Om Lindroths MotorCenter

Välkommen till Norrlands största motorcenter. Hos oss finner du marknadsledande märken inom varje område. Oavsett om du söker terrängfordon, båt, motorcykel, snöskoter, släpvagn eller skog och trädgårdsprodukter.Med personligt engagemang och ständig kompetensutveckling ska vi gå från "bra till riktigt bra".

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lindroths MotorCenter Motorcyklar, Luleå - 1
  • Lindroths MotorCenter Motorcyklar, Luleå - 2
  • Lindroths MotorCenter Motorcyklar, Luleå - 3

Lindroths MotorCenter, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLindroths Motorcenter AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.06.1994
Org.nr:5564887593
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning, 47643 Specialiserad butikshandel med båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Nils Tomas LindrothLedamot
Ulf Erik OlofssonSuppleant
Rolf Per-Olof LarssonRevisor
Ann Eva-Lena Disa FredrikssonRevisor

Omdömen om Lindroths MotorCenter

Joakim Lindström

mer än ett år sedan

Lämnade in min snöskoter på service, och på något sätt så lyckades de ha sönder laddningsregulatorn. Fick vänta en vecka på att de lagade den. Fick sen betala fullt pris för servicen. Kommer tyvärr aldrig att handla något där igen.

Andre kevenmark

mer än ett år sedan

Anmälan till Allmänna reklamationsnämnden är gjord.
När jag upptäckt att en till kåpa saknades på fyrhjuling så vill dom inte stå för det och kyller på att dom har sänkt fyrhjuling med 22000:- Det står inget om detta sänkning i annonsen. Jag såg det först när jag skrev på papperna att fyrhjuling är sänkt med 22000:- jag brydde mig inte om det då men nu vet jag att dom hade finns baktanke med det.
Nu förstå jag också varför han stressade mig och inte ens erbjöd mig att prov köra.

Jonny Lindskog

mer än ett år sedan

Grym ställe & toppen service.. kommer absolut handla där igen :-)

Patrik Björklund

mer än ett år sedan

Stort sortiment men servicen är under all kritik. Arrogant personal

Peter Eriksson

mer än ett år sedan

Köpt hoj där förut! Nu köpte jag HD genom dom vilket funkade bra!

När jag sedan var på verkstaden kom en shocken! Tagit betalt för en timme mer än det tagit! Svinaktigt priser på ett hjullager!
När jag dagen därpå åkte tillbaka och krävde förklaring av ägaren som tagit betalt började han gapa och skrika och att jag behövde ej återkomma!
Så har bara en sak att säga! Åk till någon annan hoj säljare som vet vad kundbemötande är!

Engångskund

mer än ett år sedan

Dålig kundservice, dålig attityd på telefon, blev lovad Harley orginal-delar utöver styre o avgassystem till hojen men det visade sig att de inte existerade vid leverans. De hade inte kollat upp med förra ägaren vad som fanns eller inte, och tagit för givet att de skulle finnas. Tro inte heller att de kompenserar med något. Nej, det låter som problemet är mitt och inte deras när man ringer å frågar.

Vid leverans fick jag ca 5min att begrunda cykeln du köpt, (osedd, med som på ett par mobilbilder.) Hittade några små fel direkt, men de va upp till mig å fixa. Vid första turen lossnade backspegel fram(lättfixat), samt blinker v bak. De visade sig också att de va kortis i blinken pga kabelslitage då kablarna låg emot bakdäcket. Detta jobb va gjort på lindroths...

Men annars är cykeln bra, och är fin i skicket.

Synd bara att man INTE direkt känner sig glad som ett barn på julafton, efter sitt köp drömhojs-köp hos Lindroths. Men det struntar nog dom i tror jag. Känns så...

En svag tvåa....

Robert Börjesson

mer än ett år sedan

Här är företaget som ser dig som kund som en engångskund,för det är resultatet om du har med dom att göra.Har köpt reservdelar av dom som varit trasiga men krävs att betala 2500kr trots att problemet kvarstår.Fick tag i piratdelar i tyskland sen fungerar det igen.Men av detta företag betraktas jag som en idiot som inte kan montera en hastighetsmätarvajer.God jul o gott nytt år på er Lindroths mc

rune eriksson

mer än ett år sedan

Tänkte köpa en snöslunga inför vintern men personalen tog ingen notis om mig. Dom stod och fikade runt ett bord och pratade om helgens aktiviteter. Verkar vara en lekstuga. Åkte till konkurenten som fick göra en affär :-).

Maggy

mer än ett år sedan

Frågade om snöslunga... fick till svar att min gamla var det värsa skit som fanns.
Nytt besök för att köpa oljefilter till MC. Kollade snöslunga igen då jag ändå var där och frågade om de börjar utförsäljning snart då säsongen snart är slut.
"De som blir kvar skall till Nolia, om det nu blir kvar några". Ja han slapp ju sälja en till mig så de hamnar nog på Nolia.
Oljefiltret... tja... han hittade det inte efter 10 min i reservdelskatalogen. Jag gav upp... ingen annan i butiken än jag så stressfaktor bör ha varit obefintlig.
Sorgligt.

Jimmy Lööf

mer än ett år sedan

Håller inte vad dom säger och rent utav ljuger. Dålig attityd, dålig service, höga priser. Använd er inte utav dessa för ni kommer bara att få problem

Jonny Lindskog

mer än ett år sedan

Toppen ställe med grym service :-)

Mr. Bay #21

mer än ett år sedan

Hopplöst dålig service, håller inte vad dom lovar.

Daniel Juntti

mer än ett år sedan

Säljar delen är okej, men att få kontakt med verkstad via telefon och mail är omöjligt. Lämnade in skotern men har ingen aning vad dom ska göra och när jag kan hämta den. Måste åka förbi och prata med dom öga mot öga, och kanske lika bra ta med släpet om den är klar annars blir det tomt släp i retur.

Kurt

mer än ett år sedan

God service.
Bra kunskap ledde mig till den rätta maskinen med tillbehör

Sven-Olof

mer än ett år sedan

Har varit kund hos Lindroths i många år.Fungerar riktigt bra aldrig några problem alls.Köpt mc,fyrhjuling och snöslunga hos dom.Kan varmt rekomendera detta företag för andra.

magnus

mer än ett år sedan

Fått en faktura på 800kr från företaget där dom säger att jag beställt något. Jag har aldrig beställt något via dom. Dom vägrar plocka bort fakturan pga att avtalet är bindande. Totalt katastrof på det där företaget.

Ann-Sofie

mer än ett år sedan

Var intresserad av ett byte med min HD, men bor i Gbg, så chansade och fick ett positivt svar. Bästa budet av handlare, samt hemkörd ny hoj och den gamla togs i byte. Otroligt nöjd med min affär. Även supernöjd med min nya Triumph, som passar mig bättre. Rak och ärlig kommunikation. Rekommenderas varmt, även om du bor söderöver.

Robban

mer än ett år sedan

Riktigt dåligt bemötande :-(
Felaktiga uppgifter i annonser och ointresserad personal. Nej tack, tur att det finns andra handlare !

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

092022550009-202 255 00092-022 55 000920-22 55 00092-0225500