Om Mäklarna Ekström & Co AB

Vi är en mäklarfirma som hjälper alla att hitta hem och sälja dem. Och flest objekt, alltifrån bostadsrätter till gårdar främst på Österlen och i Ystad. Det är här vi har vårt hjärta, våra kontor, ett brett kontaktnät och fina möjligheter att hjälpa dig.

Om firman

Oavsett om du vill uppfylla en galen dröm eller göra en klok investering, sälja till högstbjudande eller bara hitta hem så finns vi här för dig! Vi har ett brett kontaktnät, massor av objekt och fina möjligheter att hjälpa dig med allt som rör ditt bostadsbyte. Varmt välkommen in till oss!

Boka en gratis värdering!

Att få en uppfattning om vad ditt nuvarande boende har för värde kan vara bra på många vis. Om du är nyfiken, funderar på att köpa ett andra boende eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering.

Mäklarna Ekström & Co ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 1
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 2
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 3
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 4
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 5
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 6
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 7
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 8
  • Mäklarna Ekström & Co AB Fastighetsmäklare, Simrishamn - 9

Mäklarna Ekström & Co AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMäklarna Ekström & Co Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.06.1985
Org.nr:5562615921
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68310 Fastighetsförmedling

Exekutiva befattningar/Administration

Marcus Olof EkströmOrdförande
Marcus Olof EkströmLedamot
Anne Inkeri Helena EkströmLedamot
Tor Olof Edvin EkströmSuppleant
Kristina Maria Rebecka KihlbergRevisor
Anders Sven-Olof LarssonRevisorssuppleant

Omdömen om Mäklarna Ekström & Co AB

j martinelle

mer än ett år sedan

Allt var proffsigt, och vi kan verkligen rekommendera Marcus.

Joakim Emanuelsson

mer än ett år sedan

En seriös och engagerad mäklare. Väldigt prisvärd,

MARYD MASKIN AB

mer än ett år sedan

Mycket nöjd, proffessionellt och snabbt!
Tack Marcus!

Bitte Müller-Hansen

mer än ett år sedan

Proffsigt agerande hela vägen från värdering till köpeavtal. Trevligt bemötande från Anna Scholander Ingelgren som var vår mäklare.

Robert Bolmgren

mer än ett år sedan

Vi kan verkligen rekommendera Marcus och hans team. De har genom hela processen agerat mycket professionellt och engagerat!
/Robert Bolmgren

Katarina brodin brodecki

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med mäklare Marcus Ekströmdå han förmedlade och sålde vår fastighet under en mycket svår tid i våra liv. Lyhörd, korrekt och absolut den noggrannaste mäklaren vi träffat. OBS! Då kommer jag själv från mäklar branschen.

Hans Schmidt

mer än ett år sedan

Vi, mina syskon och jag som planerade försäljningen av våra föräldrars sommarhus, letade efter en mäklare med mycket god lokalkännedom, driv och stor lyhördhet. Detta var viktigt eftersom vi som uppdragsgivare behövde stöd i flera viktiga beslut kring försäljningen. Vi fick synnerligen god hjälp med såväl små och betydelsefulla detaljfrågor som med bastjänster man kan förvänta sig av en seriös mäklare: gott bemötande, gediget prospekt, välplanerade visningar och trygg hand med frågor och kunder inför och vidare sen under budgivning.
Allt detta fann vi i Marcus Ekström på Mäklarna Ekström & Co. Och som mycket nöjd kund kan jag därför ge honom och företaget våra allra bästa rekommendationer!

Maria Engström

mer än ett år sedan

Jag har använt Mäklarna Ekström vid flera tillfällen under åren. Det är en outstanding partner på Österlen. Kunniga, professionella, vänliga, intresserade av att båda parter blir nöjda. Och framför allt de hittar kunden. Snabbt.

Jon Håkansson

mer än ett år sedan

Vi anlitade Mäklarna Ekströms när vi skulle sälja vårt hus!
Kan verkligen rekommendera denna mäklar firma.
Blev proffsigt bemöta från början till slutet och väldigt nöjda ned slutpriset

Annika Kronberg

mer än ett år sedan

Under hela processen från första besöket till försäljningen var klar, har vi blivit mycket väl bemötta. Marcus Ekström med personal har varit otroligt engagerade och trevliga. En stor fördel har även varit deras kännedom om området. Vi har hela tiden känt att man gjort allt man kunnat, därför kan vi utan tvekan rekommendera Mäklarna Ekström & Co

Jonas Mårtensson

mer än ett år sedan

Mkt bra bemötande genom hela vår försäljning, kunniga och tydliga mot både säljare och köpare. Mkt nöjd

Frida Karlsson

mer än ett år sedan

Mycket bra mäklare. Snabba och trevliga i sin kommunikation, proffsigt bemötande hela vägen. Kan varmt rekommendera Mäklarna Ekström & Co.

Håkan Nystedt

mer än ett år sedan

Vi kan varmt rekommendera Mäklarna Ekström & Co. Mäklare Lina Lundberg hjälpte oss att sälja vårt andelshus i Vik. Redan från första mötet så kände vi ett stort förtroende för Lina Lundberg som mäklare. Hon visade upp ett lugn och stort självförtroende som mäklare. Med denna utstrålning så skapade hon en bra grund till att jobba fram en bra presentation av vårt hus.Texten som presenterade huset tillsammans med bilderna blev mycket bra och som gjorde att vi kunde avsluta försäljningen efter endast 10 dagar.

Ingrid Bildén Aspelin

mer än ett år sedan

Vi var mycket nöjda med Mäklarna Ekström & Co, Marcus Ekström var den som hjälpte oss sälja min fars sommarhus i Brantevik. Verkligen seriös mäklare som har stor lokalkännedom och skapar stort förtroende. Vi rekommenderar honom och byrån varmt! Vi har nu anlitat dem i ett betydligt större projekt, och det talar väl för att vi var väldigt nöjda.

Skillinge Emalj

mer än ett år sedan

Det var ett väldigt roligt uppdrag att göra en snygg, modern logga som en synlig kommunikator i emalj till Mäklarna Ekströms nya kontor i Ystad.

Olof .s

mer än ett år sedan

Vi använder oss gärna av dessa mäklarna då dom är proffsiga och får bra resultat vid försäljningar. Vi är helnöjda dom ggr vi har utnyttjat deras tjänster

Johan Delfalk

mer än ett år sedan

Anlitade Mäklarna Ekström vid försäljningen av vårt hus Örnahusen, Skillinge, Österlen. De är snabba, proffsiga och skötte vår försäljning på ett mycket bra sätt. Kan varmt rekommendera dem om ni ska köpa / sälja hus.

Möjliga telefonnummerformat

04141464004-141 46 40041-41 46 400414-146 40070939828607-093 982 86070-939 82 860709-39 82 86070-9398286