Om Lecab Bil AB

Lecab driver bilföretag för Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT i Karlstad och verksamhet för Volkswagen och Skoda i Arvika. Bolaget har även anläggningar för lastbilsverksamhet för Scania i Karlstad, Kristinehamn, Arvika och Sunne och Arvika. Vi är drygt 200 personer som jobbar i verksamheten.

Lecab bil

Lecab är auktoriserad återförsäljare och erbjuder privatleasing online för Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Välkommen att besöka oss i Karlstad eller Arvika!

Företag

Vad kan vara bättre för ett företag än att ha endast en kontakt när man ska köpa sin tjänstebil, men ändå kunna välja bland flertalet bilmärken i alla prisklasser? Från förnuftiga Skoda, temperamentsfulla SEAT, Europa-ettan Volkswagen till premiumbilarna från Audi och proffsfordonen VW Transportbilar.

En tjänstebil ska spegla företaget och därmed är den en viktig del i din marknadsföring. Därför bör du känna efter ordentligt när du ska välja bil så att du får den framtoning du vill att företaget skall ha.

Låt inte ditt företags bilkostnader vara okända – ta reda på restvärden! Vi diskuterar gärna och högt våra restvärden med er och hjälper er att jämföra. Vi hjälper er helt enkelt att få kontroll på kostnaderna och ger smarta tips och råd som leder till att ni sparar både tid och pengar.

Verkstad

Befinner du dig nära Karlstad eller Arvika och är i behov av att vårda din Volkswagen, Audi, SEAT eller Skoda? För oss på Lecab Bil är det viktigt att ha en bra relation med våra kunder. Du ska känna dig trygg när du lämnar in din bil till någon av våra servicerådgivare. Därför har vi märkesspecifikat bilverkstäder där mekanikerna är proffs på just din bil. Våra verkstäder finns i både Karlstad och Arvika.

Välj bilverkstad i kolumnen till vänster för att få kontaktuppgifter till våra servicerådgivare samt ta del av allmän information kring ditt verkstadsbesök. Du kan också – enkelt – boka bilservice direkt via vår serviceknapp till höger. Fyll i de uppgifter som krävs i formuläret, önska dag och skicka in så kontaktar vi dig inom kort för att bekräfta din bokning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 1
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 2
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 3
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 4
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 5
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 6
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 7
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 8
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 9
  • Lecab Bil AB Bilhandlare, Karlstad - 10

Lecab Bil AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLecab Bilaktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.03.1956
Org.nr:5560629007
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall1000000 - 4999999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45310 Parti- och provisionshandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Olof David SvedlundOrdförande
Johan Olof David SvedlundLedamot
Carl Jonas Daniel SvedlundLedamot
Paul Oscar Emanuel SvedlundLedamot
Börje Christer SvedlundLedamot
Johan Patrik Daniel PetterssonExtern verkställande direktör
Sven Jörgen Niclas Henrik LindhRevisor

Omdömen om Lecab Bil AB

Mr Sweden

mer än ett år sedan

Kan tyvärr inte rekommendera Lecab. Efter avslutad försäljning tar dom inget ansvar och kunden (vi) står där ensam med problemen. Har bitter eftersmak och detta var vår sista kontakt med Lecab.

thomas sären hagfors

mer än ett år sedan

Har haft med lecab att göra 2ggr.det har varit tjafs och krångel båda gångerna.kommer aldrig att köpa något som har med lecab att göra.Varken bil eller reservdelar.

Svar från företaget

Hej Börje

Vi har tagit del av din åsikt här på rejta.se. Tråkigt att du upplevt oss på detta sätt. Du får gärna kontakta mig för vidare diskussion.

Vänlig hälsning

Daniel Svedlund
VD, Lecab Bil AB
010 47 00 700

Jimmy

mer än ett år sedan

Var inne på Lecab nyligen för att titta på ny bil. Träffade säljaren Jonas som guidade mig bland de olika bilmodellerna på ett professionellt sätt. Mycket bra säljare, fin bilhall och en trevlig atmosfär. Det kändes väldigt rätt, slutade med köp av en ny Audi A3. Nu längtar jag till leverans... :-)

Bengt

mer än ett år sedan

Jag har besökt Lecab vid tre olika omgångar;

Första gången var det ett försäkringsärende pga bilinbrott. Då lyckades de skruva ihop bilen felaktigt åtminstone 10 gånger, vilket gjorde att jag fick åka som en jojo fram och tillbaka med samma fel, vilket faktiskt ORSAKATS av Lecab pga att de kopplat ihop vilen på ett felaktigt sätt.

För 3 år sedan skulle en glödlampa bytas ut som satt svårt till. Lecab skulle ha 5 ggr mer betalt för detta än vad jag fick betala på en annan verkstad.

Denna gången var det på nytt ett försäkringsärende (viltkollision) som skedde i början av juni. Jag besiktigade bilen efter en vecka (de hade inte tid innan) och de berättade att de pga semester inte kunde reparera bilen förrän i augusti. Jag frågade om man inte kunde göra något innan, då jag faktiskt behöver bilen, men de avböjde. De skulle kotakta mig för en tid när allt var klart med försäkringsbolaget. Jag väntade och väntade... I förrgår gick jag dit för att få höra om de tänkt ta bilen nästa vecka, då augusti snart är slut. Då sa de att de inte hade tid förrän om ytterligare 2 månader! Jag blev upprörd och berättade att de faktiskt sagt satt att de skulle ta reparera i augusti. De hävdade att de försökt ringa mig vid flera omgångar. Då jag har nummerpresentatör och telefonsvarare, vet jag att det var en lögn. Vidare hävdade de att de blivit avvisade av Länsförsäkringar. Då jag i slutet av juni fått ett svar ifrån Länsförsäkringar med uppgift om självrisk etc, visste jag att även det var en undanflykt. Hade det varit sant eller ett misstag hade de väl ändå kunnat ordna upp sina förehavanden med Länsförsäkringar på 2 månader... Då hävdade de att det hela var MITT FEL, då de tyckte att jag skulle ha kontaktat dem. Jag berättade att jag faktiskt följt Lecabs råd och väntat, men de tyckte ändå att det var MITT FEL! Jag blev upprörd och bad att få tala med chefen, samt upplyste dem om att jag tänkte gå ut offentligt med deras sätt att behandla kunder. Chefen ringde mig igår och han var mycket otrevlig. Han sa att jag inte hade skäl att bli upprörd och försökte få det till att det hela var mitt fel.

Jag har aldrig sett maken till dåligt uppförande, minimalt ansvarstagande och bristande empati. Jag kommer att försöka finna en annan verkstad än Lecab och jag rekommenderar alla att göra detsamma.

Svar från företaget

Hej Börje

Vi har tagit del av din åsikt här på rejta.se. Tråkigt att du upplevt oss på detta sätt. Du får gärna kontakta mig för vidare diskussion.

Vänlig hälsning

Daniel Svedlund
VD, Lecab Bil AB
010 47 00 700

Mattias

mer än ett år sedan

Motorlampan på min VW Golf började lysa igår så jag tog en tur till Lecab för att beställa tid. Butiken var helt tom förutom en kund vid reservdelar. Jag tar ändå en kölapp som ligger löst som någon inte använt. Kommer fram till servicehandläggarna (5 st som sitter på rad), väljer en av dom och han frågar om jag har nummerlapp?!?! Jag har iof det men den är till reservdelar upplyser han om.... Ok jag tog fel men butiken är ju tom!!!! Motvilligt slår han på datorn (kunden känner sig som en idiot!) och konstaterar att han inte kan hjälpa mig inom en vecka iaf, men bilen skall jag inte köra när lampan är tänd. Går vidare till reservdelar för köpa en lampa, den kön är nu tom... "Har du tagit kölapp?" blir frågan såklart, Ja, säger jag glatt eftersom nummer 5 står på tur på displayen bakom honom. "Den lappen är gammal" får jag som svar. Skall jag hämta en ny frågar jag, "Nej det går bra ändå" (Riktigt motvilligt!). Aldrig varit med om dess like! Lecab, vem annars! Skärpning!

Jenny L

mer än ett år sedan

Jag har nu köpt min 4:e bil på Lecab i Karlstad (Audi A4) och måste säga att där kan de kundomhändertagande. Jag har alltid blivit snabbt omhändertagen när jag besökt bilhallen. När jag har haft problem med min bil, har säljarna och verkstaden alltid löst det smidigt. Jag har fått lånebil vid tillfälle då jag suttit i knipa. En ros till Karlstads bästa bilåterförsäljare!

Markus Kauranen

mer än ett år sedan

Har inte så mycket positivt att säga alls, får kämpa som kund för att få rätt hjälp och så ska det inte behöva vara.

Mia

mer än ett år sedan

Fick stopp med min bil mån morgon på väg till dagis och jobb. Ringde mobiliteten som bärgade bilen till Lecab. De ringde samma dag och bilen var klar! Snabbt och effektivt

Johan Andersson

mer än ett år sedan

Jag köpte en begagnad Skoda Superb i somras.
Det som inte fungerade var fjärr till dieselvärmare. den byttes ut samtidigt som servicen gjordes som jag fick med på köpet.

klockrent!

micke

mer än ett år sedan

Gick bra att köpa den men sen sjunk service det hade varit lite trevligare med bättre service.

Niru

mer än ett år sedan

Dålig attention på säljpersonalen på golvet. Om man lämnar bilen för reparation så ska man inte vara säker på att de bytt allt som de sagt utan bara de delar som var felaktiga. Min bil skulle ALLA delar i framvagnen bytas, efter 2 veckor klonkade det igen, och helt plötsligt var der fel på dem igen?? De hade inget bra svar på varför.

Möjliga telefonnummerformat

010470070001-047 007 00010-470 07 000104-70 07 00010-4700700