Om Lundby Bygg AB

Vi hjälper dig med allt inom nybyggnation, renovering, badrum och kök. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Lundby Bygg AB är ett byggföretag beläget i Eskilstuna! Vi har allt ifrån små till stora återkommande kunder inom byggnationer. Ifrån byggservice till större totalentreprenad, för såväl den lilla lägenheten till den stora bostadsrättsföreningen! Innemiljöer till utemiljöer. Vår styrka sitter i det engagemang Vi lägger på vårt arbete samt vårt mycket stora kontaktnät inom branschen! Vilket i stort sett möjliggör alla arbeten inom byggnation.

Lundby Bygg ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 1
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 2
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 3
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 4
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 5
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 6
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 7
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 8
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 9
  • Lundby Bygg AB Byggföretag, Eskilstuna - 10

Lundby Bygg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnByggfirma Lundby Bygg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.11.2010
Org.nr:5568260094
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Kjell Robert Mikael VestholmOrdförande
Kjell Robert Mikael VestholmLedamot
Lars Henrik OlahLedamot
Karolina Maria Cecilia ErikssonSuppleant
Annika Marie VestholmSuppleant
Emil Christian FlodqvistRevisor

Omdömen om Lundby Bygg AB

Eva-lena Hägglund

mer än ett år sedan

Bästa byggföretaget så kan verkligen rekommendera deras tjänster. De höll tidsplan, pris, gjorde ett kanonjobb och var dessutom väldigt trevliga. Kommer absolut att anlita dem igen.

Elsa och Henrik

mer än ett år sedan

Vi är helnöjda med vårt nya kök. Lundby Bygg gjorde ett mycket bra arbete; otroligt välplanerade, serviceinriktade och kunniga. Vi kan varmt rekommendera dessa trevliga killar!

S

mer än ett år sedan

Fick snabb hjälp med allt jag behövde när min vägg skulle rivas. Det gick fortare och blev billigare än vad som sades från början! Mycket trevliga killar!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi har totalrenoverat huset via Lundby Bygg och kan inte tacka de nog för det fina arbete de utfört hos oss. Företaget har byggt om hela huset med bl.a. rivning och uppsättning av väggar, nytt kök, nytt badrum, golv, all el, nya dörrar och fönster. Detta med, enligt oss, ett perfekt resultat. Mycket trevlig personal som alltid håller tider och slutför arbetet enligt överenskommelse. Kan inte annat än rekommendera Lunby Bygg!

Magnus A

mer än ett år sedan

Vi fick en stor vattenskada i vårt kök under vintern. Efter kontakt med det av försäkringsbolaget rekommenderade hantverkare vill vi ha en "second opinion" då dom kändes ointresserade. Vi fick då genom rekommendation kontakt med Lundby Bygg som från dag 1 gav ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Vi valde Lundby Bygg och blev jättenöjda. Trevliga killar med gedigen hantverkarkunskap som är på plats när dom säger att dom ska vara på plats. Dom gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss under de 10 veckorna vi var utan kök och vi kunde inte vara nöjdare med slutresultatet. Har sett en altan dom byggt åt andra kunder och vi kommer anlita Lundby Bygg när det är dags för oss att bygga egen.

Jenny & Viktor

mer än ett år sedan

Vi anlitade Lundby bygg när vi ville öppna upp en yttervägg och sätta in en dörr istället för ett fönster samt bygga en större trappa. Professionalitet och yrkesskicklighet från början till slut. Deras trevliga bemötande var genomgående från hantverkare till ägare. Att de höll tidsplan, offererat pris samt städade upp snyggt efter sig gör att de får toppbetyg av oss och att vi redan har anlitat dem igen för ett nytt jobb ! Vi kan verkligen rekommendera Lundby Bygg!

Anna-lena Ekström

mer än ett år sedan

Vi renoverade vårt badrum till försäljning hade bråttom och vår räddning blev killarna på Lundby Bygg.
Dem gjorde ett kanonjobb höll tidsplanen med råge gjorde dessutom ett bra arbete och alla som kom var jätte trevliga. Niclas gjorde en kanonkordination som fick allt att gå i fas trots alla inblandade. och höll offerten.
Tack för hjälpen hör av oss vid nästa boende.

Richard

mer än ett år sedan

Toppen killar! Ordning & reda! Offerten stämde och tidsplanen höll.

Ann-Sofi och Lennart

mer än ett år sedan

Vår gamla uteplats hade gjort sitt. Vi gjorde en grovskiss på hur vi ville att den nya skulle se ut.
Ringde Niclas på Lundby Bygg som vi visste byggt flera uteplatser i vårt område. Han kom som ett skott (nästan) och redan här började vi känna att vi gjort rätt. Lugnt och sakligt framförde han byggnadstekniska synpunkter som vi inte tänkt på.
Sen drog dom igång - och för att göra en lång historia kort - vi har nog den finaste och mest välgjorda uteplats som finns åtminstone i vårt område. Vi kan varmt rekommendera Lundby Bygg.
Alla killar är proffesionella, trevliga, håller tider mm,mm - och som sagt resultatet blev över all förväntan.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi har bytt fasad och tak och är supernöjda med slutresultatet. Väldigt serviceinriktat företag, det ha hjälpt oss som inte är så kunniga på detta område väldigt mycket. Alla killar som har varit här och jobbat har varit väldigt professionella och mycket duktiga, och självklart trevliga!
Så vi kan varmt rekomendera dem till andra!