Se på karta
Hellebergs väg 4079533 Rättvik

5 (1)

Berglunds Frukt & Partiaffär AB är en storköksgrossist med förstklassiga varor och personlig service. Du hittar företaget i Rättvik och de servar både stora och små kunder i hela Siljansområdet. De har varit verksamma i branschen över 100 år!

Vånga 261029 Vikbolandet

Vikbolands Struts i Östergötland hälsar er varmt välkomna till spännande möten och smakupplevelser! På vår gård får ni möjlighet att på nära håll möta Strutsen, jordens största nu levande fågel, som går fritt i stora hägn med möjlighet att gå in när de själva önskar.

Saltängsvägen 5372132 Västerås

Hilton Foods Sverige AB startade 2004. Vi producerar konsumentpackade färskvaror med fokus på kött, ett område vi leder utvecklingen inom. Våra produkter levereras till ICA-butiker i hela Sverige. Vi strävar efter att arbeta hållbart, kvalitetssäkert och innovativt genom ständig utveckling.

Terminalvägen 1389150 Örnsköldsvik

Norrbröd är en grossist som inriktar sig mot dagligvaruhandeln. Hos oss hittar ni produkter som bröd, läskkoncentrat, godis och ortens potatis.

Fjärås Industriväg 2343974 Fjärås

Vi har flera olika råvaror i vårt sortiment. Allt det vi har lärt oss från flera generationer i pepparrots-branschen ligger till grund för att kunna erbjuda fler intressanta råvaror på samma framgångsrika sätt. De huvudsakliga råvarorna vi jobbar med är Pepparrot, Ingefära och Chili.

P.j Rösjös Väg 11029340 Olofström

Företaget Olle Svensson grundades 1945 och är nu en av Europas ledande aktörer i kategorin för odlade och vilt växande bär. Vi är specialiserade på frysta bär och säljer våra kvalitets-bär till dagligvaruhandeln, industri-sektorn, pharmaindustrin samt food- service-sektorn. Vi säljer huvudsakligen vilda skogsbär som blåbär och blåbär samt en del hjortron, odlade havtorn och svarta vinbär också bär som vi hanterar, samt import av bland annat mango, hallon, jordgubbar, tranbär och havtorn. Vår jordgubbsodling som ligger runt Olofström så hanterar vi Färska Jordgubbar och levererar till partners runt om i Sverige. Vi säljer bär i Skandinavien, övriga Europa och Asien, med en tyngdpunkt på den skandinaviska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Olofström där vi också har ett av våra fryshus. Utöver det har vi även fryshus i Öjebyn och Ånge. Totalt är vi ca 45 anställda. Olle Svensson ägs av Nordic Food Group, ett bolag som enbart har innehav inom livsmedelsbranschen och där hållbarhetsfrågor är centrala vid beslut om att förvärva nya bolag.

Svarvarvägen 4B13238 Saltsjö-boo

Snellman Sverige AB ingår i Snellman koncernen, ett familjeägt företag som omsätter 4,5 miljarder kr samt har ca 2 000 anställda. Inom Snellman Sverige AB bedrivs tre olika verksamhetsområden.

Fole Stora Tollby 63062175 Visby

Stora Tollby Gårds huvudfokus ligger på ett flertal olika potatissorter. Med Gotlands milda solrika klimat och naturlig kalkrika jordmån, har vi de bästa förutsättningarna för att producera potatisar i världsklass.

Upplagsvägen 1897254 Luleå

Kalasmat startades 2011 med målsättningen att bli en stor aktör och en lokal leverantör av färsklagad mat. Mat som smakar ungefär som den mamma gjorde när man var liten. På bara några år har växt till att vara en av de ledande leverantörerna i Norrland av färdiglagad färsk mat. Att vår mat fortfarande smakar bra är den största anledningen till expansionen och det är något som vi håller kärt och är mycket stolta över.

Box 1409916714 Bromma

Krol Trading erbjudet ett brett sortiment av polska livsmedelsprodukter och råvaror, från ledande och certifierade producenter inom bland annat kött, chark, färdiglagat, kokta grönsaker och bönor, mejeri och bageriprodukter. Med över 20 års erfarenhet av handel och produktutveckling, hjälper vi er gärna att hitta precis det ni behöver eller att ta fram nya produkter enligt era önskemål.

Bäckaskogsvägen 354134 Skövde

Vi vet att en hög servicegrad är viktig för såväl konsumenten som butiken och har därför alltid ambitionen att ha marknadens bästa logistik och servicenivå.

Röhällavägen 6538695 Färjestaden

Vi tillverkar och säljer delikatesser från öländska råvaror - Tomatmarmelad, Toastsenap, Jordgubbsmarmelad med rosor, Öländsk Chutney, Smaksatt honung, Saft och Rapsolja.

Arenavägen 6112177 Johanneshov

Menigo är en av Sveriges största och mest etablerade matdistributörer. Vi levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter. Färskvaror är en central del av vårt erbjudande och i vårt sortiment hittar du varor från stora delar av världen. På tjänsteområdet hjälper vi dig som kund med allt från digital inventering till att öka hållbarheten i din verksamhet. Tillsammans skapar vi goda och hållbara måltidsupplevelser!

Gamletullsgatan 3430224 Halmstad

Säljare av färdiglagade presentförpackningar med fokus på delikatesser, svenska produkter och produkter från andra länder.

Gamla vägen 2729167 Fjälkinge

Culinar är ett svenskt livsmedelsföretag som erbjuder kunskap, produktutveckling och ett stort sortiment av ingredienser till livsmedelsindustrin på den nordiska marknaden. I Fjälkinge, strax öster om Kristianstad, drygt en timme från Köpenhamn, har vi allt samlat; kundcentrum, utvecklingsavdelning, lager, produktion, administration m.m.

Åragatan 2425454 Helsingborg

Grossist export import.

Brostorps gård Huvudbyggnad 157394 Ydre

Välkommen till Brostorps gård! På Brostorps gård bedrivs mjölkproduktion och en del av mjölken blir till ost och ostkaka i gårdens eget mejeri. Våra produkter säljs i flera butiker, framför allt i Östergötland och Småland, men även på en del andra platser. Vi har också en liten gårdsbutik där man kan köpa våra ostar och vår ostkaka, lite annat mathantverk samt textilhantverk från gårdens syateljé. Se vår hemsida för öppettider!#nl#

Södra Kungsvägen 5918132 Lidingö

MITAS MAT HJÄLPER DIG I STEGET NÄR DU VILL ÄTA SMART. Vi hjälper dig så att du enkelt kan äta måltider som är hälsosamma, medvetna, klimatsmarta och trendiga. Komponera eller komplettera enkelt från sortimentet i vårt matpussel. Här finns allt från frukost, lunch och middag. Allt är singelpackat vilket innebär att du väljer själv vilka alternativ på protein, kolhydrat, grönsak och sås du vill att din tallrik ska innehålla. Du kommer få en enklare vardag att kunna äta hälsosamt.

Klakebäcksvägen 2737373 Jämjö

Mina bigårdar är placerade från Ronneby och hela vägen upp till Kristianopel med ungefär 60 bikupor. Jag försöker arbeta med cirkulärt tänk och arbetsätt, ex. minimera diselförbränning genom att planera min logistik. Återbruka mitt avfall och hela tiden arbeta mot att minska mitt negativa avtryck i naturen. Jag har i mitt sortiment Bisafari, adoptera ett bi, företagskupor, Andelsbikupor, sorthonung och mycket annat.

Farhultsvägen 37126395 Farhult

Närodlad potatis och grönsaker med självplock.

Storgatan 426452 Ljungbyhed

2.75 (4)

Service och närhet...Bygdens varuhus!Vi som bor och verkar på landet ställs ofta inför speciella problem med hus, stall, djur och mark. Då är det sköntom man kan diskutera lösningar eller få råd och tips från de som har en gedigen kunskap och erfarenhet.

Bergslagsvägen 3371134 Lindesberg

BAMA är ett av Nordens ledande företag inom frukt och grönt och färsk färdigmat. Efterfrågan på gröna alternativ fortsätter att öka och vi står redo att möta den med ett brett sortiment av goda produkter.

Florettgatan 325467 Helsingborg

Vår affärsidé på Albina Food är helt enkelt att vara det självklara valet för butiker och stormarknader när det gäller mat från olika kulturer. Helt enkelt bra kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen!