Om Lind Promotion AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

3.3 km

Subway

3.5 kmstigs

stigs

4.1 kmAinas café

Ainas café

Lind Promotion AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLind Promotion AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.02.1993
Org.nr:5564609112
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1 - 49 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Hugo Staffan LindLedamot
Eva Laila Monica LindSuppleant

Omdömen om Lind Promotion AB

God mat t-revlig personal

mer än ett år sedan

Har enbart varit där på lunch men massor av ggr. Maten är mycket bra, man får alltid alternativ och dessutom soppa, bröd och pizza slice. Risken är att jag blir tjock då jag får så mkt mat för pengarna. God grönsaksdisk.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Lunchserveringen trevlig med god sallad, buffen är bitvis väldigt tråkig med halvfabrikat liksom de flesta restauranger i Skellefteå, middagen har jag inte provat men det jag sett av menyn ser den trevlig ut. After work fredagar ser trevlig ut samt prisvärd. Sommartid är det ett perfekt ställe att ta en öl eller ett glas vin på eftersom uteserveringen ligger ut mot gågatan. Snittålderna är något äldre ca 25-45 och detta skapar en lugn atmosfär. Ofta har de också trubadurer

Anonym användare

mer än ett år sedan

Fredagar och lördagar har Carl Viktor en pub-aktivitet. Lite mycket folk, men förståeligt med tanke på den lilla ytan. Kompetent personal, snabb service vid högt bartryck. Smutsiga toaletter. Blandad ålder. Serviceinriktade vakter som man känner förtroende för samtidigt som de är trevliga. Varierande kvalité på trubaduren. Men kompenseras med stor variation. Relativt stort utbud på vin, öl, cider och sprit. Mysig atmosfär. Man känner sig välkommen på Carl Viktor.