Om Lindesbergs Lasarett

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Lindesbergs Lasarett, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRegion Örebro Län
BolagsformLandsting
Datum för upprättande01.01.1974
Org.nr:2321000164
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård, 86230 Tandläkarverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Lindesbergs Lasarett

Anette Jansson

mer än ett år sedan

Autist= handikapp. Jag klarar inte att söka vård. Hjärtfel- ingen brydde sig om detta. Kronisk värk i 10 år- blev lovad röntgen. Nästa möte är detta för "dyrt" att kosta på mig. Efter LSS boenden- jag kan inte klara mig själv- blev jag utskriven till totala misären jag blev tvångshämtad till, utan åtgärd. Notering: Uppdraget färdigt.
Hur???

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bara positiva erfarenheter från personalen. Det enda jag kan tänka mig att det är negativt är handspriten, som står i korridorer, den känns utspädd. Annars är det lätt att hitta dit man ska och inga problem att få hjälp av förbi passerande personal :)