Om Mälarö Städservice AB

Allt inom hemstäd, flyttstäd, visningsstäd, byggstäd, och sanering i Ekerö, Bromma och hela Storstockholm. Vi utför städning både för privatpersoner och företag.

Företag

Lokalvård, entrémattor, bortforsling av avfall, fönsterputs och byggstäd är några exempel på vad vi kan hjälpa till med. Oavsett om ni önskar hjälp med en snabb dammsugning eller vill att kaffet är färdigt när ni kommer så är vi lösningen för er. Om ni önskar hemstädning som löneförmån kan vi givetvis ordna detta, se privattjänster för mer information för hemstädning.

Privat

Hemstädning, trädgårdshjälp, förrådstömning eller kanske hjälp med att rasta hunden. Att det är samma trevliga kompetenta och serviceinriktade personal som kommer vid varje tillfälle är vårt recept för att hålla högsta kvalitet. Givetvis tillämpar vi rut-avdraget. Hittar ni inte det ni behöver hjälp med så kontakta oss så löser vi det.

Byggstädning

När renoveringen är klar tar Mälarö Städservice vid. Med lång erfarenhet vet vi vad en byggstädning kräver. Vårt arbete utförs utefter objektets förutsättningar vilket kan handla om allt från att avtäckning, avlägsna tejp och färgrester, fönsterputs och slutstäd. När Din renovering eller ombyggnation är färdig ser vi till att det är rent och fritt från byggdamm när Du kliver in. För större byggarbetsplatser har våra anställda ID06-brickor.

Flyttstäd

Vi utför flyttstädning enligt svenska Mäklarsamfundets riktlinjer. När den sista flyttlådan lämnat fastigheten slutför vi den sista finishen, flyttstädet. Vi gör alltid en kvalitetskontroll efter avslutad städning och lämnar en veckans garanti på utfört arbete. Bifogat finner du det som ingår i en flyttstädning.

Hemstäd

Vi avlastar Dig i Din vardag! Vår hemstädning är skräddarsydd efter Dina behov. Bifogat finner Du det som generellt ingår i vår hemstädning, men varför inte låta oss vika Din tvätt, göra rent kylen invändigt, byta sängkläder eller göra rent ugnen ordentligt när Du själv känner att behovet finns? Vi hjälper till med vad Du anser är viktigt för just Dig, i Din vardag.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 1
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 2
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 3
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 4
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 5
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 6
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 7
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 8
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 9
  • Mälarö Städservice AB Städfirma, Stockholm - 10

Mälarö Städservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMälarö Städservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.06.1985
Org.nr:5562570621
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81210 Lokalvård, 88101 Öppna sociala insatser för äldre personer, 81290 Annan rengöring, 88102 Öppna sociala insatser för personer med funktionshinder, 69201 Redovisning och bokföring

Exekutiva befattningar/Administration

Marie Sabine Ekstam KarlssonLedamot
Marie Louise EkstamSuppleant
Pia Linda JohanssonHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

085602436208-560 243 62085-602 43 620856-02 43 62085-6024362