Om Linderoths Cykelaffär

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Linderoths Cykelaffär, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLinderoths Cykel Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.04.1994
Org.nr:5564853314
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47642 Specialiserad butikshandel med cyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Folke Henrik BrinkLedamot
Izabell Veronica BrinkSuppleant
Sebastian K E H Hjertén BrinkSuppleant
Kjell Gunnar AnderssonRevisor

Omdömen om Linderoths Cykelaffär

Jerker Hellström

mer än ett år sedan

Super bra service! Nu har vi haft två cyklar inne för reparation, alltid lika trevliga och services minded. Ofta är dom mycket snabbare än vad dom uppskattar!

Jan

mer än ett år sedan

Tycker faktiskt inte att denna butik förtjänar all den kritik som de har fått. De är väldigt kunniga och har alltid hjälpt mig med det jag har haft problem med. Supertrevliga dessutom.

Per Bengtsson

mer än ett år sedan

Bra på att sälja, men när det kommer till att fixa en solklar reklamation är det som att prata med en vägg. Istället idiotförklarade de mig som kund och tyckte att jag fick skylla mig själv som hade köpt en billig cykel.

Anonym

mer än ett år sedan

Hur otrevlig får man lov att vara när man driver en butik. GÅ INTE DIT..

Lidköpingsbo

mer än ett år sedan

Billiga cyklar med dålig kvalite så går cykeln sönder klaga inte man får vad man betalar för att dom säljer många cyklar vittnar ju om detta nä kvalificerat skit ä va dom säljer.

anonym

mer än ett år sedan

Dryg personal som bara bryr sig om att tjäna pengar, inte ha god service! På väg ut från butiken, efter att ha köpt en cykel (vilken jag först var tvungen att lägga handpenning på...) ramlade jag på trappan eftersom stenar saknades vid ingången och det var ett stort hål. Fick så ont att jag blev sittande LÄNGE på trappen och kved. Personal kom ut, gick runt mig och ställde upp cykeln som jag vält i fallet, och gick sen in igen! När min son som var med behövde låna toaletten blev han nekad, trots att jag inte kunna följa honom någon annanstans. Efter läkarbesök, röntgen och kryckor nästa dag åkte min man dit för att prata med dem. Då nekar de till allting. "Vi säljer 1300 cyklar i månaden så vi kan inte minnas det där."
Dålig stil, går aldrig dit igen!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Det är en trevlig butik med en mycket trevlig personal. Priserna är i rätt prisklass och själv är jag supernöjd med min cykel!

Lelle

mer än ett år sedan

Mycket bra service och bemötande, man får provcykla och man känner att de vill att man ska bli nöjd med sitt köp.

lantis

mer än ett år sedan

tycker att en seriös affär bör kontakta en kund när en reparation /service blir mycket dyrare än den summa som tidigare talats om. Att man sen som kund blir avfärdad när man vill tala om detta känns förnedrande. Aldrig mer vare sig cykelköp eller service hos denna affär.

Cyklist

mer än ett år sedan

Sämsta bemötandet vi någonsin har träffat på! Man kan ju fundera på varför man driver en affär, där man ska möta människor och jobba med service, när man inte har någon som helst social förmåga... Har ALDRIG någonsin varit med om att ha blivit så dåligt bemött. Nä, det här stället hoppas vi får slå igen sin verksamhet snarast!!

CN

mer än ett år sedan

Vill bara sälja cyklar, på löpande band. När det kommer till service eller hemtagande av reservdelar, så är en av dom, otroligt otrevlig och kort i ton!!!!!
Sista köpet där.....

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra priser på cyklar jämfört med många andra.
Tyvärr känns det som om den äkta omtanken om kunden saknas.

LIDKÖPING

mer än ett år sedan

Ingen service alls, mest sur hela tiden.
konstigt sätt att skaffa nya kunder på.
Handla inte era cyklar här. Jag kommer inte göra det igen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

mycket trevlig ung personal. Köpte mig en bekväm monark som jag är väldigt nöjd med.

Frida

mer än ett år sedan

Supertrevligt bemötande! jag och min man har tidigare köpt våra cyklar där och har nu åter igen varit där. Tar fram rätt cykel efter ens behov och har helt rätt inställning!!

Kristina Elmén

mer än ett år sedan

Köpte cykel efter lång tid och fick både vänligt bemötande, bra cykel och mycken uppmuntran.

Nöjd kund

mer än ett år sedan

Håller med om att de har låga priser på sina cyklar, men jag är väldigt nöjd med både min cykel och servicen som jag har fått.

Anonym användare

mer än ett år sedan

denna affär har ett stort utbud och har en personal som vet vad de pratar om! de är mycket trevliga och jag köpte mig en cykel och är mycket nöjd med den!!

anonym

mer än ett år sedan

Linderoths är bara ute efter att sälja cyklar, inte att få nöjda kunder! Efter att först ha varit tvungna att lägga handpenning på cykeln, kom vi dit några dagar senare och slutförde köpet. På vägen ut snubblade jag och stukade foten, pga att kullerstenar saknades vid ingången och där var hål. Fick så ont att jag fick sitta kvar på trappen LÄNGE och kvida. Han som sålde cykeln till oss kom ut, gick runt mig och ställde upp cykeln som jag vält i fallet, och gick in igen! När min son som var med behövde låna toaletten blev han nekad, trots att jag satt där och inte kunde hjälpa honom någon annanstans. Och då hade vi just köpt en cykel av dem för 3700:-! Efter röntgen och kryckor dagen efter åkte min man dit för att prata med dem, och då nekar de till allting. "Vi säljer 1300 cyklar i månaden, så det där kan vi inte minnas". Går aldrig dit igen!!!

CAROLA

mer än ett år sedan

totalt värdelös butik! dåligt bemötande, otrevliga! jag skulle kunna fortsätta!! nä fy slå igen!

lantis

mer än ett år sedan

Att ta kontakt med en kund när den beställda servicen/reparationen blir dyrare än vad som diskuterats, borde vara en självklarhet, om man är seriös företagare. Vill man sedan prata om detta med företaget blir man avfärdad på ett förnedrande sätt. Aldrig mer cykelköp eller service där.

Anonym användare

mer än ett år sedan

snabb survice, bra priser och mycket trevlig personal! rekommenderas starkt!

Pippi

mer än ett år sedan

Bara undrar hur en affär med så otrevlig personal får finnas kvar utan någon form av anmärkning!?! Tycker man hör allt fler som klagar över fruktansvärt dåligt bemötande och inget händer! Hur en affärsinnehavare törs skrika på och hota sina kunder övergår mitt förstånd! Att han sen slänger på luren i örat när konsumentombudsmannen i kommunen ringer är ju helt otroligt dåligt... Skämmes!!

Linda

mer än ett år sedan

Som rubriken antyder, det mest otrevliga bemötande jag nånsin träffat på. Han lyssnar inte, skriker i örat på en och slänger på luren när man pratar med dem i telefon. Konsumenträtt och konusmentlagen anser chefen kunna på sina fem fingrar. Men om man läser lagen så har han inte ett enda rätt... Vet inte om jag är ledsen över att det rör sig om en struntsumma eller om jag önskar att det rört sig om mer pengar, då hade jag anmält affären till ARN och med 100% säkerhet fått ett utfall till min fördel. Handla varsomhelst men inte där... Och jag tycker betyget 1, inte så bra - bättre kan ni är alldeles för generöst. Överkryssad sol hade stämt bättre.

Lkp-bo

mer än ett år sedan

Får många år sen gick min till Linderoths och köpte/beställde en cykel till mig. När han sen skulle hämta upp den var det inte vad de avgjort, eller iaf inte till det priset. Då blev det ingen cykel därfrån och aldrig mer affär där för hans del. Jag har själv handlar och reparerat smågrejer från linderoths, men det är dyrt med de mesta och tar lång tid. Hört många liknande historier genom åren från släkt och vänner.

Missnöjd

mer än ett år sedan

Linderoths hade erbjudande på damcyklar. Var där och tittade. Ville ställa undan en cykel till sambon och var då tvungen att betala handpenning som jag inte skulle få tillbaka om vi inte köpte cykeln. Har aldrig varit med om detta i en cykelaffär och tycker detta är en konstig policy. Att få service utförd i denna butik kan ta också ta tid! En vecka för att ställa in bromsar och växlar.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070494462007-049 446 20070-494 46 200704-94 46 20070-4944620