Se på karta

linnekläder 

gav 25 företag inom detta område

Stenströms Skjortfabrik, AB

Regementsvägen 125457 Helsingborg
logo

Stil, komfort och kvalitet i detalj. Det är filosofin som gjort Stenströms till ett av Sveriges mest välkända varumärken. Den klassiska Stenströmsskjortan bär med sig 100 års traditioner, yrkeskunnande och kvalitetskänsla.

Sko Centrum AB

Stängt

Trädgårdsgatan 893131 Skellefteå
logo

Kvalitet, komfort och god personlig service är något vi värnar om. Vi hjälper gärna till så att ni som kund får den bästa skon till just ert behov.Vi har ett brett sortiment när det gäller skor med lösa inlägg, då det är många av våra kunder som på något sätt har problem med fötterna och behöver skor där de rymmer egna utprovade ortopediska inlägg. Vi säljer även inlägg för “enklare” behov. En ny sula kan göra stor skillnad på dina skor!

Mösgårn Atelje Trixa

Stängt

Hantverksbyn 1178433 Borlänge
logo

Medeltidskläder Medeltidsmönster, medeltid Bröllopskläder Indiska kläder Naturmaterial Linnekläder Bältespung Grytlappar Hemgjort papper, Skinnbälten Struthätta Smycken Sleipnershovar, Stevik Nordic Ice, Vindspel, retrogodis, Indiska tvålar, Medimix, huvudkrans, vindspel, Buddha figurer, Fotlänk, rökelse, Böcker av lokala författare som Annah nozlins, Elvira Birgitta Holm och Anna Tägtström Visconti

Svensson, Ulla Catherine

Stängt

Magle lilla kyrkogata 2B22351 Lund
logo

Ollies Woollies är en personlig liten klädbutik i centrala Lund med ett handplockat utbud av kläder och accessoarer i vackra färger och rena naturmaterial. Hos oss hittar du bekväma och tidlösa kläder för alla kroppar, stora som små, i sköna material som ull, linne, bambu och bomull.

Soneth Mode HB

Stängt

Stortorget 923531 Vellinge
logo

Damklädesbutik med underkläder, sovplagg och smycken. Välkomna!

Indigo Design

Stängt

Landsvägsgatan 441304 Göteborg
logo

Indigo Design är en spännande butik med tidlösa och hållbart producerade kläder i naturmaterial, smycken, inredning och presenter från olika delar av världen. De flesta av våra varor är av etisk handel, Fair Trade-märkta och hantverksmässigt framställda. Vi eftersträvar att ha produkter som är unika och färgrika.

RESIDUS

Stängt

Kvarngatan 8B11847 Stockholm
logo

Residus is a Scandinavian brand providing women with high quality, well-curated products through transparent supply chains, ethical choices and low impact materials. This we do with a clean aesthetic inspired by women’s everyday lives and needs.

Sallys - en reko affär

Stängt

Karlskronagatan 1837230 Ronneby
logo

Sallys - en reko affär är just det - reko. Vi säljer varor med hänsyn till människa och miljö och vi är en social arbetsplats. Här hittar du en stor butik med fina begagnade kläder och accessoarer för dam och herr. Här finns något i alla prisklasser. Vi säljer även vintage prylar som glas, porslin, konst och textil. Du hittar också ekologiska hälsoprodukter. Vi säljer även egentillverkat superfint återbruk. I vårt lilla café kan du ta en paus - det finns mycket att titta på i butiken :)

Hemmafröjd inredning och inspiration

Stängt

Storgatan 993451 Byske
logo

Norrländsk livsstilsbutik i Byske. Hemmafröjd är ingen stor butik i sig och här finns naturligtvis inte allt. Men här finns lite av mycket och den röda tråden är just Norrland.• Inredningsdetaljer• Presenter• Linnekläder• Rost till trädgården• Garn, smycken, vaxdukar m.m.

La Vie Visby - Kläder & Inredning Gotland

Stängt

Hästgatan 1962156 Visby
logo

I hjärtat av Visby hittar ni denna unika butik med ett koncept som bjuder in till en upplevelse och inspiration i så väl mode som inredning.

Modehörnan i Höör AB

Stängt

Storgatan 4424330 Höör

Minzo

(4.4)

Västra vägen 1747542 Hönö

Jordnära

S:ta Katarinagatan 362156 Visby

Mariaboden AB

Per Nils väg 879341 Insjön

Gudrun Sjödén Design AB

Stängt

(4.33)

Skomakaregatan 1221134 Malmö

Leksands Hemslöjd

Kyrkallén 179331 Leksand

Kvärlövboden Färg O Form, E-K, Henriksson

Saxtorpsvägen 15126194 Annelöv

Marycollana - Art Design

Liljanstrand 468633 Sunne

Lingerina Design

Västra vägen 4185740 Sundsvall

Gudrun Sjödén Design AB

Stängt

Södra larmgatan 1841116 Göteborg

Gudrun Sjödén Design AB

Stängt

Stora nygatan 3311127 Stockholm

Gudrun Sjödén Design AB

Stängt

Regeringsgatan 3011153 Stockholm

I Skinn i Gävle AB

Tredje tvärgatan 380284 Gävle

Gudrun Sjödén Design AB

Stängt

(5)

Götgatan 4411826 Stockholm

Marie-Louise Edlund Konfektion och Accessoirer

Hamngatan 1083133 Östersund