Om Lekia

Lekia är Sveriges största leksakskedja. Vi har över 130 enskilda leksaksbutiker i Sverige och Norge. Lekia är dessutom en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss.

Välkommen!

Vi har som mål att våra kunder ska hitta de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar. Hos oss kan du hitta födelsedagspresenter, namnsdagspresenter, kalasartiklar, julklappar och mycket mer. Leksaker som passar både till stora och små.

Leksaker är en viktig del i alla barns utveckling. Lekia har många års erfarenhet av leksaker och vi anser att alla leksaker är pedagogiska verktyg som bidrar till barnets utveckling. Lek är en viktig och naturlig del i ett barns uppväxt, och leksaker ska förbereda barnen inför det vuxna livet. Hos Lekia har vi leksaker i alla kategorier av lek, bl.a. rollek, actionfigurer, samlarfigurer, spel, pyssel och utelek. Lekia har egna varumärken som Humble & Heart, PAP och KID. Våra egna varumärken är ett sortiment för alla åldrar som du inte hittar hos någon annan konkurrerande handlare. Hos oss hittar du alla stora leksaksvarumärken som LEGO, NERF, BRIO, Disney, Shopkins, Barbie och alla de senaste leksakerna från aktuella biofilmer som Disney Cars och My Little Pony.

I din lokala Lekia butik arrangerar våra leksakshandlare en del aktiviteter för barn och familjer. Allt ifrån att fira något speciellt till att underhålla de minsta och inspirera de äldre. Det kan vara som att lära sig tricken med det senaste från NERF, till att bygga med LEGO eller träffa dina favoritfigurer.

Välkomna in till oss!

Leksaker

Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn. Vi har flera kategorier som vi har delat in efter olika intressen och typ av lekar. Dockor, figurer, pyssel och bygglek. Hos Lekia hittar du de största varumärkena som LEGO, Disney men också unika varumärken som endast finns hos Lekia.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Lekia Leksaker, Växjö - 1
  • Lekia Leksaker, Växjö - 2
  • Lekia Leksaker, Växjö - 3
  • Lekia Leksaker, Växjö - 4
  • Lekia Leksaker, Växjö - 5
  • Lekia Leksaker, Växjö - 6
  • Lekia Leksaker, Växjö - 7
  • Lekia Leksaker, Växjö - 8
  • Lekia Leksaker, Växjö - 9
  • Lekia Leksaker, Växjö - 10

Lekia, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Trialis AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.07.2009

Org.nr:

5567864003

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

150000

Omsättn.intervall

3000 - 4999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

69201 Redovisning och bokföring

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Jörgen Axel Joseph Andersson

Ledamot

Tomas Mikael Kopsch

Ledamot

Kristina Elisabet Kopsch

Ledamot

Jörgen Axel Joseph Andersson

Revisor

Daniel Karl Gunnar Johansson

Finansiell information

Omsättning

4 633 tkr

Vinstmarginal

−10,3 %

Anställda

5