Om Lindesbergs VVS/EL AB

Lindesbergs VVS/EL AB, grundat år 2000, är ett etablerat företag beläget i Lindesberg, känt för sina skickliga VVS och EL-installationer. De specialiserar sig på försäljning och installation inom vatten, sanitet och värme, samt försäljning och installationer av elektrisk utrustning. Med tjugo års erfarenhet erbjuder Lindesbergs VVS/EL AB sina kunder högkvalitativa lösningar inom värme- och sanitetsarbeten.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Lindesbergs VVS/EL AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLindesbergs Vvs AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande09.08.2000
Org.nr:5565956942
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Kim NydénLedamot
Olov Jörgen NydénSuppleant
Mats Göran NolérRevisor

Omdömen om Lindesbergs VVS/EL AB

smacker_ singnatur

mer än ett år sedan

Rekommenderas ej

Tina Morling

mer än ett år sedan

Håller inte med de som skrivit tidigare. Vi har alltid fått bra service, och snabbt har det gått. Vi har alltid haft samma montör och kostnaden är inget att klaga på!

Nisse

mer än ett år sedan

Kan hålla med förbannad, råkade ut för samma sak. Dock ska tilläggas att de inte tog betalt för besöket.

Besviken

mer än ett år sedan

Rekommenderas ej. Utlovade prisuppgifter gäller ej hos dom. När fakturan kommer får man ett högre pris, fast man kan visa upp en prisuppgift som man fått av dom. Fick frågan då jag klagade att dom inte hade tagit betalt för besöken då jag begärt anbud av dom. Undrar hur många som tar betalt för att lämna anbud.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har anlitat Linde vvs o el sedan 2002, på tre olika fastigheter i Lindesbergs kommun. Alla jobb dom gjort har varit löpande dvs priset har kommit i efterhand. Det har aldrig varit några problem. Dom skickar rätt folk på dom olika arbetsuppgifter som uppstått. Jag tror att dom har gjort jobb för ungefär en halv miljon kronor åt mig under denna tid. Detta är således en firma som jag varmt kan rekommendera.

Mvh

Ove Lindberg

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra och snabbt jobb. Trevligt folk. Lite dåligt dock att man inte får reda på vad jobbet kommer kosta föränn fakturan kommer hem i brevlådan

Förbannad

mer än ett år sedan

Rekommenderas ej. Skickar montörer som inget klarar av, men tar ändå fullt betalt för lärotid. Tar därefter hjälp och saltar fakturan med entreprenörsarvode. Vad ni än gör anlita någon annan!!!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

05811508005-811 50 80058-11 50 800581-150 80