Se på karta

lss, lagen om stöd och service till vissa funktionshindr. 

gav 4329 företag inom detta område

Ekens Assistans AB

Stängt

(5)

Vikengatan 524465 Furulund
logo

Vi vill ge dig assistans där du ställer kraven, och som ger dig största möjliga frihet och glädje i livet, vi finns här för dig.

Bräcke diakoni

Bräcke västergårds väg 541877 Göteborg
logo

"Vi är Bräcke diakoni - en pigg och nyfiken 90-plussare. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först. För vi har förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet.Vårt huvudkontor finns i Göteborg men vi driver verksamhet på flera orter i landet, bland annat vårdcentraler, rehabilitering, psykiatri, barn- och ungdomsverksamheter, äldreomsorg och hospice."

Skånes Nord Ost Kooperativ

Fästningsgatan 19A29030 Kristianstad
logo

Vi arbetar med assistans enligt LASS och LSS och att brukare och assistenter skall kunna ha stor möjlighet att själva bestämma.

Personligt Ombud för personer med psykisk funktionsnedsättning i Värmland

Stängt

Västra torggatan 1165225 Karlstad
logo

Personligt ombud Värmland. Vi erbjuder vård, stöd och service!Välkomna att kontakta oss för vidare information.

Stöd & omsorg Norbergs kommun

Malmgatan 773831 Norberg
logo

Ny Kraft Assistans I Halland, AB

Peter åbergs väg 131142 Falkenberg

Bräcke personligt Ombud Uppsala

Kungsängstorg 275319 Uppsala
logo

"Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en omfattande psykisk funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig att få den service och de insatser du kan behöva och kan till exempel följa med dig till läkaren och vara ett stöd vid kontakt med olika myndigheter. Personligt Ombud Uppsala är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."

STIL, Stiftarna Av Independent Living I Sverige

Storforsplan 3612347 Farsta
logo

STIL är en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. Vi jobbar för frihet, lika möjligheter och självbestämmande oavsett funktionsförmåga. Vi kallar det Independent Living eller ett jämlikt medborgarskap. Personlig assistans är en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Därför är vi också ett rikstäckande icke-vinstdrivande assistanskooperativ.

Saki Assistans AB

Stängt

Rosenlundsgatan 521430 Malmö
logo

Hjärtlig välkommen till oss på Saki Assistans AB. Vi har lång erfarenhet av funktionshinder då jag själv, Sanel, sitter i rullstol efter en dykolycka 1994. Vi finns till för Dig som har behov av personlig assistans. Vi behandlar människor som vi själva vill bli behandlade. Din assistans påverkar din livskvalitet. Du vet det, men det viktiga är att även vi förstår. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar. Dessa fyra grundpelare är inflytande, trygghet, flexibilitet och förståelse.

Örnsköldsviks kommun

Stängt

Järnvägsgatan 689139 Örnsköldsvik
logo

A-Assistans Leimir AB

(5)

Kastellvägen 2C82455 Hudiksvall
logo

A-Assistans är ett privat företag som har anordnat personlig assistans sedan 1994. Vi är ett värderingsstyrt företag som sätter kvalitet i första hand. Varje dag året runt, gör vi vårt yttersta för att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt och rikt liv som möjligt. 

Libra Assistans AB

Stängt

Magasinsgatan 979137 Falun
logo

Assistansanordnare och personliga assistenter. Vi skapar livskvalité genom att erbjuda de bästa assistenter som finns på marknaden. Vi hjälper människor med funktionshinder att leva ett så normalt liv som det går.Glöm inte att du är unik och förtjänar en bra vardag. Välkomna.

S.H.I.R.A. AB

Öppet

Brogränd 29A83141 Östersund
logo

Shira står för själ, hjärta, integritet, respekt, ansvar.Erbjuder personlig assistans till dig som är över 18 år o.bor i Jämtland.

Bra Assistans i Mälardalen AB

Öppet

Svalgången 172481 Västerås
logo

Vi utgår i vår verksamhet från en humanistisk människosyn - alla människors lika värde, och respekt för den enskildes rätt till ett liv som andra.

A-Assistans Leimir AB

Norra kyrkogatan 465224 Karlstad
logo

A-Assistans är ett privat företag som har anordnat personlig assistans sedan 1994. Vi är ett värderingsstyrt företag som sätter kvalitet i första hand.Varje dag året runt, gör vi vårt yttersta för att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt och rikt liv som möjligt. 

Furuboda Assistans AB

Furubodavägen 24729692 Yngsjö
logo

Furuboda Assistans AB är en privat assistansanordnare med nöjda kunder i södra Sverige. Vi är ett helägt dotterbolag till den ideella Föreningen Furuboda. Vårt unika samarbete med föreningen ger oss en bred kompetens och dig som kund ett mervärde.

OP Assistans

Stängt

Hattmakargatan 6A80311 Gävle
logo

OP Assistans erbjuder en personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn. Välkommen att kontakta oss!

Furuboda Assistans AB

Prästavägen 1222480 Lund
logo

Furuboda Assistans AB är en privat assistansanordnare med nöjda kunder i södra Sverige. Vi är ett helägt dotterbolag till den ideella Föreningen Furuboda. Vårt unika samarbete med föreningen ger oss en bred kompetens och dig som kund ett mervärde.

Linnea Assistans AB

Stängt

(5)

Gustavslundsvägen 14316751 Bromma
logo

Linnea Assistans – Ett assistansbolag som bryr sig. Du som assistansberättigad och ingen annan har den bästa kunskapen om hur din personliga assistans ska genomföras. För oss är det därför en självklarhet att du bestämmer utformningen av ekonomi, personal och genomförande. Tillsammans lägger vi upp en plan som är anpassade efter dina behov och förutsättningar.

Assistera Skandinavien AB

Stängt

(3.4)

Måttgränd 7490624 Umeå
logo

Familjen i centrum. Vi vill vara tillgänglig för alla - brukare, anhöriga och personal. I vår värld finns tid för alla. Vi har lång erfarenhet att vara assistentsamordnare. Välkommen att kontakta oss för mer information eller se vår hemsida.

Personliga Ombud för Psykiskt Funktionshindrade

Sveagatan 1578433 Borlänge
logo

Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en psykisk funktionsnedsättning som är omfattande och långvarig. Har du svårt i kontakter med myndigheter eller att få den hjälp du är berättigad till? Personligt ombud kan vara dig behjälplig. Du kan kontakta oss själv eller så ber du någon annan om hjälp med kontakten, så hör vi av oss till dig.

Norbergs kommun

Stängt

Malmgatan 773831 Norberg
logo

Bräcke personligt ombud Göteborg

Marklandsgatan 341477 Göteborg
logo

Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en omfattande psykisk funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig att få den service och de insatser du kan behöva och kan till exempel följa med dig till läkaren och vara ett stöd vid kontakt med olika myndigheter. Personligt Ombud Göteborg är en del av Bräcke diakoni, en snart hundraårig, idéburen stiftelse, men också en innovativ välfärdsaktör. Vi finns här för dig. Och för att göra hela samhället medmänskligare.

Adela Omsorg AB

Framnäsbacken 417166 Solna
logo

VÅR VISIONHos Adela omsorg har vi en tydlig vision:Trygg omsorg på dina villkor.Detta återspeglas både i vårt dagliga arbete ochi vår långsiktiga utveckling.

Torsbygården vård-, omsorgsboende

Torsbyvägen 1113951 Värmdö
logo

Hem för vård och boende (HVB), särskilt boende samt LSS boende i Gustavsberg. Vi erbjuder rehabilitering och behandling för vuxna med psykiska problem/funktionshinder samt boende för vuxna enligt socialtjänstlagen.

0