Se på karta

leg psykoterapeut läkare 

gav 33 företag inom detta område

Carl Bergfors Hypnospsykoterapeut

Stängt

Kungsgatan 1675332 Uppsala
logo

Crescerekliniken - Ulf Ståhlberg

Tegnérgatan 7221614 Limhamn
logo

CrescereKliniken är en privat klinik som erbjuder hjälp vid de flesta tillstånd av psykisk ohälsa eller känslomässiga svårigheter. Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet av psykoterapeutiskt och psykiatriskt arbete.

Mikael Skogsmo Psykologkonsult & Psykoterapi AB

Öppet

Vegagatan 1641309 Göteborg
logo

Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut utbildad på Göteborgs universitet. Vid misstanke om ADD, ADHD och/eller autism så utför jag neuropsykiatriska utredningar tillsammans med psykiater. Vi har korta väntetider.

Lennart Fredriksson

Kungsgatan 3363218 Eskilstuna
logo

Psykoterapi/kognitivterapi vid t.ex. - kriser - depressioner - ångest - stress/utmattning - relationsproblem - ät/sömnstörningar - handledning/konsultation.

KOGNITIVA PSYKOTERAPIMOTTAGNINGEN I UMEÅ

Öppet

Magasinsgatan 790327 Umeå
logo

Bedriver psykoterapi med KBT inriktning sedan 1994 och varit verksam i Umeå sedan då.Är auktoriseras som Legitimerad Psykoterapeut hos Sv KBT föreningen i Sverige.Samt vidimerad hos Socialstyrelsen för att bedriva psykoterapier som Leg. psykoterapeut.

Psykoterapeut Maria Yassa

Stängt

Rödabergsgatan 811333 Stockholm
logo

Legitimerad psykolog och psykoterapeut. Vidareutbildad till psykoanalytiker. Arbetar med vuxna, men även med barn och ungdomar.

Crescerekliniken - Susanna Ståhlberg

Tegnérgatan 7221614 Limhamn
logo

Behandling av ångest, depression, tvångssyndrom, personlighetsstörning, psykos, livskriser samt övriga psykiatriska tillstånd.

Mälardalens Psykiatri och Terapi AB

Stängt

Flodins Väg 27F64550 Strängnäs
logo

Med lång erfarenhet och bred kompetens tar jag emot dig som önskar professionell hjälp med din psykiska hälsa eller vill samtala om livets utmaningar. Jag är leg. psykoterapeut, präst samt lärare och jobbar med psykoterapi, existentiella samtal samt företagsstöd i ärenden gällande psykisk hälsa.Tidigare arbetade vi i lokaler på Örebro slott, men nu har vi vår mottagning i Strängnäs.Vi tar också emot kunder som vill jobba med behandlande samtal online och på telefon. Välkommen!

Agneta Borgare Psykiater, leg psykoterapeut

Vasagatan 5841137 Göteborg

Legitimerad psykoterapeut och Psykiater med lokal i Göteborg på Vasagatan 58.

Fuchs Iréne Emma (Psykologisk Konsultbyrå)

Nordlinds väg 98A21773 Malmö
logo

Jag är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare och har en ettårig utbildning i KBT och i IPT. Jag har lång erfarenhet av den offentliga sektorn. Jag har även arbetat inom vuxenpsykiatrin sedan 1982, både med patientkontakter och handledningsuppdrag. Min mottagning är belägen i ett lugnt område i Slottsstaden som ligger i Malmö. Jag är medlem i Sveriges Psykologförbund och RPC (Riksföreningen för psykoterapi).

Svenska Institutet för Kognitiv Psykoterapi

Björnvägen 4190640 Umeå
logo

Mentis Psykiatri

Stängt

Carlandersparken 2541255 Göteborg
logo

Mentis Psykiatri är en privat psykiatrisk mottagning vid Carlanderska. Vi som arbetar här är erfarna psykiatriker och psykologer. Vi bedömer, utreder och behandlar ångesttillstånd, depressioner, stressrelaterade besvär, vissa bipolära tillstånd, ätstörningar samt neuropsykiatrisk problematik såsom ADHD.Varmt välkomna att boka en tid hos oss eller att höra av er för mer information.

I Care KBT - Michael Englin

Stängt

Köpmangatan 1281139 Sandviken
logo

Ibland så stöter vi på problem i vår vardag som hindrar oss från att göra saker som vi tycker om. Det kan tex vara en fobi eller rädsla av något slag, ångest, utmattningssymptom eller kanske sömnproblematik som hindrar oss.I Care KBT erbjuder behandling för enskilda eller par (parterapi) ångest, oro, fobier, depression, sömnproblematik, olika beroende sex, spelmissbruk mfl, utmattning, eller så behöver du någon att prata med.Tveka inte att ta kontakt, jag finns här för dig!

Linköping Health Care

Torkelbergsgatan 14B58225 Linköping

Ekebyviken Vård och Utveckling AB

Drevevägen 3570510 Örebro

Dr. Göran Borg, Leg. Läk., Specialist I Allmän P

Nätgränd 311668 Stockholm

Andersson Kvarnbrink AB

Kaserngatan 290347 Umeå

Psykiatri & Psykoterapi Mottagning

Esplanaden 739234 Kalmar

Eva Öhrner

Näsby allé 718355 Täby

Dr. Bo-Göran Knutes psykiatri och psykoterapi

Borgsheden 13278543 Mockfjärd

Bertil Elgerot

Artillerigatan 4511445 Stockholm

Södra Avenyn-Öppenpsykiatri

Stängt

Föreningsgatan 25A25438 Helsingborg

Maj-Britt Winberg Drottens Psykoterapimottagning

Drottensgatan 222223 Lund

Barbro Nordlund

Tomtebogatan 411339 Stockholm

Kognitiva Teamet

Sandsborgsvägen 5212233 Enskede