882730 Ljusdal

Mittia är sedan 1999 arrangör av de egna branschmässorna Mittia: Skogstransport, Mittia: Gård & Skog samt Mittia: Park & Gata. Vi kan anlitas för externa uppdrag och samarbeten kring mässor och evenemang.

Tage Erlandergatan 8A65220 Karlstad

4.67 (3)

Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar. Karlstad CCC är Svanenmärkt.

Lindhagensgatan 11411251 Stockholm

3.5 (2)

På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kundevent för att nämna några.

Värmevägen 3A17758 Järfälla

Sture™ är Sveriges ledande byrå och totalleverantör inom mässa, event, display och 3D branding.

Storgatan 536197 Boda Glasbruk

Upplevelsebaserat, interaktivt glasmuseum - med fingret på pulsen.The Glass Factory är ett upplevelsebaserat, interaktivt glasmuseum med en kvalitetssäkrad verksamhet, beläget mitt i Glasriket.Museet fungerar som kunskapscentrum och kreativ mötesplats för konstnärer, designers och besökare.

Kungsgatan 2546130 Trollhättan

Folkets Hus Kulturhuset är en av de större konferens- och evenemangsarrangörerna i Trestadsområdet.Här hittar du en lång rad funktionella utrymmen och all utrustning som krävs för att göra en sammankomst lyckad.

Isaberg Fritidsby33572 Hestra

0

Isaberg är en perfekt plats för konferens och kick-off med aktivitet året runt! Vad sägs om matskola med gänget i vår matstudio? Yoga, äventyr eller örtvandring i ett naturreservat avlyst för det rörliga friluftslivet? Spela golf på en av Sveriges vackraste banor eller boka skidkonferens på vintern med afterski?

Hamngatan 1558226 Linköping

Vi är specialister på att skapa personliga och digitala möten, upplevelser och evenemang. Du har budskap som du vill förmedla och mål som du vill nå. Med vår kreativitet, erfarenhet och kompetens kan vi tillsammans skapa intryck som ger avtryck!

Norra Gubberogatan 3041663 Göteborg

Komplicerade fraktutmaningar? Vi löser det! På On-Site brinner vi för smidiga globala leveranser och vill göra frakt både enklare och personligare. Från vårt huvudkontor i Göteborg hjälper vi svenska exportföretag med spedition och logistiklösningar till mässor över hela världen tack vare vårt stora kontaktnät. Inget uppdrag är för stort eller för litet – välkommen med din förfrågan!

Stadiongatan 2521762 Malmö

I Stadionmässan ryms allt ifrån föreläsningar, stämmor, konserter, konferenser och företagskongresser till stora publika mässor.

Tegelbruksgatan 452337 Ulricehamn

Oddbirds är en inrednings- och designstudio som gör verklighet av visioner. Utifrån ditt varumärke, din affärsidé, en tanke eller den stämning som du vill förmedla, skapar vi rum som känns och platser som berör. För oss är varje projekt unikt och skräddarsys helt efter dina förutsättningar och drömmar.Vår passion och nyfikenhet ger oss luft under vingarna och vår långa erfarenhet och kunskap i projektledning, gör att vi tryggt kan landa ditt uppdrag.

Konvaljvägen 256231 Norrahammar

Med våra 25 år i branschen har vi den erfarenhet som ger Er ett bra arrangemang

Gamla Landsvägen 419641 Kungsängen

Att hitta rätt i djungeln av konferensanläggningar, hotell, slott och herrgårdar är svårt och tidskrävande. Att på egen hand leta efter den optimala platsen kan kännas pressande och vara ett tungt lass att dra.KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI ER ATT HITTA RÄTT!

Industrivägen 917148 Solna

Norrorts Partyservice erbjuder olika typer av utrustning för fester och evenemang i Stockholm och Mälardalen. Hos oss kan du hitta ett brett sortiment av porslin, möbler, tält och annat hyrgods, så som bardiskar, grillar och kylskåp, till fest och evenemang. Vi hyr ut till såväl privatpersoner som företag och kan även erbjuda personal och vidare hjälp med planering av olika tillställningar.

Lilla torg 921134 Malmö

5 (1)

Form/Design Center är en plats och ett nav för kunskap och inspiration, för erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande inom form, arkitektur och design. Ett tillgängligt centrum för en bred allmänhet men också för den specifikt ämnesintresserade och branschanknutne.

Odinslundsgatan 1541266 Göteborg

Vi är en erfaren, integrerad fullservicebyrå som kreerar klok och kostnadseffektiv kommunikation oavsett mediekanal och plattform. Bland våra kunder finns allt ifrån större koncerner med global närvaro, landsting och kommuner till en mindre och unik butik mitt i centrala Göteborg.

Sankt johannesgatan 721146 Malmö

Malmö Konsthall är ett stort, lättillgängligt och öppet rum för samtidskonsten precis vid Triangelns tågstation i Malmö. Varje år visas ett flertal utställningar med både lokala, nationella och stora internationella konstnärer i en fantastisk byggnad, skapad 1975 av Klas Anshelm. Alltid fri entré.

Sveavägen 12911346 Stockholm

5 (2)

Vi hyr ut tolk-, bild-, ljud-, och ljusutrustning. Våra medarbetare är utbildade teknikkonsulter med många års erfarenhet som tar ett helhetsansvar och ser till att ni får rätt anpassad utrustning. Oavsett hur stort eller litet evenemanget är kan vi garantera att ni får högklassig teknik och att den används på rätt sätt.

Hangarvägen 369135 Karlskoga

SkogsMaskindagarna i Karlskoga är det självklara besöksmålet för dig som på något sätt arbetar inom skogsnäringen. I skogen eller på vägen.

Kaptensgatan 474935 Enköping

Ordet Livsstil är ett mycket brett begrepp. Livsstil innehåller många olika inriktningar som tillsammans bidrar till på vilket sätt man både lever eller det vi kanske önskar förändra i våra liv. Mässan lägger vikt på vad vi äter, hur vi tränar men också nya upplevelser, bättre hälsa o hur vi kan må bättre. Helt enkelt allt för Kropp och Knopp och att Må Bra.2024 för 4:e året i Enköping.

Stavgårdsgatan 4516756 Bromma

Agenda CFO är ett nätverk och eventkoncept anpassat för att sprida erfarenhet och förena världens mest utmanande och spännande yrkesroll, CFO.

Öja byaväg 16727198 Ystad

Fixevent, din partner för uthyrning av festuthyrning i sydöstra skåne! Vi hjälper dig med allt från porslin, stolar, bord och dukar med mera. Vi ser till att avlasta dig vid dina speciella tillfällen. Kontakta oss för ditt nästa projekt, välkommen!

Haraldsbovägen58597 Linköping

Välkommen till Sörgårdens Gästgiveri!Vi erbjuder en lugn och ombonad miljö med atmosfär och personligt engagemang för små och stora festligheter.

Wallingatan 2211124 Stockholm

Svenska Stadsnätsföreningen är en bransch- och intresseorganisation som representerar stadsnät i 190 kommuner och 130 leverantörer av tjänster och utrustning inom bredbandsområdet. Föreningen företräder därmed en absolut majoritet av de aktörer som aktivt investerar i ny modern infrastruktur för bredband i Sverige.

Hantverkarvägen 818766 Täby

Låt oss på Westmans Uthyrningsservice hjälpa dig att göra ditt arrangemang till en oförglömlig upplevelse. Över 50 års erfarenhet.