Om företaget

Vi monterar och säljer stängsel, grindar och stängsellarm. Vi erbjuder totallösningar inom stängsel och områdesskydd. Bland våra kunder finns såväl industrier som kommuner i södra Sverige. Snabb service gällande reparation och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
036-34 03...
Adress

Idrottsvägen 4

57168 Malmbäck

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi monterar och säljer stängsel, grindar och stängsellarm. Vi erbjuder totallösningar inom stängsel och områdesskydd. Bland våra kunder finns såväl industrier som kommuner i södra Sverige. Snabb service gällande reparation och underhåll av stängsel. Välkommen!

Vi, Håkan och Erika Lindberg, startade Lindbergs Stängselmontage hemma i garaget år 2005. Under 2011 expanderade företaget och vi köpte Vätterstängsel i Jönköping. 2013 köpte vi en fastighet i Malmbäck för att växa ytterligare då vi behövde vi mer yta för ett större lager. Vi håller till där än idag. Malmbäck är en bra utgångspunkt för oss eftersom vi verkar i Jönköpings län men även andra delar i Sverige. 2014 byggde vi ett helt nytt kontor och personalutrymme. Håkan och Erika har och vill investera och utveckla Lindbergs Stängselmontage till att alltid vara det bättre alternativet inom områdesskydd.

Vi har i dagsläget tio anställda montörer, men vi siktar på att snart kunna anställa fler. Vi ser oss alla som ett team som arbetar utifrån att allt vi gör är noggrant och rätt utfört. Som team stöttar och hjälper vi varandra att hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. Vi har en stabil grupp med anställda som mest med 35 års erfarenhet av stängselmontering.

Lindbergs Stängselmontages utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Lindbergs Stängselmontage

Omsättning

25 224 tkr

Vinstmarginal

7.30 %

Anställda

18

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Lindbergs Stängselmontage finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

JH Lindbergs Stängselmontage AB

Org.nr:

5567406227

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43290 Andra bygginstallationsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

19.10.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

036340392

03-634 03 92

036-34 03 92

0363-403 92