Om Limerick's Kakel & Bygg AB

Noggrannhet och hög kvalitetpå utfört arbete ger oss nöjda kunder som återkommer.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Limerick's Kakel & Bygg AB Snickare, Lund - 1
  • Limerick's Kakel & Bygg AB Snickare, Lund - 2
  • Limerick's Kakel & Bygg AB Snickare, Lund - 3

Limerick's Kakel & Bygg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLimerick''s Kakel & Bygg Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.12.2015
Org.nr:5590448568
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall700 - 999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten, 43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

William Allan LimerickLedamot
Åsa Annika Petra LimerickSuppleant

Omdömen om Limerick's Kakel & Bygg AB

Cilla Kruse

mer än ett år sedan

Bättre hantverkare går inte att hitta! Professionell, noggrann, punktlig, ordning och reda, informerade löpande om arbetet, flexibel, allt med vänlighet och glimten i ögat. Ett rent nöje från första kontakt till klart badrum och tvättstuga, ett stort tack Billy!

Carolina Westerdahl

mer än ett år sedan

Renoverade mitt badrum hösten -21 och nöjd från början till slut! Så glad över att kommit i kontakt med Billy som är såväl trevlig som noggrann och punktlig. Uppdaterar och informerar ständigt under arbetets gång. Och när det inträffade en oförutsedd händelse löste han det galant tillsammans med Löddes Kakeltjänst :)

Kan varmt rekommendera Limerick´s Kakel & Bygg. Ett lätt val när det är dags för nästa badrumsrenovering :)

Per-Erik Åstrand

mer än ett år sedan

Billy renoverade vårt badrum i Mars 2021 och vi är mycket nöjda med resultatet! Han är väldigt professionell och noggrann och har dessutom väldigt bra samarbetspartners. Vi hade en mycket bra dialog under hela renoveringen. Rekommenderar starkt Billy!

Niklas Mandorf

mer än ett år sedan

Vi hade Billy renoverade vårt badrum under vintern 2020. Vi tog in 3 offerter och Billy var inte den billigaste men valet ångrade vi inte då allt arbete flöt på enligt plan med perfekt resultat och inga oväntade extra kostnader uppkom som inte var överenskomna innan fakturan kom. All övriga hantverkare som Billy har i sitt "team" är super bra med kunden i fokus. Att han dessutom alltid kommer i exakt tid och är trevlig samt städar upp allt varje dag är en extra bonus.

Viktor

mer än ett år sedan

Gjorde ett helt badrum bra, 4/5. Bakfall på klinker i dusch och intorkade fogklickar drar av. Litar på att fallet i flytspacklet är bra och bakfallet är litet. Fogklickar är stora klickar som jag själv kunnat skrapa bort med lite jobb (dvs. inte den typ av missfärgning/flammighet som kan förekomma med pigmenterad fog). Dessa är alltså inte klagomål utan små olägenheter som drar av från perfekt arbete.
Diverse oenigheter med bl.a. två icke fullföljda muntliga överenskommelser drar av en till

Svar från företaget

If I remember right - you had smaller klinker on a net in the shower area - some times these tiles on the net are not perfect- but your fall was good before these tiles were laid

[email protected]

mer än ett år sedan

Utomordentligt arbete av väldigt hög kvalitet till bra pris, tider hålls som var överenskomna från början, inga konstiga tillägg. Kort sagt ett perfekt arbete!!

Sara Chaya B

mer än ett år sedan

När det var dags att renovera vår tvättstuga anlitade vi Limericks Kakel & Bygg för tredje gången - dessförinnan har Billy renoverat två badrum åt oss - och det var det självklara valet. Om Billy gör jobbet, så blir det bra - vi vet att tätskiktet monteras noggrant och i enlighet med branschens alla regler och kaklet/klinkers kommer att läggas så snyggt det bara går. Dessutom är han generös med både praktiska och estetiska råd och är alltid - på minuten! - punktlig.

SOFI PETERSSON

mer än ett år sedan

Billy och hans team är fantastiskt proffsiga, kunniga och trevliga. Vi kan varmt rekommendera dem. Billy är inte bara kunnig och renoverar badrummet till perfektion utan han är också respektfull och lyssnar och samarbetar fantastiskt bra. Billy kommer alltid i tid och kommunicerar kontinuerligt genom hela processen. Att ha Billy som hantverkare hemma hos sig känns mycket tryggt. Vi är helt enkelt fantastiskt nöjda!!!

Kristin Näs

mer än ett år sedan

Nu har Billy precis avslutat renoveringen av vårt andra badrum och vi är minst lika nöjda med slutresultatet av detta som med förra. Under renoveringen fick vi lite otur med leverans av kakel och möbler. Något som satte press på tidsplanen och koordineringen av samarbetspartner. Då imponerade verkligen Billy med sin flexibilitet och problemlösning. Utan att det var inom hans ansvarsområde av projektet så löste han ändå situationen och var till stor hjälp för oss. Billy är inte bara väldigt proffsig och noggrann utan även serviceminded och lyhörd. Något vi värdesätter mycket vid en sådan stor investering. Vi är återigen tacksamma att vi valde att arbeta med Billy. Vi kunde hålla oss till tidsplanen, trots förseningar och strul från annat håll, och till samma kvalitet som alltid!

Kristin Näs

mer än ett år sedan

Vi har precis avslutat första badrumsrenovering av två som kommer utföras av Limerick's Kakel & Bygg AB och vi är jättenöjda!

Från första stund fick vi förtroende för Billy. Han stack ut bland hantverkarna som lämnade offert genom att det märktes att han tittade på arbetet ur en hantverkares ögon. Som exempel lade han märke till detaljer som andra firmor inte hade påpekat vid tidigare hembesök och det va avgörandet för oss.

Billy är inte bara serviceminded utan också en väldigt trevlig och sympatisk person, vi trivdes med att ha honom i huset och vår tvååriga son längtade efter honom varje morgon.

Det märks att Billy har en stolthet för sitt arbete genom hans noggrannhet och professionalism i alla delar av renoveringen. Samtliga av Billys samarbetspartners bemötte oss på samma sätt och var också väldigt professionella och lösningsorienterade. Det var aldrig besvärligt eller obekvämt att öppna vårt hem för Billy eller hans team.

Någonting vi uppskattade väldigt mycket var att Billy höll oss kontinuerligt informerade om förloppet och beräknat slutdatum. Det gjorde att vi hela tiden visste var i renoveringen vi befann oss.

Slutresultatet blev jättebra och vi är mer än nöjda. Billy förvandlade en mörk och tråkig plastgrotta, som vi knappt aldrig använde, till ett ljus och lyxig oas som vi har svårt att lämna.
Nu ser vi fram emot nästa renovering!

Dominice Goodwin

mer än ett år sedan

Billy renoverade två stora badrum i vår etagelägenhet. Kan varmt rekommendera Billy för dem som letar efter plattsättare som kan sin sak vad gäller svåra speciallösningar eller har tänker använda stora/dyrare plattor. Resultatet var absolut toppklass! Tänkte göra ett avdrag med en "sol" p.g.a. en dust vi hade om vad som ingick/inte-ingick i offerten efter arbetet var påbörjat... men med tanke på att slutresultatet förtjänar 6/5 solar så får det bli 5/5.

Roger Andersson

mer än ett år sedan

Limerick har renoverat våra badrum under höst och vår 2016-2017, med ett resultat som vi blev mycket nöjda med. Billy Limerick är en hantverkare med yrkesstolthet vilket visade sig i både arbete och resultat. Vi kan varmt rekommendera Billy Limerick och hans firma. Monica & Roger

Annika Noaksson

mer än ett år sedan

Limerick's kakel och bygg har precis renoverat klart vårt badrum samt byggt om en bastu intill till en klädkammare. Vi är otroligt nöjda med arbetet och resultatet. Kommunikationen har hela tiden varit jättebra och vid dagens slut har vi vetat vad om har gjorts och hur planen ser ut framöver. De få problem som har uppstått har också lösts smidigt.

Thomas Lindén

mer än ett år sedan

I juni renoverade Limerick's Kakel och Bygg vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet. Bra utfört arbete! Utöver yrkesskickligheten så blir man alltid trevligt bemött. Billy med medarbetare är också väldigt tydliga i sin kommunikation - tidplan, ev utmaningar och lösningar diskuteras tydligt och effektivt. Om ni är ute efter kvalitet och pålitlighet, anlita Limerick's Kakel och Bygg AB!

Martina Palmqvist

mer än ett år sedan

Vi har precis för andra gången haft Limerick's Kakel och Bygg i vårt hem för renovering av två rum och även denna gång är vi mer än nöjda med resultatet. Bra utfört arbete, snyggt och prydligt lämnat efter sig i slutet av varje arbetsdag. Billy med medarbetare dyker upp punktligt efter överenskomna tider. De är mycket noga att kommunicera de dagliga framstegen och kommande dagars arbete vilket gör att man har god insyn i vart man befinner sig i processen. Limerick's Kakel och Bygg AB är föredömliga att jobba med och vi är mycket glada över att ha hittat denna firma. De får utan tvekan vår varmaste rekommendation.

Kristina Olausson

mer än ett år sedan

Min magkänsla stämde! Vid min förra badrumsrenovering gick jag emot min magkänsla när jag inte valde Limericks kakel, därför var det utan tvekan jag valde Billy & Co nu när det andra skulle renoveras. Nu har jag ett jättefint badrum som är gjort med stor skicklighet och noggrannhet. Kvalitetskänsla rakt igenom. Billy kom med tips och råd, höll mig informerad om alla steg och kommande jobb. Alla kom den tid de sagt, städade och höll omgivningen snygg, alla jättetrevliga och lättsamma! Jag har rekommenderat Limericks till många i min omgivning, hade jag haft fler badrum hade jag vänt mig till Billy igen. Jag ser nu kvalitetsskillnader i mina två helrenoverade badrum och det badrum Limericks gjort vinner!

Annika Hindemith

mer än ett år sedan

Vi kan varmt rekommendera Billy till andra som funderar på att renovera sitt badrum.

Annette Olausson

mer än ett år sedan

Finns inget dåligt.Endast positivt.Är verkligen ett företag man kan och kommer att rekommendera till kompisar

Lotta Eker

mer än ett år sedan

Vi kan varmt rekommendera Billy Limerick, och kommer definitivt att kontakta honom nästa gång vi ska renovera badrum eller göra annat kaklingsarbete. Vi skulle renovera ett litet badrum med dusch och toalett och tog in offert från ett par olika företag som rekommenderades här på Eniro. Limerick var inte billigast, men vi valde honom dels för att det kändes bra med en mindre firma och mer personlig kontakt, dels för att han verkade flexibel och kom med egna idéer och åsikter som vi inte hade tänkt på.

Billy har stor yrkesstolthet och är verkligen mån om sina kunder och att de ska bli nöjda. Han är också trevlig och kommunikativ. Varje morgon kom han på utsatt tid, och han höll oss löpande uppdaterade om vad som hände. De medarbetare han tar in för snickeri, el och rörmokeri är också mycket duktiga. Under arbetets gång hittades fuktskador, och vi fick avbryta arbetet och ha byggfläktar igång ett par veckor. Billy jobbade sedan långa dagar och helg för att se till att vårt badrum skulle bli klart i tid till jul! Och slutresultatet blev väldigt bra.
Rekommenderas!

Maria Wedel

mer än ett år sedan

Billy driver sitt företag med inställningen att kunden ska bli nöjd och såväl Billy som alla han tar hjälp av har en yrkesstolthet som innebär att de aldrig lämnar ifrån sig annat än ett bra jobb. I vårt fall upptäcktes fukt och mögel när golvet tagits bort. Mindre seriösa hantverkare hade kanske snabbt byggt över eländet, men det gjorde inte Billy och Jonas. Om det är någon del av badrumsrenoveringen som inte Billy känner att han behärskar till 100% tar han hjälp av de som kan. Det känns tryggt. Ett grundligt arbete blev gjort och i slutänden fick vi ett fräscht badrum som vi längtar hem till! Tack Billy, Jonas, Loay och alla andra inblandade.

Martina Palmqvist

mer än ett år sedan

Ett varmt och hjärtligt tack till Billy från Limerick's kakel & bygg men även till Alex (VVS) och Loay (El) som har förvandlat vårt slitna badrum till ett fantastiskt badrum. Efter att ha letat i över ett år efter en hantverkare hittade vi Billy och vi kände direkt att det var rätt person att anlita. Vi har totalrenoverat badrummet samt byggt ut det. Det var ett mycket omfattande arbete där allt gjordes om från grunden. Slutresultatet blev fantastiskt. Punktlighet, kommunikation och framför allt ordning & reda är det vi fått varje dag av Billy genom hela renoveringen. Kunnig, dedikerad och engagerad är det som bäst beskriver Limerick's kakel & bygg med samarbetspartners. Vi är otroligt tacksamma och kan varmt rekommendera honom till andra som går i renoveringstankar. Det är härligt att få träffa människor som är proffsiga, som brinner för sitt arbete och som levererar kvalité.

Marielle & Mike

mer än ett år sedan

Billy och David har varit lyhörda för våra önskemål genom hela processen från planering, genom utförande till utvärdering. De har brytt sig om även den minsta detalj och har hela tiden pratat med oss om vad som varit på G.

Det har varit ett rent nöje att ha dem hemma hos oss, det är ett härligt gäng! Dessutom lämnar de alltid städat efter sig varje dag.

Nu har vi ett superfräscht badrum av förstklassig kvalité, det är bara att tacka och bocka. Om vi nånsin behöver renovera ett badrum igen vet vi vem vi ska ringa, tack Limerick's!

Carl, Ulf & Christina

mer än ett år sedan

Vi har låtit Limerick´s Kakel & Bygg totalrenovera ett badrum i en äldre fastighet i Lund. De har gjort ett fantastiskt jobb och vi kan varmt rekommendera att anlita dem. Det här är hantverkare med yrkesstolthet - allt har skötts på ett otroligt professionellt sätt och vi har hela tiden hållits informerade om arbetsgången. De är dessutom mycket trevliga och lämnade lägenheten välstädad varje dag. När vi nästa gång ska renovera kommer vi inte att leta efter hantverkare - vi kommer att anlita Billy, David och Alex igen!

Gunilla

mer än ett år sedan

Billy och David bytte ut plastmatta mot klinker i min tvättstuga och resultatet blev mycket bra! De kom när vi kommit överens om, jobbade effektivt och var trevliga och kommunicerade hela tiden om vad som var gjort och vad nästa steg skulle bli. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem till alla andra!

Anneli Larsson

mer än ett år sedan

Jag har nu anlitat Limerick's Kakel & Bygg för fjärde gången. Det blev även denna gången både badrum och kök. Billy och hans kollega har så smarta idéer och lösningar för ett perfekt resultat. Dom tänker alltid utanför boxen och vill göra det bästa för mig/dig som kund även om det är mer arbetsamt för dom att genomföra. Det färdiga badrummet visar tydligt perfektion! När man anlitar Billy och hans kollega kan man koppla av och lita på att allt faktiskt blir bättre än man någonsin kunnat föreställa sig. Det har hänt mig varje gång! Jag kan ännu en gång varmt rekommendera Limerick's Kakel & Bygg! För mig finns inga andra alternativ.
Tack Billy och David!!

Gunnel Oldbring

mer än ett år sedan

Efter att ha hört mycket gott om Billy Limerick, David O´Donnell och de andra, ville jag att just de skulle renovera mitt ålderstigna badrum. Det var ingen lätt uppgift! Allt gick inte planenligt heller. Asbestsanering tillkom, strul med golvbrunnen likaså. Men inget kunde rubba de här männens lugn och tillförsikt. De hittade lösningar som jag inte trodde var möjliga. Jag kunde följa deras arbete på nära håll de här veckorna och jag är djupt imponerad av deras kunskap, kompetens och flexibilitet. Deras gedigna erfarenheter inom bygg- och renoveringsbranschen präglade hela den här arbetsprocessen på ett verkligt tydligt och positivt sätt.
Billy och hans män tillförde dessutom den här tillfälliga byggplatsen - mitt hem - skön musik och trevlig samvaro. Ett extra tack för deras omtanke att städa efter sig var dag!
Idag har jag ett fint och funktionellt badrum. Jag är mer än nöjd och återkommer troligen snart med förfrågan om nya uppdrag. Jag vill härmed varmt rekommendera Limerick´s Kakel & Bygg till andra!

Emma och Per-Anders

mer än ett år sedan

Vi har nu renoverat ett andra badrum och för oss var det ingen tvekan om att Billy och hans killar skulle komma tillbaka och åter göra arbetet. Även denna gång är resultatet över all förväntan! Förutom att arbetet utförs professionellt och inom utsatt tidsram så är Billy, Davie och de andra personliga, hjälpsamma och måna om att allt ska bli perfekt. Nu ska vi fundera ut nästa projekt...

Eddy Åberg

mer än ett år sedan

För över två år försökte jag finna en tidigare kollega i det brittiska judolandslaget, Tommy Limerick. Fann då Billy Limerick, som visade sig vara hans nästkusin, bodde i Lund och höll på med kakel!!

Beslöt att renovera huset i år (2012) och kom att tänka på Billy. Kontaktade honom och efter att ha utvärderat offerterna fick han och hans kollega David O’Donnell jobbet. Det blev två badrum och ett kök. Ett val som vi aldrig har behövt ångra.

Vi kan konstatera, att precis som alla andra, att vi fick uppleva ett mycket professionellt och med hög precision genomfört arbete, där de dessutom koordinerade de andra inblandade hantverkarna. Tillika är både Billy och David mycket trevliga personer och personligheter, så vi rekommenderar dem varmt. Ni kan knappast finna någon bättre.

Per och Åsa

mer än ett år sedan

Det har nu gått några veckor sedan vårt badrum blev klart.
Vi är mycket nöjda både med resultatet och hur renoveringen utfördes.
Allting gick mycket smidigt och professionellt tillväga. Dessutom har det varit ett stort nöje att ha Billy och hans medarbetare här hos oss, trevliga, ärliga, glada, punktliga och alltid noga med att städa upp efter sig. Framför allt vi tacka David som satte upp kaklet. En mycket trevlig, hjälpsam, noggrann och duktig man, som verkligen var mån om att allt skulle bli så bra som möjligt. Så vi vill ge våra allra bästa rekommendationer till Limericks Kakel och Bygg. Att anlita Billy för badrumsrenovering garanterar för högsta kvalitet på alla plan.

Emilia Larsson

mer än ett år sedan

Jag har haft nöjet att träffa Billy flertalet gånger. Efter en utmärkt renovering av mina föräldrars badrum har han även renoverat mitt. Jag har fortfarande dåligt samvete då jag tänker på hur Billy i dagar fick slita med min fastgjutna golvbrunn. Billy är verkligen kompetent inom badrumsrenovering. Utöver sin kompetens är han väldigt ärlig och genomför bara uppgifter han är säker på kommer att bli bra och korrekt utförda. Han är också mycket tydlig mot en som kund om vilket material som blir bäst och varför samt bidrar med välbehövliga råd i beslutsprocessen. En daglig dialog om renoveringen förs för att man som kund ska vara uppdaterad och veta hur det går. Billy kontaktar även rörmokare och elektriker när det behövs, av vilka alla är kompetenta och trevliga. Billy är även noga med att städa och plocka undan skräp från renoveringen. Jag kan verkligen rekommendera Limerick´s kakel och bygg. Inte nog med att arbetet utförs på ett exemplariskt sätt, Billy är även så genuint trevlig att han i slutet känns mer som en vän än som en hantverkare.

Torbjörn Nilsson

mer än ett år sedan

"Vi anlitade Limericks Kakel & Bygg för att renovera vårt badrum i en lägenhet i centrala Lund. Eftersom vi hade dåliga erfarenheter från en tidigare renovering av samma badrum var det extra skönt att snabbt kunna konstatera att Billy från Limericks Bygg & Kakel är en mycket skicklig, noggrann och trevlig hantverkare, som hela tiden håller en ajour med hur arbetet fortlöper. Även rörläggare, putsare och elektriker var ytterst kompetenta. Badrummet blev färdigt på utsatt tid och det blev precis så fint som vi hade önskat. Vi kan varmt rekommendera Limericks Kakel & Bygg."


Torbjörn & Gudbjörg

Emma och Per-Anders

mer än ett år sedan

Billy renoverade vårt badrum och vi kunde inte varit mer nöjda. Noggrannhet och en stor omsorg om att det ska bli perfekt. Han hjälpte oss även med lite andra saker under tiden och gav oss goda råd. Pålitlig, och arbetade bara hos oss till allt var färdigt. Vi skulle absolut rekommendera Limericks kakel till alla!

HG

mer än ett år sedan

Jag anlitade Limerick's Kakel och Bygg för renovering av vårt badrum.
Det fungerade smidigt. Arbetet påbörjades och avslutades i tid och resultatet blev mycket bra.
Jag kan därför definitivt rekommendera företaget till alla som behöver hjälp med liknande arbeten.

nina hedgren

mer än ett år sedan

Billy renoverade vårt stora badrum april/maj 2022. Vi är supernöjda med resultatet och älskar vårt nya badrum. Under hela renoveringen har Billy varit mycket bra på att kommunicera om processen, alltid varit i tid och utfört ett noggrant hantverk. Vi har upplevt både Billy och hans samarbetspartners som mycket professionella och trevliga att ha i huset. Varma rekommendationer från oss.

[email protected]

mer än ett år sedan

Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt nya badrum! Billy har en fantastisk personlighet och är otroligt professionell i sin yrkesutövning. När det kommer till punktlighet och god kommunikation är Limerick ”best in class”. Jag kan varmt rekommendera detta företag.

Annica Stening

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med Billys renovering av våra två badrum. Han var tydlig från början med vad som behövde göras, och har under arbetets gång kommunicerat löpande om hur arbetet fortskrider, hur planeringen ser ut och vilka tider han är på plats. Oförutsägbara problem har han och teamet löst och tidsplanen har hållits. Billy är noga med att städa efter sig varje dag och är en mycket trevlig person att ha hemma. Även samarbetspartners inom VVS, el och plattsättning har gjort ett mycket bra jobb.

Nope Nope

mer än ett år sedan

Strålande planering och genomförande av renovering av ett av våra badrum. Vi är mycket nöjda och har beställt jobbet för ytterligare ett badrum.

Andreas Wickman

mer än ett år sedan

Precis avslutat renovering av vårt badrum och är otroligt nöjda!! Väldigt glada över att vi valde Limericks Kakel och Billy som genomfört detta stora arbete med tydlighet, noggrannhet och glädje. Även de små "hinder" vi stötte på under tiden har hanterats på ett utmärkt sätt. Under hela arbetet har Billy kommunicerat med oss, vi har känt oss trygga och involverade. Och slutresultatet blev nästan bättre än vi kunnat hoppats på! 5 stjärnor utan tvekan!

Kristin Näs

mer än ett år sedan

Billy har precis gjort klart det fjärde badrummet som han renoverat åt oss. Dom två första badrummen var i vårt tidigare hus och vi var supernöjda med både Billys hantverk och bemötande. Vid besiktningen av huset fick hans badrum också högsta betyg av besiktningsmannen, som dessutom berömde hans plattsättning.
I vårt nya hus uppdagades en omfattande fuktskada i båda badrummen. Vi var då otroligt tacksamma att jobba med Billy som gjorde hela den osäkra resan trygg och badrummen är magiskt fina!

Joel Rönneman

mer än ett år sedan

Efter en snabb inhämtning av offerter och möten med aktörer i branschen så kändes det självklart att välja Limericks Kakel och Bygg. Billy visade redan på planeringsstadiet att han hade full koll på alla detaljer, kändes tryggt och bra. Vi valde att göra två badrum till ett och samtidigt byta fönster och ändra fasaden genom att sätta in en altandörr i badrummet. Detta komplexa projekt ledde Billy föredömligt och tog ansvar utöver hans område, bland annat hjälpte han oss så att fönster och dörrar hamnade exakt rätt vilket gjorde att slutresultatet blev bra. Det vi trodde skulle bli ett "mardrömsprojekt" med damm och smuts i hela huset blev ett riktigt roligt och kul projekt tillsammans med Billy. De samarbetspartners som hjälpte till var lika proffsiga. Letar ni efter någon som är noggrann, har koll på alla detaljer och har ett djupt kunnande i kombination med en yrkesstolthet så kontakta Limericks. Slutresultatet blev 10/10.

Anette Bodinger Larsson

mer än ett år sedan

För tre år sedan renoverade Billy och hans team vårt första badrum som blev fantastiskt fint. Det allra bästa var nästan att allt löpte på så smidigt, en tät dialog gjorde att vi aldrig behövde undra om någonting, Billy låg hela tiden steget före och informerade oss om vad som komma skulle. När det nu var dags att renovera vår gästtoalett var valet lätt. Vi väntade glatt ett halvår på Billy bara för att vi visste att han inte lämnar något åt slumpen. Toaletten är nu färdig, förvandlingen är ett rent trolleritrick. Vi njuter i fulla drag av vår fräscha gästtoalett som blev snyggare än vi någonsin kunnat föreställa oss. Som vanligt var det ett rent nöje att ha Billy och hans proffsiga medarbetare i huset. De löser allt med stor professionalitet och glatt humör. Vi är supernöjda och kan ge Limerick's Kakel & Bygg våra bästa rekommendationer!

Hans Olausson

mer än ett år sedan

När det var dags att renovera vårt badrum valde vi att vända oss till Billy Limerick utan att begära in offerter från andra. Vi litade helt och fullt på de omdömenhan fått av tidigare kunder. Ocg det ör inget vi ångrar idag när vårt tidigare så trista och fuslkbyggda badrum nu står färdigt på exakt den dag som Billy utlovat att det skulle vara klart. Att badrumsmöblerna inte kom i tid såg vi som ett stort problem men Bilky och Alex( från Hyle'n&Kjellander VVS AB) ställde upp och fixade monteringen trots stundande storhelg.
Att riva ett äldre badrum kan innebära att man stöter på överraskningar. Och det gjorde man hos oss. Sneda väggar och tak som måste riktas, kvarlämnad gammal plastmatta under klinkern, rördragningar som inte är godkända och elen huller om buller. Det merarbete som som krävdes och den merkostnad det innebar redovisades av Billy under arbetets gång.
Vi visste också hela tiden vad som skulle ske nästkommande dag/ dagar.
Som kund måste man känna tillit till den/ de hantverkare man anlitar och kontakten med Billy och hans " team" har varit otroligt bra under hela renoveringen.Vi kände oss trygga med den professionalism som fanns och med det bemötande vi fick av samtliga inblandade.Våra egna idéer var inte alltid genomförbara pga gällande byggnormer men efter diskussion och med råd från Billy, elektriker, VVS- are kom vi fram till lösningar, som nu när allt är färdigt, visar sig fungera precis som vi tänkt oss.
Att ha hantverkare i sitt hem kan upplevas som " störande" men med Billy och hans kollegor upplevde vi det aldrig så.
Billy blir ens vän och bjuder på många roliga stunder.
Nästan så man önskarcatt det fanns ett badrum till att renovera.

Sara Chaya B

mer än ett år sedan

När vi hämtade in offerter, utmärkte sig Billy genom sin punktlighet och uppenbara yrkesstolthet. Och vi ångrade verkligen inte vårt val. Billy är kunnig och noggrann, ger kunden goda råd och uppdaterar en om hur arbetet fortlöper och vad som sker i de olika arbetsmomenten. Hans samarbetspartners är också de mycket duktiga och deras samarbete är smidigt. Aldrig blev det några onödiga uppehåll och badrummet var klart på den utlovade dagen, vilket vi - med tre små barn - uppskattade mycket. Resultatet är fantastiskt! Trots den lilla ytan känns badrummet nu lyxigt och alla kommenterar att det ser så välgjort ut. Dessutom är Billy så trevlig att det var ett nöje att ha honom i hemmet! Vi kan varmt rekommendera honom till er som går i renoveringstankar!

Britt Kjölstad

mer än ett år sedan

Det sunkiga badrum som fanns i den lägenhet jag köpte i somras är nu efter Billys fantastiska helrenovering mitt lilla lyxiga spa. Under arbetets gång förklarade Billy i detalj vad som gjordes och jag tvekade inte en enda gång över att jag valde honom för jobbet. Billy, en charmig och sympatisk människa, blev som en vän, och han gav goda råd även då vi inte hade exakt samma idéer om allt. De som anlitar Billy för en badrumsrenovering kommer inte att bli besvikna. Jag rekommenderar honom varmt för hans kompetens, professionalism och verkliga intresse för kundens bästa.
Britt Kjölstad, Lund

Stina Ekwall

mer än ett år sedan

Vårt badrum har precis blivit klart och vi kunde inte vara nöjdare. Vi har under renoveringens gång fått information med vad som har hänt under dagen eller vad som ska komma nästa dag, så vi har vetat vad som har varit på gång. Trots att renoveringen sträckte sig över flera veckor var det undanplockat och undanstädat varje dag så det kändes inte som en byggarbetsplats. Badrummet är gjort med noggrannhet och trots väder och lite annat blev det klart i tid och vi är verkligen nöjda över att vi valde Limericks.

Mattias Jeschko-Edberg

mer än ett år sedan

Vårt badrum har precis renoverats färdigt och vi är mer än nöjda. Som kunder har vi hela tiden fått väldigt tydlig kommunikation, planering och datum har följts exemplariskt, de gånger det uppstod oväntade problem så har dessa lösts på väldigt bra sätt. Det som har varit viktigast för mig som kund är att jag hela tiden kunnat lita på hantverksskickligheten hos Limerick's Kakel och Bygg.

Pia Cedergren

mer än ett år sedan

Badrummet blev jättefint. Mycket duktiga hantverkare som också gav förslag på olika lösningar. Kom alltid på överenskommen tid.
Tack för ett gott arbete och ett trevligt bemötande!

Christian Pålsson

mer än ett år sedan

Billy & co är oerhört kunniga, professionella och noggranna. Inget lämnas åt slumpen.
Tidsplaner följs, de kommunicerar hela tiden om vad som behöver göras och Billy har en mycket god känsla för vad som fungerar. Mitt nya badrum blev precis som jag hoppats på, fast bättre. De små detaljerna som gör det där lilla extra gör att jag är fantastiskt nöjd.

Lars Pettersson

mer än ett år sedan

Ett drygt år efter att Billy och hans kollegor förvandlade vårt slitna badrum på andra våningen här i Dalby till något helt fantastiskt så har de nu överträffat sig själva med vårt andra badrum. Som alltid, lyhörda, smidiga och alltid med bra råd. Kaklingen Billy gjorde var alldeles perfekt oxh badrummet hade inte kunnat bli bättre. Dessutom som alltid klart i tid. Jättestort tack från hela familjen! Lars och Tina

Ekki Rossling

mer än ett år sedan

Jag hade sett dem renovera 2 st. badrum i vår BRF med stort glädje hos dem som hade gjort det. Jag blev imponerat av deras sätt att utföra arbetet och hålla tiden som var utlovat.!! Även tips om färgavstämningen blev mycket bra så att resultatet blev precis så som vi föreställt oss att det skulle se ut alltså 100% nöjd. Det här skrivs 2 månader efter färdigställandet så att vi har haft tid att vänja oss vid badrummet, och resultatet ät fortfarande woow när vi kommer in i badrummet. Vi vill verkligen rekommendera Billy och hans kollegor!!

Anette Bodinger Larsson

mer än ett år sedan

Allt förlöpte väldigt smidigt, täta statusuppdateringar och informationsmöten gjorde att vi kände oss trygga med renoveringen under hela processen. Vi har ett gammalt hus och det tidigare grundarbetet i badrummet visade sig inte leva upp till dagens standard. Här informerades vi om de lösningar som stod till buds och fick råd om vilket som skulle vara den bästa lösningen och vad det skulle kosta extra.
Vi har också uppskattat att alla inblandade inte bara vara mycket professionella och duktiga inom sitt gebit, de har även varit mycket trevliga att ha omkring sig. De har visat stor respekt för att det varit ett hem de arbetat i och vinnlagt sig om att minimera det damm och byggskräp som en renovering alltid för med sig. stort tack Billy, Jonas (bygg), Loay (el) och Alex (VVS), vi rekommenderar er varmt!
//Anette & Jonas

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi anlitade Billy som totalentreprenör för att renovera vårt badrum i ett 50-talshus.
Renoveringen innebar även att riva en vägg och sätta igen en dörr för att göra vårt badrum större.
Under rivningsarbetet dök det upp oväntade överraskningar som gamla hus kan bjuda på, oönskade av både oss och Billy.
Billy hjälpe oss på ett föredömligt sätt man nog inte kan förvänta sig av alla hantverkare, han lade ner ett stort jobb för att stolt kunna överlämna ett badrum till oss med ett resultat som blev mycket bra och jag är fortfarande förundrad över hur han lyckades så bra med tanke på utgångsläget.
Tack så mycket Billy, Jonas och övriga underentreprenörer!
Om vi skulle gjort det igen så hade vi klart valt er!

Mattias&Malin

Lars Pettersson

mer än ett år sedan

Vi är verkligen fantastiskt nöjda med hur Limerick's Kakel & Bygg förvandlade vårt trånga, slitna badrum på andra våningen till något helt annat: ett ljust, fräscht och alldeles underbart helkaklat badrum. Med väldig känsla för detaljer, bra information hela tiden och en fantastisk lyhördhet för våra funderingar och idéer så hjälpte Billy Limerick tillsammans med sina båda kollegor Alex och Loay oss att få husets tråkigaste rum att bli det allra, allra finaste. Allt sköttes på avtalad tid och vi kommer definitivt att anlita Billy igen om vi får möjlighet till det. Stort tack till er! Lars & Tina, Dalby

Lovisa

mer än ett år sedan

Limerick's Kakel och Bygg har helrenoverat mitt badrum med utmärkt resultat. Det blev verkligen både snyggt och funktionellt! De har gjort allt precis som jag har velat ha det eller gett mig förslag på mer professionella lösningar. De har hela tiden hållit mig uppdaterad om vad som händer under renoveringen och ansträngt sig till det yttersta för att få mitt badrum klart i tid (utan att för den skull göra avkall på kvalitén). De är mycket lätta att ha att göra med, håller vad de lovar och dessutom måna om att hålla rent efter sig!

Jag skulle inte tveka en sekund att rekommendera Limerick's Bygg och Kakel till vänner!

Anonym användare

mer än ett år sedan

TACK BILLY LIMERICK !
Vi vill här med några rader säga stort tack till dig och dina medarbetare inom Limerickföretaget.
Totalrenoveringen av 1950-talets duschrum blev en trivselfullträff. Kakel-och klinkerarbetena har planlagts och utförts
på ett mästerligt sätt. Leve hantverket !
Dina medarbetare inom el och v/a, David resp. Alex, har också visat stor kunskap och varit mycket omtänksamma.
Vi tipsar gärna vänner och bekanta om Limericks gedigna tjänster.
Tack från Elisabeth o Knut Magntorn

Therese och Jonas

mer än ett år sedan

Efter att länge utan framgång sökt i vår bekantskapskrets efter rekommendation på duktiga hantverkare för att totalrenovera vårt badrum började vi leta på nätet. Vi hittade bl a Limericks kakel och efter att tagit in offert och referenser från fem företag valde vi att gå vidare med Billy och David, samt deras samarbetspartners och vi har inte ångrat vårt val. Deras offert var inte billigast men definitivt mest prisvärd. De är på plats hela tiden och inte hoppar mellan jobb, en annan viktig faktor var också att personkemin stämde och att deras erfarenhet gjorde dem till mycket bra bollplank i beslutsprocessen fram till den färdiga helhetslösningen. Vi kan bara instämma i vad andra skrivit tidigare vad gäller professionalitet, noggrannhet, flexibilitet och lyhördhet. De höll oss uppdaterade under hela arbetets gång och då vi själva köpt kakel, som visade sig inte uppfylla de krav vi ställt på toleranser när vi köpte det är vi glada att Billy och Davie dubbelkollade med oss istället för att bara sätta upp det. Det resulterade i en ny vända till kakelaffären och ett annat liknande kakel men med mindre tillåten variation på höjd och bredd (något att tänka på för alla).Under drygt tre veckors tid kom de punktligt och alltid med ett glatt humör, de städade undan varje kväll och det var en fröjd att se 'betonghjärtat' anta formen av ett nytt och fräscht badrum.

Billy och Davie är inte som några andra hantverkare vi tidigare stött på utan kan kan närmast beskrivas som 'friends with skills'. Vi är jättenöjda och när det är dags för badrum två kommer vi bara att ringa ett nummer. Anlitar ni Limerick's kakel får ni mer än bara ett välgjort badrum!

David

mer än ett år sedan

Jag hade ett jättetråkigt badrum med trista plastytor till väggar och en plastmatta på golvet. Det var verkligen dags att byta upp sig. Tipset om Limerick's Kakel & Bygg fick jag från min farbror som anlitat firman med gott resultat. Sagt och gjort, jag ringde och bokade tid. Så dök Billy upp med ett stort leende på läpparna och en härlig brittisk dialekt och det fullkomligt sprudlade av idéer om vad som skulle, borde och kunde göras. Samtidigt var han lyhörd till mina önskemål och lyckades inkorporera dem i sina egna tankar och planer. Han flyttade en vägg och förstorade mitt badrum rejält samtidigt som han utförde ett klanderfritt kakeljobb och satte in porslinet. Det blev rent ut sagt skitsnyggt. Ett år senare är jag fortfarande jättenöjd. Det är en fröjd att numera gå in i det en gång så hemska badrummet. Det ska också nämnas att, när tidsschemat brast på grund av kakelfog som missfärgades, så kallade Billy in förstärkning i form av kollegan David och båda kom och jobbade på en SÖNDAG för att få allt klart i tid!

Tusen tack för ett enormt bra genomfört arbete!

Peter o Kerstin

mer än ett år sedan

Jag tackar dom högre makterna att jag råkade gå in på nätet o kollade på badrumsrenovering.Tog kontakt med Billy om två badrum.Första personliga kontakten kändes bra o det blev bara bättre o bättre.Som kändes som ett kamratskap
Deras yrkeskunskap o noggrannhet är imponerande.Att man blir uppdaterad varje dag vad som komma skall var naturligt för Billy.Vilken hantverkare städar efter sig som Billy o grabbarna? Vilket team!Billy, David, Alex, Loay. Ni är Outstanding. Ha ett trevligt grillparty.

Bengt Johansson

mer än ett år sedan

Vi flyttade in på Klostergården till ett tråkigt badrum och en del extra problem.
Den befintliga kakeln var monterad med asbesthaltig fix, som fick tas hand om av en saneringsfirma. Detta stökade till ALL planering, men Billy Limerick organiserade arbetet på ett fint sätt och hjälpte oss dessutom med bortforsling av en del gamla dörrar m.m
Toppen serviceanda, trevlig atmosfär, lätt att komma överens!
Slutsats: Vi rekommenderar varmt Limericks Kakel & Bygg!!

David och Vipavan

mer än ett år sedan

Vi är ytterst nöjda med det jobb Billy gjorde hos oss. Vi satt i en tråkig situation efter ett hussvampsangrepp och behövde titalrenovera.Han förstod vår situation, visade stor empati och gjorde sitt yttersta för att avsluta arbetet med vårt badrum så vi kunde flytta hem igen. Inga extra kostnader, inga förseningar och ett mycket professionellt utfört arbete. Vi hölls hela tiden uppdaterade med vad som gjordes, varför det gjordes och vad som var nästa steg och när det skulle göras.
Finns inte många som Billy helt enkelt!
Kan inte annat än varmt rekommendera Limerick's kakel och bygg!

fredrik nilsson

mer än ett år sedan

Har renoverat ett par badrum tidigare och det brukar bli dyrare och ta längre tid än beräknat och sällan bli som man tänkt sej, så det var med en viss vånda vi drog igång det det senaste projektet. Det visade sig dock att Limericks kakel gjorde ett kanonjobb, höll tiden och budgeten, informerade kontinuerligt om arbetet och var mycket trevliga att ha att göra med. Dessutom blev resultatet lysande med en noggrannhet ner i minsta detalj och fantastisk finish, en eloge till David som satte plattorna. Finns ingen anledning att vända sig till någon annan.

Anki och Sam

mer än ett år sedan

Vi anlitade Limerick´s Kakel & Bygg för att renovera vårt badrum och vi blev oerhört nöjda! Badrummet blev precis som vi önskade! Billy är noggrann, omsorgsfull, punktlig, ordningsam och inte minst, oerhört trevlig! Han var noga med att uppdatera oss på vad han gjort under dagen, vilket gjorde att vi kände oss trygga. Vi rekommenderar Limerick´s Kakel & Bygg varmt.

Alf Johansson

mer än ett år sedan

Har just helrenoverat badrummet på ovanvåningen.
Jag är jättenöjd ! Jobbet utfördes med genuin kunnighet och noggrannhet av Limericks Kakel och Bygg. Billy och hans medarbetare hade hela tiden det där lilla extra att ge och bemötandet var proffsigt. Badrummet "överlämnades" i perfekt avstädat skick.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi anlitade Billy för renovering av vårt ena badrum och vår tvättstuga och vi är väldigt nöjda. Billy är väldigt noggrann och som någon på rejta tidigare påtalat kommer han med en hel del bra förslag som vi som amatörer inte tänkt på. Vi ska renovera vårt andra badrum till hösten och då kommer vi anlita Billy igen.

Anneli Larsson

mer än ett år sedan

Jag har anlitat Limerick's Kakel & Bygg ett flertal gånger. Billy Limerick har renoverat 2 badrum och 2 kök åt mig, med perfekt resultat. Jag blev mer än nöjd vid varje renoveringstillfälle. Han gör ett mycket noggrant arbete, är snabb, ärlig och pålitlig. Bonus är att han städar efter sig innan han går för dagen, ofta mer än han behöver. Billy Limerick bjuder på "Det lilla extra" alltid! Därför kan jag med gott samvete rekommendera Limerick's Kakel & Bygg!
Anneli Larsson