Ljusexperten / Lamphuset i Kristianstad AB logo

Ljusexperten / Lamphuset i Kristianstad AB

Om företaget

LjusExperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. LjusExperten består av fria fackhandlare som tillsammans har bildat en kedja med 29 medlemsföretag runt om i landet. Den lokala handlaren äger och driver sin...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
044-21 73...
Adress

Mäster Bonggatan 4

29154 Kristianstad


Mer information

Öppettider

Öppet

10:00 - 15:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

LjusExperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. LjusExperten består av fria fackhandlare som tillsammans har bildat en kedja med 29 medlemsföretag runt om i landet. Den lokala handlaren äger och driver sin butik samtidigt som han är delägare och ansluten till det gemensamma konceptet LjusExperten.

LjusExperten

LjusExpertens målsättning är att vara den mest välsorterade fackhandeln inom vårt område. Vi är alltid i framkant när det gäller det senaste och bästa inom ljuskällor och vi ser alltid till att butikerna är fullsorterade i allt inom b.la lågenergi och LED. Hos oss hittar du ledande varumärkena tillsammans med helt unika produkter som bara finns hos LjusExperten. Vårt breda sortiment kombineras med service och ett kunnande inom belysning som bara en riktig fackhandel kan erbjuda.

Därför vågar vi kalla oss LjusExperter.

Hitta rätt ljus

På lampförpackningarna och lamptillverkarnas hemsidor, finns det alltid en utförlig information om lampornas egenskaper och prestanda. Denna information finns för att du som konsument lättare ska hitta rätt lampa för rätt användningsområde. Oftast är man van vid egenskaperna hos den traditionella glödlampan: tänder snabbt, har varmt ljussken och kort livslängd. De lampor som nu ska ersätta glödlampan finns däremot i flera olika utförande och har olika egenskaper. Vi kan alltid hjälpa er med hitta eller förklara de viktigaste egenskaperna. Den informationen vi kan ge är viktig så du får just de egenskaper som du vill ha. kanske vill du ha en varmtonad lampa i soffhörnet och enmera kalltonad i arbetsrummet.

Ljusflöde

Glöm Watt och börja prata lumen. Watt är ett mått på hur stor elektrisk effekt som en lampa har. Eftersom vi nu måste jämföra olika nya alternativ till glödlampan är det viktigare att veta hur mycket ljus dessa ger. Enheten för detta är lumen. På lampförpackningarna anges därför lumentalet. Tabellen nedan visar vilka lumen-tal för de olika alternativen som motsvarar de traditionella glödlampornas ljusmängd.

Ljusexperten / Lamphuset i Kristianstad ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Ljusexperten / Lamphuset i Kristianstad AB

Omsättning

4 472 tkr

Vinstmarginal

-0.20 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Ljusexperten / Lamphuset i Kristianstad AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Lamphuset i Kristianstad AB

Org.nr:

5566534102

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47594 Butiker för belysningsartiklar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

30.12.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

044217390

04-421 73 90

044-21 73 90

0442-173 90