Om Lyckostäd AB

Lyckostäd AB - Där kunder och medarbetare trivs. Vi är det intelligenta och fräscha alternativet för högkvalitativa städtjänster.

Lyckostäd ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lyckostäd AB Städfirma, Sollentuna - 1
  • Lyckostäd AB Städfirma, Sollentuna - 2
  • Lyckostäd AB Städfirma, Sollentuna - 3

Lyckostäd AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLyckostäd i Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.10.2011
Org.nr:5568671993
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Per Gustaf LiljedahlOrdförande
Per Gustaf LiljedahlLedamot
Monika Paszko-LiljedahlLedamot
Ewa Katarzyna PaszkoSuppleant
Hans-Fredrik Stefan LiljegrenRevisor

Omdömen om Lyckostäd AB

Gina

mer än ett år sedan

Horribel flyttstädning! Vi blev meddelade att städningen skulle ske lunchtid den bestämda dagen. När jag anlände till lägenheten 18:30 för att hämta nycklarna var städarna kvar. När jag kom tillbaka 20:15 hade de lämnat kvar sina städsaker och åkt hem. Min nyckel fick jag inte trots att vi sagt att den skulle lämnas i brevlådan efter städning. Vid kontakt med ägaren var han mkt otrevlig. Jag ville ha nycklarna, men fick dem först två timmar innan lgh-överlämning hos mäklaren dagen därpå. Usch!

Svar från företaget

Allt skedde enligt överenskommelse, städningen var bra även i kundens synvinkel. Då BRF ändrat namnet på dörr och porttavla blev vi försenade.
I samtal med kunden så bestämdes att jag skulle lämna nyckel till kundens mor som skulle ombesörja kontraktsskrivandet hos mäklaren. Det gick också bra. Men kunden bad om en tilläggsfaktura för stilleståndstid som hon skulle låta BRF betala. (För att våra medarbetare inte hittat rätt lägenhet) När brf sa nej, började kunden klaga.
Den har nu krediterats.

Olga Bebenek

mer än ett år sedan

Toppenflyttstädning! Rekommenderas varmt. Skinande rent, proffsigt bemötande och resultatnöjd.

Sanna Häggbring

mer än ett år sedan

Mycket nöjda med Lyckostäd och deras medarbetare! Perfekt städat med det lilla extra. Alltid trevlig kontakt med företaget. Rekommenderas varmt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra fönsterputsning, snabbt och snyggt. Gick snabbt att få tid och de såg till att kombinera mitt jobb med ett annat så att jag slapp framkörningsavgift. Jag hade fått muntligt prismax som sedan överskreds när fakturan kom. Efter ett mejl rättades felet till och snabbt gick det. Tack!

Jessica Brännström

mer än ett år sedan

Städningen var så bra gjord. Kom hem till ett välstädat hem. Har haft andra städföretag hos oss och har aldrig sett någon vara så noga med städningen som hon var. Kommer fortsätta anlita detta företag att städa hos oss."

Yvonne Adin-Persson

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Lyckostäd under väldigt många år. Vi har alltid varit jättenöjda. De är pålitliga, noggranna, trevliga och otroligt professionella.

Li Rubin

mer än ett år sedan

Bra bemötande och bra service. Upplever att de lyssnade på våra önskemål och städningen var gedigen och noggrann.

Kan varmt rekommendera dem.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Snabb hantering, jättebra fönsterputs och trevlig personal! Vi kommer att anlita Lyckostäd igen och har rekommenderat företaget till våra vänner!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vårt avtal med Lyckostäd, ett seriöst företag med bra omhändertagande av sin personal och proffsiga tjänster. Tryggt och säker hantering av nycklar etc.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Lyckostäd utför städning enligt just våra behov. Trevlig och engagerad personal i alla led.

Anna

mer än ett år sedan

Anpassar städningen utefter dina behov, noggranna och flexibla. Och trevliga!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tog in ett antal offerter för städhjälp. Valde lyckodtäd trots att de inte var billigast. Väl genomarbetat koncept, bra introduktion och provstädning. Vi har nu varit kunder 10 månader och är myckt nöjda. Bra städning, noggrann, pålitlig och trevlig städerska.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda med både städresultatet och kundservicen. Det är aldrig något strul och de få gånger vi har haft synpunkter på städningen så har vi det åtgärdats kostnadsfritt.

Camilla Andersson

mer än ett år sedan

Städningen har fungerat klockrent och de har inte behövt ställa in utan i så fall skickat en vikarie. Alltid rent och snyggt och bra kommunikation. Har haft dem i över 1 år och kan verkligen rekommendera dem.

Niclas, Sollentuna

mer än ett år sedan

Lyckostäd med Per Liljedahl är mycket proffesionella, håller vad de lovar och gör ett bra jobb till rätt pris. Flexibla med scheman och lyhörda med kundens behov. Vi har haft dem som leverantör i tre år och är mycket nöjda.

Anders Lundberg

mer än ett år sedan

Seriöst städbolag som gör ett bra jobb. Flexibla när det blir ändringar i schemat och lätta att prata med. Kan bara rekommendera. Vi har haft dem nu i mer än två år.

Petra Gran

mer än ett år sedan

Mycket nöjd! Städerskan som jag har haft var toppen. Proffsig snabb och så rent hem varje fredag!! Rekommenderas verkligen

Linda Rosengren

mer än ett år sedan

Mycket nöjda med Lyckostäd! Mycket duktig och trevlig personal och de gör ett strålande jobb! Rekommenderas varmt!

Rebecca Erngren

mer än ett år sedan

Har sedan i September städning var 14:e dag och är toppennöjd med resultatet. Skinande rent hem och har man några frågor eller funderingar får man snabba svar i kontaktet med Lyckostäd. Kan varmt rekomendera detta företag!

Sara Johansson

mer än ett år sedan

Proffsigt och trevligt bemötande och mycket punktliga. Mitt hem är skinande rent och jag är mycket nöjd! Jag kommer definitivt anlita lyckostäd igen och kan varmt rekommendera dem till andra .

Tobias Åhlin

mer än ett år sedan

Vi använder oss utav Lyckostäd sedan ca ett år, och allt fungerar mycket bra. De är punktliga, de gör rent på ett professionellt sätt och intrycket är seriöst. Man kommer hem till ett nytt hem varje gång de städar.

Li Rubin

mer än ett år sedan

Bra bemötande, noggrant genomfört alla gånger, fantastisk personal och uppföljning där vi fått tillfälle att ge feedback.
Kan varmt rekommendera detta städbolag.

Helen Henningsson

mer än ett år sedan

Varken städning, uppföljning eller service var vad som utlovats.

Svar från företaget

Ja tyvärr, hos familjen Henningsson lyckades vi inte. För 10 månader sedan prövade vi att uppnå kundens förväntan på kort tidsåtgång, men den gick inte att uppfylla med våra krav på kvalitet och arbetsmiljö.
VI har dock lärt oss mycket och nu för tiden tackar vi nej till omöjliga förväntningar redan i initialskedet.
Vi kommer aldrig mer att pruta på våra medarbetares arbetsmiljö och ställda kvalitetskrav.

Karl-Henrik

mer än ett år sedan

Städning var 14:e dag i över 2 år och fönsterputs varje vår och höst. Aldrig en tanke på att något fallerat. Trevliga genuina människor som bryr sig om oss som kunder. både normalt och när vi är "besvärliga" och vill boka om. Perfekt helt enkelt

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra städning anpassad efter våra behov och krav. Vi är nöjda

Anne-Marie Johansson

mer än ett år sedan

Jag har aldrig haft något att klaga på. Städningen görs som jag vill ha det, alltid smidiga och personliga kontakter, flexibelt om man behöver ställa in, seriös ledningsfilosofi, miljöanpassade produkter.

Gunilla Sjöberg

mer än ett år sedan

Städningen håller mycket god kvalitet och håller sitt tidsschema. Stor flexibilitet -om man vill- och ett bra och praktiskt tänk när det gäller städutrustning och produkter. Har kollektivavtal. Kan rekommenderas!!

Hanna Nyström Schraml

mer än ett år sedan

Lyckostäd städar mkt bra och är flexibla, lyhörda och ger bra kundservice. Dessutom prisvärda, kan inte komma på något negativt alls. Kan verkligen rekommendera dem!

Jenny Jeppsson

mer än ett år sedan

Vi har varit kund sedan länge och är mycket nöjda med såväl resultatet av städningen som deras bemötande och engagemang. Kan varmt rekommendera till personer som är på jakt efter en seriös, noggrann och engagerad städhjälp.

Örjan W

mer än ett år sedan

Mycket proffsig introduktion, snabb och adekvat respons om något inte funkat perfekt, mycket duktig städare, aldrig något problem, rekommenderar dem varmt.

Lars Bylund

mer än ett år sedan

Trevliga, noggranna, lätta att prata med och flexibla. Seriösa och ansvarstagande. Jag rekommenderar dem varmt. Nöjd kund sedan drygt 1 år.