Se på karta
Kyrkogatan 1922222 Lund

Vi är en modern byrå i ständig utveckling inom redovisningsområdet som erbjuder kvalificerade tjänster åt alla former av bolag.

Västra Storgatan 555315 Jönköping

Vi kan erbjuda allt från auktoriserade redovisningskonsulter till auktoriserad revisor. Ett helhetsperspektiv med kunden i fokus.

Kanongatan 15525467 Helsingborg

Vi är mer än specialister på ekonomi. Vår uppgift är att förstå och dela våra uppdragsgivares affärsidéer och företagande. Genom vår inriktning på ägarledda företag ger vi även trygghet i de privatekonomiska frågorna.

Nöppelbergsvägen 1693176 Skellefteå

Säterhill Data erbjuder en enkel lösning på alla era behov när det gäller telefoni, IT-drift, bredbandstjänster, dokumenthantering, kopiering, hårdvara eller tillbehör.

Hemvägen 1595731 Övertorneå

Vi på Redovisning & Ekonomi i Tornedalen AB är som de flesta av våra kunder – hårt arbetande småföretagare. Vi träffar olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger oss en bredd och ett djup i vår erfarenhet som alla våra kunder har glädje av. Det viktigaste för oss är att du som kund får ett personligt och professionellt bemötande, och att vi kan hjälpa dig att förvalta och utveckla ditt företag. Vi är fristående men samarbetar vid behov med andra.

Kalkstensgatan 1260386 Norrköping

Vi är en redovisningsbyrå i Norrköping med inriktning på redovisning & rådgivning till mindre och medelstora företag. Vi har mer än 25 års erfarenhet inom ekonomi & administration.

Christian IV:s gata 529129 Kristianstad

Välkommen till Revisionsbyrån Winberg & Andersson! Vi erbjuder tjänster inom revision och redovisning för dig, liten som stor, vart du än är!

Esplanaden 228531 Markaryd

Med många års erfarenhet inom redovisningsbranschen vet vi att den bästa ekonomilösningen, som också blivit Kronan & Klavens ledord är; professionell, digital redovisning med personlig touch. Att möjliggöra tillgång till ert bolag via mobil, surfplattor, eller dator och där vi som er redovisningspartner kommer åt detsamma leder till mycket goda samarbeten där diskussioner som dyker upp i företagsvärlden förenklas. Vi på Kronan & Klaven vill ligga i framkant med just er redovisning. Vårt val av bokföringssystemet Fortnox möjliggör detta på ett utmärkt sätt. Enkelhet, tydlighet, och transparens både bakåt och framåt i tiden, gällande kundfakturor, leverantörsfakturor och löner leder till bra kontroll av tex. ert bolags likviditet. Detta är några av fördelarna med att vara digital redovisningskund hos Kronan & Klaven.

Kramstagatan 373150 Köping

Vi hjälper till med allt du önskar inom redovisning. Vi sköter betalningar, fakturering, bokföring med mera. Vid redovisningsperiodens slut levererar vi balans- och resultatrapport enligt dina önskemål. Vi är en redovisningsbyrå som använder Fortnox och några andra bokföringsprogram hos våra klienter.