Om Lindblad Studio AB

Välkommen till Lindblad Studio! Foto, Film och Trycksaker.

Företaget

”Good enough” är ingenting för oss. Vi vill mer. Vi vill överraska dig och dina förväntningar. Att du blir supernöjd är det bästa vi vet.

Vad vill du förmedla i din bok, film eller på din hemsida? Vi hjälper dig tolka det i färg, form, foto och film så att du når ut med ditt budskap.

Vi tar helhetsgreppet på ditt uppdrag och det är enkelt att jobba med oss. Vi pratar så du begriper och svänger oss inte med krångliga facktermer. Du får en person som lotsar dig genom hela produktionen fram till färdig trycksak, film eller hemsida. Gäller det film eller foto är det oftast Bobos bord, handlar det om trycksaker eller webb tar Mette hand om dig.

Seriös, noggrann och effektiv är grunden i allt vårt arbete. Och så kanske lite humor – det måste ju vara kul att jobba!

Vi jobbar ofta tillsammans i våra uppdrag. Ibland kopplar vi även till oss annan expertis, det kan till exempel vara en skribent, musiker eller speaker.

Vi gillar människor och vi gillar djur och natur. Att värna miljön är viktigt för oss. Hemma i vardagen väljer vi ekologisk och närproducerad mat. I företaget använder miljöcertifierat tryckeri och blir extra glada för uppdrag som har med miljöengagemang att göra!

Foto

Bobo fotar allt från reklam och företagsfoto till porträtt, djur och natur. Den vanligaste kunden är ett företag, organisation eller myndighet.

Bobo började sin bana i början på 80-talet som kopist på proffslabb. Detta specialintresse har förfinats och idag är han, förutom driven stillbilds- och filmfotograf, skicklig på digital bildbearbetning, retusch och montage.

Bobo är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och använder SFF:s prisguide för debitering av fotouppdrag.

Film

Vi producerar film för företag, organsiationer, myndigheter och TV. Det kan vara allt från en treminuters företagsfilm, kortfilm på youtube eller webb-tv till en lång tvdokumentär.

Tillsammans har vi bland annat producerat två entimmesdokumentärer för SVT, “Maten som skövlar” och “Med känsla för hästar”. Bobo har tidigare producerat “Hylands hage” och “Indiska”. Vi har också gjort filmer för bland annat Nyköpings kommun, Flens kommun, Oxelösunds Hamn, Studsvik, Volvo Parts, Flens Byggelement och Mac Gregor.

Trycksaker

Vi producerar trycksaker, allt från logotyper och visitkort till rollups, broschyrer och böcker. Oftast är det Mettes bord, men många gånger bidrar Bobo med illustrationer och foto.

Vi översätter dina ord till ett grafiskt uttryck. Vi vet hur man använder bilder, illustrationer, typografi och luft för att skapa harmoni och hur man skapar spänning med hjälp av kontrast i storlek, färg, och form.

Lindblad Studio ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lindblad Studio AB Fotograf, Nyköping - 1
  • Lindblad Studio AB Fotograf, Nyköping - 2
  • Lindblad Studio AB Fotograf, Nyköping - 3
  • Lindblad Studio AB Fotograf, Nyköping - 4
  • Lindblad Studio AB Fotograf, Nyköping - 5

Lindblad Studio AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

070626176207-062 617 62070-626 17 620706-26 17 62070-6261762