Om Mäklarhuset

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och få en uppskattning över vad du kan få vid en eventuell försäljning. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Din mäklare med Sveriges nöjdaste kunder

Mäklarhuset en rikstäckande kedja med över 100 fristående lokala kontor runt om i hela Sverige. Under 2016 har våra engagerade mäklare förmedlat ca 13 000 bostäder från norr till söder. Vi hjälper dig med allt som rör ditt boende. Oavsett om du planerar att flytta imorgon eller om tio år. Vi brukar säga att vi gör det lättare att sälja och enklare att köpa - både före, under och efteråt.

Vi gör ditt livs affär enklare. När du väl bestämt dig för något så avgörande som att köpa eller sälja bostad får det inte finnas ett tak för hur nöjd du ska kunna bli. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen. Enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätningar är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta av de senaste tio åren har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och alltid varit på prispallen. Det beror säkert på att vi alltid försöker tänka utanför ramarna. Att vi äger oss själva och inte är bankens eller försäkringsbolagets egendom får hela tiden engagemanget och kreativiteten att växa. Vilket för dig förkortar vägen till en lyckad bostadsaffär.

Vi på Mäklarhuset förmedlar samt värderar alla typer av bostäder, villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och fastigheter från norr till söder. Vi erbjuder alltid dig en fri muntlig värdering av din nuvarande bostad. En värdering sker helt utan förpliktelser.

Mäklarhusets utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Mäklarhuset Fastighetsmäklare, Hylte - 1
  • Mäklarhuset Fastighetsmäklare, Hylte - 2
  • Mäklarhuset Fastighetsmäklare, Hylte - 3

Mäklarhuset, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Åholmens Mäklarservice AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

10.03.2014

Org.nr:

5569646143

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

68310 Fastighetsförmedling

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Jeff Fredrik Abrahamsson

Suppleant

Ilona Varpu Abrahamsson

Revisor

Kjell Fredrik Hedqvist

Finansiell information

Omsättning

3 041 tkr

Vinstmarginal

18,2 %

Anställda

2

Möjliga telefonnummerformat

03451038003-451 03 80034-51 03 800345-103 80