Om Lekia Nordstan

Noga utvalt sortiment av säkra, roande och lärande leksaker.

Välkommen!

Hos oss hittar ni alla kända varumärken samt de hetaste nyheterna från världens alla hörn.

Lekia

Lekia är Sveriges största leksakskedja. Vi har över 130 enskilda leksaksbutiker i Sverige och Norge. Lekia är dessutom en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss. Om du handlar en leksak i Malmö kan du byta den i Kiruna om det passar dig bättre.

Vi har som mål att våra kunder ska hitta de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar. Hos oss kan du hitta födelsedagspresenter, namnsdagspresenter, kalasartiklar, julklappar och mycket mer. Leksaker som passar både till stora och små.

Leksaker är en viktig del i alla barns utveckling. Lekia har många års erfarenhet av leksaker och vi anser att alla leksaker är pedagogiska verktyg som bidrar till barnets utveckling. Lek är en viktig och naturlig del i ett barns uppväxt, och leksaker ska förbereda barnen inför det vuxna livet. Hos Lekia har vi leksaker i alla kategorier av lek, bl.a. rollek, actionfigurer, samlarfigurer, spel, pyssel och utelek. Lekia har egna varumärken som Humble & Heart, PAP och KID. Våra egna varumärken är ett sortiment för alla åldrar som du inte hittar hos någon annan konkurrerande handlare. Hos oss hittar du alla stora leksaksvarumärken som LEGO, NERF, BRIO, Disney, Shopkins, Barbie och alla de senaste leksakerna från aktuella biofilmer som Disney Cars och My Little Pony.

I din lokala Lekia butik arrangerar våra leksakshandlare en del aktiviteter för barn och familjer. Allt ifrån att fira något speciellt till att underhålla de minsta och inspirera de äldre. Det kan vara som att lära sig tricken med det senaste från NERF, till att bygga med LEGO eller träffa dina favoritfigurer.

Bildgalleri

  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 1
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 2
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 3
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 4
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 5
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 6
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 7
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 8
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 9
  • Lekia Nordstan Leksaker, Göteborg - 10

Lekia Nordstan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Arjopi AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

04.10.2001

Org.nr:

5566162649

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47650 Specialiserad butikshandel med spel och leksaker

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

031796049103-179 604 91031-796 04 910317-96 04 91031-7960491