Se på karta

ljusdesign, ljussättning 

gav 139 företag inom detta område

ELK i Göteborg AB

Stängt

Von Utfallsgatan 3041505 Göteborg
logo

ELK ska med högtställda krav på kvalitet utföra konsulttjänster avseende projektering, besiktning, kontroll och utredning inom det el- och teletekniska områdena samt belysningsdesign. Utreda tekniklösningar med avseende på miljö- och säkerhet.

Merljud AB

Björkgatan 4A75328 Uppsala
logo

Vi erbjuder alltid ett helhetsåtagande - planering, uthyrning, transport, riggning, intrimning och även jour under hyresperioden.Behöver du bara hyra lite discoljus till hemmafesten eller ha ett komplett paket för ditt event? Vi fixar det mesta.

BYASPLUND Interior & Light Designer

Stängt

Frodevägen 618255 Djursholm
logo

Interior Styling - Interior Design - Light Design - Creative Consultant

Elvaruhuset i Lidingö AB

Stängt

Islinge hamnväg 118150 Lidingö
logo

Hos oss hittar du ett välsorterat och brett sortiment av hembelysning, hushållsapparater och övrig hemel. Välkommen in!

Bright Group Sweden AB

Kungälv
logo

Bright är Nordens ledande leverantör inom events, underhållning och upplevelser. Vi har över 400 entusiastiska medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser genom att kombinera lång erfarenhet med nya idéer. Utöver våra anställda jobbar vi med designer och andra kreativa talanger inom underhållnings- och eventbranschen.

Nyréns Arkitektkontor

Stängt

Magnus Ladulåsgatan 6311827 Stockholm
logo

Nyréns är ett stort litet arkitektkontor, eller ett litet stort kontor om man så vill. Verksamheten startades av arkitekten Carl Nyrén 1948. Tidigt anställdes inredningsarkitekter jämte arkitekter. Med tiden har verksamheten utökats med landskapsarkitekter, planarkitekter, byggnadsantikvarier samt modellmakare, visualiserare och ljusdesigner. Idag är vi ett 60-tal medarbetare på Magnus Ladulåsgatan 63 i Stockholm.

Landskapsgruppen AB

Torsgatan 5 A41104 Göteborg
logo

Landskapsgruppen är ett mångsidigt mark- och landskapskontor som erbjuder kompetenser med både bredd och spets. Vi är Landskapsarkitekter och Ingenjörer som arbetar med Landskapsarkitektur, Planering, Ljusdesign, Mark- och VA-teknik, Trafik, Besiktning, Byggledning och Mätning.Företaget har byggt upp erfarenhet och kunnande sedan starten 1975. För närvarande är vi ca 40 medarbetare och stationerade både i Göteborg och Lund.

Flux AB

Stängt

Mallslingan 2618766 Täby
logo

Flux är en av Sveriges större aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Vi har en omfattande egen tillverkning av linjära armaturer för LED, förlagd till Täby. Därtill har vi ett brett utbud av europeisk inom- och utomhusbelysning med toppdesign och hög funktionalitet.

Future Level Light AB

Stängt

Enebybergsvägen 10A18236 Danderyd
logo

Future Level Light AB arbetar inom två områden, byggnation/entreprenad samt belysning. Inom byggnation/entreprenad används varumärket Future Level och inom belysning används varumärket Level Light. Future Level www.futurelevel.se Är den nya generationens byggmästare. Vi vill lämna avtryck genom de arbeten och projekt vi gör. För oss är varje kund och varje byggnation lika viktig, och vi ger aldrig avkall på kvalité eller utförande, oavsett vilken typ av projekt vi utför. Future Level har ett brett spektra av tjänster och kan hjälpa till med allt ifrån badrumsrenovering, stensättning och fasadarbeten, till nybyggnation, renovering eller totalentreprenad. Vi har förädlat/renoverat/byggt de flesta stilar, från råvindar till exklusiva vindsvåningar till herrgårdsmiljöer till strama superminimalistiska designhem med millimeterprecision. Bland våra kunder finns Sveriges kräsnaste beställare/uppdragsgivare som vill ha det bästa till rätt prisbild. Vi har en ett kundnöjdhetsbetyg ifrån våra Kunder på 4,94 av 5 https://www.reco.se/future-level Level Light www.levellight.se Är specialister inom belysning och erbjuder ett stort urval av högkvalitativa och lättinstallerade produkter, helt anpassade efter svenska förhållanden. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom belysningsområdet och vänder oss till dig som är professionell yrkesman, företagskund eller privatperson. Våra produktspecialister har ett stort tekniskt kunnande och kan erbjuda både helhetslösningar inom belysningsteknik och ljussättningar, samt support gällande tekniska lösningar. Vi hjälper till att hitta den bästa lösningen, anpassat efter projektet och individuella önskemål/behov. Två gånger har vi vunnit ljuspris. I Danderyd har vi en fin konceptbutik på 350 kvm, där vi också har egen tillverkning av custom armaturer.

Hi Design AB

Stängt

(4)

Rapsvägen 1229162 Kristianstad
logo

Hi Design AB är specialister på Passerstolpar, belysningstillbehör och ljusdesign. Vi tänker alltid klimatsmart Design med rätt kunskaperna åt er. Vi kan ge er kvalité, funktion och upplevelser. Vi är det idé rika företaget med all tillverkning i Kristianstad.

Lighthouse Electro AB

Gnesund 164991 Sparreholm
logo

Ljusarkitekt och elkonsult med spetskompetens inom ljusdesign.

msib

Stängt

Industrigatan 4B11246 Stockholm
logo

Vi har gedigen erfarenhet av projekt inom el-, tele- och dataanläggningar. När Du tittar närmare pånågot av våra många projekt anar Du djupet och bredden i vår samlade kompetens. Du som inte redan är kund hos MSIB gör klokt i att boka ett besök hos oss. MSIB visar Dig vägen till nya möjligheter som andra inte ser. MSIB-teamet önskar Dig välkommen som kund!

Airam AB

Stängt

Uppköparvägen 712044 Årsta
logo

AIRAM har i snart 100 år levererat ljuskällor och belysningslösningar med tidlös design och bra kvalitet - till butikskedjor, grossister och slutkunder i Norden.Sortimentet idag innefattar fullsortiment ljuskällor, hembelysningsarmaturer och professionell belysning, för såväl inomhus som utomhus. Till detta har vi även ett fritidssortiment och diverse elmaterial.I Sverige har vi varit verksamma sedan 1976 och våra produkter marknadsförs av ledande grossister samt utvalda butikskedjor.

Laserimage AB

Stängt

(5)

Kyrkogatan 1763219 Eskilstuna
logo

Vi har sedan vi startade 1999 positionerat oss som Nordens ledande leverantör av professionella lasershower och laserteknik. Vi har genom åren levererat teknik till otaliga ljusshower, lasershower, festivaler, konserter, turnéer och events runt om i världen och vunnit flera internationella priser för våra shower.Oavsett om det är en mindre konsert, en stor lasershow utomhus eller en TV-sändning för 200 miljoner tittare har vi erfarenheten, kunnandet och tekniken för att genomföra det.

Show Production Services I Kalmar AB

Rigavägen 539356 Kalmar
logo

Högkvalitativt ljud, ljus och videoteknik. Allt från tekniska lösningar och installationer till arrangemang, stora som små!

Elektra AB

Stängt

Smältugnsgatan 243232 Varberg
logo

Elektra AB startades 2010 och är ett elteknikföretag baserat i Varberg. Vi utför installation och projektering inom kraft, belysning, tele, data och styr. Vi kan även hjälpa till med besiktning av elanläggning t.ex. inför försäljning eller vid köp av villa eller större fastighet. Ljusdesign, ljud & smarta hem är teknik vi har stor vana vid och vi arbetar gärna med detta.

Jemseby Elektriska AB

Okvistavägen 2818640 Vallentuna
logo

Välkommen till Jemseby Elektriska.Vi står för kvalité och prestanda för långvariga kundrelationer. Vi utför alla slags elinstallationer till företag, privatpersoner, bostadsrättsföretag och fastighetsägare i Stockholm med omnejd.

Primetec Sweden AB

Ryssviksvägen 213136 Nacka
logo

Primetec är ett fullproduktionsbolag som levererar helhetslösningar för evenemang, utställningar och tv-produktioner. Vår kreativitet i kombination med rätt teknologi på rätt plats ger publiken en bättre upplevelse.Vi hjälper helt enkelt våra kunder att synas och höras bättre.

Willes Ljud & Ljus

Stängt

Ullene-åsaka VÄSTERGÅRDEN 152156 Floby
logo

Vi på Willes Ljud & Ljus levererar kvalitativa och skräddarsydda helhetslösningar inom ljud, ljus och övrig eventteknik för såväl företag, myndigheter, kommuner som privatpersoner. Därtill har vi möjlighet att förmedla DJ's, trubadur med mer underhållning.Vi finns placerade centralt mitt i Västra Götaland och arbetar främst inom 2h radie från Falköping men kan åka längre vid behov.

ELTE Konsult AB

Västra Norrlandsgatan 18B90327 Umeå
logo

ETT LOKALT ELTEKNISKT KONSULTFÖRETAG I UMEÅVåra el- och teletekniska konsulttjänster innefattar bl.a:Framtagande av elritningarElritningar för prefabbetongArbetsbeskrivningarLjusplaneringRådgivningUtredningar

Jacobssons Elektriska AB

Torp 4014870 Sorunda
logo

Jacobssons Elektriska AB jobbar med allt inom belysning, elarbeten och elreparationer.

P A Kompaniet AB

Stängt

Kopparsviksgatan 1162158 Visby
logo

Vi leverera en högklassig produkt på varje arena, scen och i alla miljöer

LjusMiljö AB

Stängt

(4.67)

Regementsgatan 8621751 Malmö
logo

Ljusmiljö står för design och funktion. Vi erbjuder belysningslösningar och armaturer för både hem och offentliga miljöer. Vi representerar de ledande tillverkarna av armaturer från hela Europa.

Minellux, AB

Stängt

Södergatan 1027566 Vollsjö
logo

Minellux arbetar med el & ljusinstalltioner.Har stort intresse för smarta hus och ljusdesign.Vi arbetar även med el & ljus för film & TV.

Trivsamt

Stängt

Djäknevägen 1554934 Skövde
logo

Känns ljuset runt om dig platt och tråkigt? Vill du ha hjälp med att skapa en trivsam belysning? Oavsett om du bara vill ha råd för ditt hem eller om du planerar att bygga nytt hus eller kanske göra renovering hjälper jag dig med allt du behöver tänka på för att skapa ett trivsamt hem.