Om Ljudmakaren i Säffle AB

Vi skräddarsyr din helhetsupplevelse. Ljudmakaren är en helhetsleverantör inom ljud, ljus, bild, video och transport. Vi skräddarsyr totallösningar inom evenemangsindustrin oavsett om det är till er konferens, konsert, evenemang eller en omfattande turné. Vi tillhandahåller branschens bästa tekniker tillsammans med den senaste tekniken och erbjuder även konsulttjänster och utför installationer. Välkommen att kontakta oss med dina önskemål!

Ljud

Vi levererar branschens bästa ljud.

Ljudmakaren erbjuder ljud och utrustning som ligger i framkant inom den senaste tekniken. Vi erbjuder även branschens bästa personal som är handplockad med spetskompetens inom just ert område. Vi ger er den högsta ljudkvalitén oavsett om det är ljudet till en ensam mikrofon eller en stor arenaproduktion.

Ljud ska vara njutbart för åhöraren och inte bara en jämn ljudmassa. En bra läsbarhet innebär att du kan urskilja detaljer i en ljudbild och att man exempelvis ska kunna höra alla instrument i en låt. Vår ambition är att leverera den absolut bästa läsbarheten i branschen.

Ljudmakaren levererar högkvalitativa ljudupplevelser som är skräddarsydda efter just era behov. När ni kontaktar oss sätter vi ihop er med rätt projektledare som ska hjälpa att uppfylla era önskemål kring allt som rör ljud. Ljudmakaren är en trygg leverantör med den högsta tekniska kompetensen inom ljudteknik. Vi är en helhetsleverantör inom ljud, ljus och bild/video och vi hjälper er med branschens bästa totallösningar oavsett om det är till er konferens, konsert, turné, eller evenemang. Hör av er till oss på Ljudmakaren för era frågor och önskemål!

Ljus

Vi specialdesignar ditt ljus.

Ljudmakaren erbjuder branschens bästa ljus med den senaste och bästa tekniken inom ljusteknik och ljusdesign. Om ni vill ha ljus till konserter, event, miljöljus i samband med konferens, ljussättning av byggnader eller vill ljussätta något helt annat, kan ni tryggt vända er till oss med era önskemål.

Ett bra ljus förhöjer den totala upplevelsen, understryker musiken, förstärker känslan och stämning samt hjälper till att skapa unika miljöer. Med LED-lampornas frammarsch är det inte längre energikostnaderna som stoppar en effektfull belysning. Det blir mer och mer viktigt att permanent framställa en stämning med ljussättning av miljöer och hela hus.

Vi på Ljudmakaren levererar högkvalitativa ljusupplevelser som är skräddarsydda för just er. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på era specifika önskemål om design och layout för att förverkliga just er idé.

Ljudmakaren erbjuder en totallösning med den högsta tekniska kompetensen inom ljus, ljud och bild/video. Oss kan ni boka till alla tänkbara sammanhang – konferens, miljöljus, konsert och evenemang. Vi är en pålitlig och trygg leverantör som alltid levererar det vi ska och lite till. Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Bild och video

Välj branschens bästa bild och video

Idag har effekter inom bild och video vid stora konserter blivit ett vanligt komplement till ljussättningen. Behöver ni en extra videoeffekt bakom en konsert eller en videoproduktion med storbildskärm vid stora arenakonserter? Det ordnar vi. Vi levererar även bild-och videolösningar för bolagsstämmor eller helhetslösningar för video- och presentationsmaterial vid konferenser. Vi finns helt enkelt överallt där ni har behov av bild eller video.

Ljudmakaren skräddarsyr all produktion inom bild och video utefter era specifika behov oavsett omfattning på eventet. Vi erbjuder branschens absolut bästa bild- och videoutrustning tillsammans med kompetent personal handplockad för just er.

Vi erbjuder experter inom både bild och video, ljud, ljus och transport och kan ordna en totallösning för ert evenemang. Vi ruckar aldrig på kvalitén vare sig det gäller den lilla scenen, konferensen eller arenaproduktionen. När du kontaktar oss sammanför vi er med en projektledare som hjälper er att sy ihop evenemanget utefter just era önskemål. Välkommen att kontakta oss så pratar vi mer!

Ljudmakaren i Säffle ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Ljudmakaren i Säffle AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ljus- och Ljudmakaren i Säffle AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.07.1995

Org.nr:

5565218632

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

200000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

77390 Uthyrning och leasing av övrig utrustning och övriga maskiner och materiella tillgångar

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Jan Stefan Ferger

Verkställande direktör

Jan Stefan Ferger

Ledamot

Jan Stefan Ferger

Ledamot

Sten Anders Tomas Ax

Revisor

Erik Börje Nilsson

Finansiell information

Omsättning

11 221 tkr

Vinstmarginal

−11,3 %

Anställda

5