Se på karta

livsmedel - tillverkare, grossist 

gav 5122 företag inom detta område

Strandbergsgatan 5511251 Stockholm
logo

Välkommen till Kronfågel!

(4)

Kalmar
logo

Guldfågeln AB är ett av Sveriges ledande företag när det gäller svenskproducerad kyckling av högsta kvalitet.Vi har tillverkning i Mörbylånga på södra Öland och i Falkenberg.

Barnarpsvägen 10255652 Jönköping
logo

Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfood’s butiker över hela Sverige. Kvalitén är viktig, där handhygien, skyddskläder och kylda lokaler skapar rätt förutsättningar för köttet.

Hyllie vattenparksgata 12C21532 Malmö
logo

Vi hjälper kunder att förverkliga sin vision - att ge smak och doft för konsumentprodukter över hela världen.

Södergatan 1621134 Malmö
logo

Företagsprofil Kalino Food AB är ett dotterbolag till BHJ A/S. Vi arbetar med upphandling av färska och frysta köttprodukter. Våra huvudsakliga produkter är griskött, nötkött och kyckling. Vi gör affärer över hela världen och har ett starkt nätverk.

Frysvägen 655652 Jönköping
logo

Hos Ostkompaniet finns ett brett urval av svensk kvalitetsost, med varierande lagringstid och smakstyrka, som förädlas under övervakning av vår erfarne ostmästare. Vi kan också erbjuda ett brett sortiment av utländsk hårdost och dessertostar från hela Europa.

Livsmedel - Tillverkare, grossister Sökord

Ostkompaniet erbjuder bl a ett nytt, intressant sortiment av hårdost i eget varumärke.

Visa mer
Moa Martinsons Gata 2060378 Norrköping
logo

NordArom is your reliable partner in product development and manufacturing of flavours and colours for the food industry. With knowledge, range, commitment and flexibility we deliver solutions that takes our clients products to the next level. Welcome to NordArom – a tasty and colourful supplier!

Dalagatan 10011343 Stockholm
logo

Över 140 år har namnet Barilla stått för "äkta italiensk mat" för miljontals människor runt om i världen. Vi är stolta över att idag vara Italiens #1 varumärke avseende pasta och är glada över att kunna dela med oss av vår passion för italiensk mat och kultur.

Nohabgatan 1446153 Trollhättan
logo

VitaeLab AB specialiserar sig på kosttillskott efter egna recept direkt hem till konsument. VitaeLab AB:s målsättning är att hjälpa människor till en bättre vardag och ett mer hälsosamt liv. Sedan starten år 2002 specialiserar vi oss på att sälja kosttillskott direkt hem till konsument.

Laxfiskevägen 1243338 Partille
logo

Utifrån ett grundrecept tillverkar vi i dag ett antal produkter anpassade efter rådande trender och våra kunders krav. Fortfarande är det den äkta majonnäsen som är vår huvudprodukt men även lättare produkter finns i sortimentet.

Musseronvägen 314160 Huddinge
logo

Välkommen till Biggans!Här på sidan kommer ni finna en blandning av tips om recept, event och annat kul som rör Biggans goda såser, fiskpastejer och kryddsmörer.

Tärnögatan 321124 Malmö
logo

Vi började år 1985 med att leverera fisk och skaldjur till restauranger i Malmöområdet. I slutet av 90-talet tog vi in sushiråvaror i sortimentet för att möta en växande efterfrågan. Idag är FDC en av de ledande sushigrossisterna i landet samtidigt som vi är en lokal fiskgrossist som tycker att fisk smakar bäst om det är närfiskat från hållbara bestånd.

(2)

Smedjegatan 613154 Nacka
logo

Peka Kroef är ett familjeföretag, som specialiserar sig på färska, kylda potatisprodukter. Sedan 1970 har vi ständigt tänjt på gränserna för våra produkter och produktionsmetoder för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre service, vilket innebär ännu färskare, lättare och läckrare produkter.

Marknadsvägen 124642 Löddeköpinge
logo

Vi är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi är rikstäckande och från Gällivare i norr till Malmö i söder har vi 20 lager. Alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum.

(5)

Antennvägen 1186337 Sundsvall
logo

Vi erbjuder en stormarknad med allt under ett tak; Mat, catering, kläder, skönhetsprodukter, trädgårdsmöbler, böcker samt mycket mer. Om ni har frågor, tips eller andra funderingar så möts vi här på sidan. Om inte annat så ses vi i butiken!

Tegelbruksvägen 1529136 Kristianstad
logo

SKÅNE 1993Med en källare som arbetsplats och en lön som enbart baserades på provision fick Leif lära sig den hårda vägen till framgång. På tre år hade han förvandlat källarföretaget till ett aktiebolag med en omsättning på 2,3 miljoner SEK. Målet om att ha en egen konfektyrfirma hade börjat infrias och en godisfamilj börjat skapas.Idag driver Leif företaget tillsammans med sina anställda och framgången fortsätter. Välkommen till Hulténfamiljen.

Kampetorpsgatan 453240 Skara
logo

Vi importerar och distribuerar livsmedel från utvalda leverantörer i Europa och övriga världen.

Görsjövägen 368333 Hagfors
logo

BjörnMat International AB är ett värmländskt företag specialiserat på inköp, förädling, förpackning och försäljning av svamp.

Betselgatan 321377 Malmö
logo

Do yourself a flavourNo matter what taste you are looking for, our flavourists know how to create it. We enjoy working with our satisfied customers, many of which are market leaders in their specific industries. That makes us proud to be in the flavour business.

Livsmedel - Tillverkare, grossister Sökord

Einar Willumsen är ledande inom framställning av aromer och compounds till mat och dryck i de nordiska länderna.

Visa mer
Tirupsvägen 1324593 Staffanstorp
logo

Orexi betyder aptit på grekiska. Och det är precis vad Orex står för, aptit på mat och goda råvaror, men också aptit på att vara en god samarbetspartner. En partner som ger det lilla extra när det gäller kvalitet, service och omtanke.Vi erbjuder ett fullsortiment av godsaker, som tillsammans med din hantverksskicklighet ger en pizza av bästa kvalitet.

Lagavägen 2631251 Knäred
logo

Knäreds Kyckling finns i en välsorterad butik nära dig och på restauranger där kvalitet och smak kommer i första rummet.

Härjedalsvägen 10282760 Färila
logo

ETT MATFÖRETAG MED EN 112-ÅRIG HISTORIA. Drivs idag av fjärde generationen. Viktiga beståndsdelar hos oss är anrika recept och en djup hantverkstradition. Vi är verksamma inom såväl storhushåll, restauranger som detaljhandelsledet.Oavsett vad du väljer att beställa ur vårt sortiment, så garanterar vi dig produkter av hög kvalitet, tillverkade med omsorg hos oss i Färila.Välkomna!

Livsmedel - Tillverkare, grossister Sökord

Grundat 1905 Egen charktillverkning Svenska mästare 2016

Visa mer
Järnvägsgatan 553530 Kvänum
logo

ICA Närabutiker hittar du över hela landet, från norr till söder. ICA Nära är den personliga butiken som välkomnar sina kunder att handla enkelt och prisvärt – varje dag.