Vägbeskrivning
 • Kabelvägen 3
  83152 ÖSTERSUND
  Visa vägbeskrivning
  063-15 05...
  Visa nummer
  (2
  Vi utför service och underhåll av fastighetstekniska installationer, entreprenader inom styr- och regler, kyla samt ventilation.
 • Företagsgatan 9
  23351 SVEDALA
  Visa vägbeskrivning
  040-40 01...3
  Visa nummer
  Vi är din totala installatör. Vill du sänka din värmekostnad? Behöver du nytt värmegolv? Då har du hittat rätt! Vi utför allt inom rörläggning och VVS samt konvertering till vattenburen värme. Välkommen in på hemsidan eller kontakta oss för mer information om våra tjänster.
 • Härene Östergården 5
  44791 VÅRGÅRDA
  Visa vägbeskrivning
  070-828 35...
  Visa nummer
  Stängt
  Hos oss får du ett personligt bemötande, hela processen med att välja, köpa, installera, betala och äga din värmepump ska kännas bra och genomtänkt. Ditt köp ska kännas tryggt och ge dig bästa möjliga energibesparing och ett bättre inomhusklimat. Pumpia är ett välmående företag och är certifierade som ett UC-tryggt företag med högsta kreditvärdighet. Vi har ett brett sortiment av värmepumpar som är tillverkade för vårt Nordiska klimat och alla har minst 5 års full garanti från respektive svenska generalagent. Vi gör alltid en installation av värmepumpen så att du som kund kan känna dig trygg med ditt köp.
 • Kryddstigen 20B
  80292 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-14 29...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Värmepumpcenter i Gävle startades 1999. Idag är vi 6 som jobbar på Värmepumpcenter i Gävle AB. Med bra samarbetspartners inom energiborrning, el och isolering kan vi leverera totallösningar med mycket hög standard. För att du som kund skall känna trygghet och få svar på era frågor bokar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök. Vi utför stora arbeten som konvertering från el till vattenburen värme, och mindre arbeten som luft luftvärmepumpar och a/c, komfortkyla. Felsökning och service på de flesta märken inom bergvärme, frånluft och luft luftvärmepumpar. Välkommen.
 • Centrumvägen 55
  83431 BRUNFLO
  Visa vägbeskrivning
  063-77 82...
  Visa nummer
  Marklunds är i grunden ett el-företag som med åren växt och har idag ett brett utbud av tjänster att erbjuda!Vi hjälper till med allt från el-service till större entreprenader, storkök, fastighetstvätt och värmepumpar.
 • Köpmansgatan 8
  33573 HILLERSTORP
  Visa vägbeskrivning
  0370-253...
  Visa nummer
  Vi utför installationer inom: El, tele, data, Brandlarm, inbrottslarm, Automation och Industriservice, Värmepumpar, Kyla och Reparation av hushållsmaskiner. Varmt välkommen!
 • Plastgatan 8
  26173 HÄLJARP
  Visa vägbeskrivning
  0418-48 56...
  Visa nummer
  VärmeTeamet i Skåne AB är ett väletablerat företag som har Skåne och även Danmark som arbetsfält. Vi säljer, installerar och servar Värmepumpar/kyla, vvs, el mm inom dessa områden.
 • Betongvägen 5
  95231 KALIX
  Visa vägbeskrivning
  0923-213...
  Visa nummer
  VÄLKOMMEN TILL KALIX PANNPRODUKTER AB!Vi är ett företag i Kalix, Norrbotten, som erbjuder försäljning, installation, reservdelar och service av många på marknaden förekommande värmeanläggningar.Vill du veta mer om våra produkter, priser m.m ?Kontakta oss på KPP!
 • Erikstorpsvägen 100
  26994 BÅSTAD
  Visa vägbeskrivning
  070-550 72...
  Visa nummer
  Vi hjälper dig att finna den rätta lösningen med uppvärmningen av ditt hus. Vi marknadsför Daikin värmepumpar. Både luft/luft och luft/vatten värmepumpsystem. Vill du ha ett tryggt system i ditt hus - vänd dig till oss!
 • Hultsfredsvägen 6
  59840 VIMMERBY
  Visa vägbeskrivning
  0492-426...
  Visa nummer
  IVT:s affärsstrategi är att tillgodose behovet av värme och kyla som samtidigt sparar energi och miljö på ett bättre sätt än andra energilösningar.

Via ett nät av välutbildade och kompetenta samarbetspartners vänder vi oss till alla villa- och fastighetsägare. Det unika i vårt erbjudande är vår systemkompetens inom energilösningar för värme och kyla där vi använder den lagrade solenergin i berg, jord, vatten och uteluft samt återvinning av värme i frånluften.
 • Ögärdesvägen 17
  43330 PARTILLE
  Visa vägbeskrivning
  031-336 65...
  Visa nummer
  Klima-Therm är en ledande företagsgrupp i kyl- och värmebranschen. Vi är en professionell, modern och effektiv grupp som ser kunderna som sina partner. Vi skapar affärsmöjligheter och värden som gör våra kunder konkurrenskraftiga på sina marknader.
 • Radiovägen 1
  13548 TYRESÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-770 33...
  Visa nummer
  Relax Rör & Värme startades 2003 av Niklas Olausson och var då en enskild firma. År 2011 blev det växande bolaget ett Aktiebolag.Idag har vi sex anställda och är ett litet men stolt IVT Center med stora ambitioner.Niklas motto har sedan starten av Relax Rör & Värme varit att alltid ge allt och inte nöja sig med halvdant. Vi vill se till att ha rätt man med rätt utrustning på rätt tid till rätt pris.
luft-luftvärmepumpar gav 821 företag
Static map