Om företaget

  Tradition och kvalitet i tre generationer sedan år 1937. Hos oss hittar du ett brett utbud av smycken från olika leverantörer.

  Läs mer om företaget
  Telefonnummer
  0141-21 13...
  Adress

  Kungsgatan 11

  59130 Motala

  Hemsida och e-postGå till hemsida

  Mer information

  Öppettider

  Stängt

  Omdömen

  Företaget har inga omdömen än

  Karta

  test
  KartaGå till kartvy

  Få hjälp med din synlighet online

  Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

  Bildgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om oss

  Tradition och kvalitet i tre generationer sedan år 1937. Hos oss hittar du ett brett utbud av smycken från olika leverantörer.

  ASTRID & AGNES

  Astrid & Agnes har en smyckeskollektion som är både snygg och modern. Ni finner armband, örhängen, halsband och ringar av stål kombinerat med äkta italienskt läder. Alla smycken från A&A kollektion är nickel-, bly och kadmium fria i enligt med EU´s krav. Stål är ett mycket starkt material och har ingen plätering som kan nötas av, därmed är de beständiga över tiden. Materialet kan lätt putsas av med en trasa och putsmedel för stål.

  BONNIE & CLYDE

  Bonnie & Clyde jewellery är ett nyskapande koncept med smycken, vigselringar & förlovningsringar av äkta hantverk, med äkta stenar & i ädla metaller. All tillverkning sker i vår guldsmedsateljé i Motala, vilket gör att vi kan skräddarsy smycken & ringar efter kundens önskemål. När ni beställer nya vigsel- eller förlovningsringar bjuder vi på invändig gravyr. (Gäller ej omarbetningar). Vi erbjuder även en gratis allriskförsäkring i 6 månader.

  HEIRING

  Heiring är ett Danskt familjeföretag som startades av Frits Heiring 1976. Med sin enkla och samtidigt grova stil har de blivit mycket omtyckta. All tillverkning sker för hand i Danmark. Riktigt fina och populära är Feathers och Guardian Angels.

  MOTALASMYCKET

  Motalaarmbandet är en riktig klassiker, som många känner igen. Det passar lika bra på nybakade studenter som på eleganta damer. Vi har tillverkat Motalasmycket i många år och intresset bara ökar från år till år, vilket vi förstås tycker är roligt. I serien finns armband, ring, örhängen, hänge och halsring. Samtliga smycken i serien går att få i 925 silver eller 18k guld. Vi har även tagit fram armringen i stål. Den finns i fyra färger. Guld, rosé, svart och stål.

  Levins Guld o. Silvers utvalda länkar

  För dig som driver företaget

  Att synas online
  Vi fixar det åt dig

  Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

  Närvarokollen
  Har du korrekt info på nätet?

  Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

  Hemsidekollen
  Bra hemsidor lockar fler kunder

  Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

  Möjliga telefonnummerformat

  0141211366

  01-412 113 66

  014-121 13 66

  0141-21 13 66

  014-1211366